Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κανένα πρόβλημα εδώ. Απλώς το κακό είναι ότι αν δεν κάνεις αναβάθμιση στους καινούργιους οδηγούς, απο ένα σημείο και μετά σου βγάζει όλο υπενθυμίσεις και σου σπάει τα νεύρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16.11.4 , ανα διαστηματα μου βγαζει κατι περι dxi και οτι ισως δεν φτανουν τα resources... δεν παιζει κτ τετοιο...

μαλλον οι οδηγοι εχουν θεμα...το εχει κανεις αλλος αυτο;

Κανένα πρόβλημα με 16.11.5, αλλά και ο 16.11.4 επίσης δε μου είχε δημιουργήσει ποτέ θέμα...

• Like 1

hmm ποιος ξερει...ισως ναταν τυχαιο και στο bf1 (3 φορες) και στο rise of tomb (2 φορες)... οταν βγουν οι νεοτεροι θα τους περασω να δω

Αν χρησιμοποιείς msi afterburner με rivatuner για να βλέπεις stats ,παίζει ασυμβατότητα στο bf1 και στο rotr,αναλόγως ποια έκδοση έχεις.Αν ναι ,με την τελευταία version msi ab λύθηκαν αυτά τα θέματα.

• Like 1

Και γιατί όχι Radeon Wattman για R9 280 οέο????

βλακεία είναι το wattman δε χάνεις κάτι, ανούσια πολύπλοκο εκτός αν έχεις όρεξη και χρόνο 

σε afterburner θα καταλήξεις έτσι κι αλλιώς 

το εκτιμώ αυτό που έκαναν μεν με το wattman, αλλά κατά βάθος με δυσαρέστησε 

• Like 3

Και γιατί όχι Radeon Wattman για R9 280 οέο????

σιγα σιγα θα μεινουν πισω η tahiti και γενικα οι gcn 1.0 καρτες. Μετα απο καποιο driver update εγινε disable το async στις εν λογω καρτες (νομιζω το async off σε gcn 1,0 καρτες ξεκινησε στο 16.9.2). Το wattman ειναι το λιγοτερο που χανουμε. Νvidia τακτικες μυριζομαι.

• Like 1

βλακεία είναι το wattman δε χάνεις κάτι, ανούσια πολύπλοκο εκτός αν έχεις όρεξη και χρόνο 

σε afterburner θα καταλήξεις έτσι κι αλλιώς 

το εκτιμώ αυτό που έκαναν μεν με το wattman, αλλά κατά βάθος με δυσαρέστησε 

Κι εγώ το πείραξα λίγο αλλά με κούρασε...Και δεν κατάλαβα αν υποστηρίζει τα διάφορα core-states η κάρτα μου,αν παίρνει όντως overvoltage η μνήμη κ.α.

Άμα βάλουν custom curve για τα fans,εδώ είμαστε...

Μου έστειλε mail η AMD για τους Crimson ReLive Edition, τους βάζουμε όλοι ή δεν είναι για μένα; Γιατί είδα είναι κυρίως για VR. Ούτε τα Radeon Settings, ούτε το Gaming Evovled με ειδοποίησαν πάντως.

Καλοί είναι, και καλοδεχούμενες οι νέες δυνατότητες, αν και θέλει ψάξιμο.

Προς το παρόν, έχω θέμα με την εγγραφή.

Δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω ingame. Πρέπει να βγω με alt/tab, να πατήσω το συνδυασμό που έχω ορίσει κλπ.

Η ποιότητα είναι αρκετά καλή, σε σχέση ειδικά με το πόσο ελαφρύ είναι (πρακτικά μηδαμινή πτώση fps για 20.000bps/30fps/720p).

Δυστυχώς, έχω όπως και αρκετοί πρόβλημα με την εγγραφή ήχου (δεν ξέρω τί ακριβώς διαβάζει και δεν βρίσκω κα πως να το αλλάξω/ορίσω.

Μου έστειλε mail η AMD για τους Crimson ReLive Edition, τους βάζουμε όλοι ή δεν είναι για μένα; Γιατί είδα είναι κυρίως για VR. Ούτε τα Radeon Settings, ούτε το Gaming Evovled με ειδοποίησαν πάντως.

Don't worry. Go for it!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...