Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μην αγχώνεσαι.

Αποσύρθηκαν όπως φαίνεται όλες οι σχετικές ανακοινώσεις και προετοιμασίες.

Μάλλον πατάτα της τελευταίας στιγμής.

Δεν αποκλείεται βέβαια αύριο-μεθαύριο κάτι να αλλάξει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασα, το αποτέλεσμα είναι να κρατάει τα ρολόγια για 1-2 sec αντί για... 0,5.

Με τον παλιό driver πάντως, είναι σαν να έχει μόνο 2-3 states η κάρτα. Το "idle", το "idle multimonitor" και το "full load" και μπαίνει κατ' ευθείαν στο τρίτο. Δεν υπάρχει πουθενά ενδιάμεση διακύμανση.

Το να μην τη ζορίζει ας το δεχτώ. Όταν βάζω τον παλιό driver όμως, γιατί να μένουν καρφωμένα τα ρολόγια εκεί που θέλω; (Σε 3d μόνο, στο desktop γυρνάνε στα πολύ χαμηλά).

η 7950 μου θυμάμαι ότι είχε 3-4 states με τους crimson δεν είχε αλλάξει κάτι, βέβαια εγώ δε χρειάστηκε ποτέ να πειράξω ρεύμα γιατί η δική μου είχε πολύ ρεύμα από το εργοστάσιο και δε σε άφηνε να το πειράξεις χωρίς να αλλάξεις bios

αλλά το o/c δεν επηρεάστηκε από τη μετάβαση σε crimson

με τις καινούριες και το wattman το πράγμα είναι χάλι (7 states..)  και από τη μία χαίρομαι που η 480 μου δε σηκώνει κάνα σοβαρό o/c ώστε να την αφήσω στοκ και να μην ασχολούμαι 

• Like 1

Περισσότερα ενδιάμεσα states δεν υπήρχαν, αλλά τα ρολόγια έχουν γίνει dynamic σε κάθε state. Και όχι, δε μιλάω για throttling. Είναι εύκολο να το διαπιστώσεις. Τώρα, δεν πάω στοίχημα για το σε πόσα μοντέλα πίσω ξεκίνησε αυτό, αλλά τα ρολόγια δεν είναι καρφωμένα, σχεδόν, πουθενά.

Ναι αυτό άλλαξε με την 7790 που ήταν η πρώτη gcn 2 κάρτα και είναι feature του ανανεωμένου powertune.
  • Like 1

η 7950 μου θυμάμαι ότι είχε 3-4 states με τους crimson δεν είχε αλλάξει κάτι, βέβαια εγώ δε χρειάστηκε ποτέ να πειράξω ρεύμα γιατί η δική μου είχε πολύ ρεύμα από το εργοστάσιο και δε σε άφηνε να το πειράξεις χωρίς να αλλάξεις bios

αλλά το o/c δεν επηρεάστηκε από τη μετάβαση σε crimson

με τις καινούριες και το wattman το πράγμα είναι χάλι (7 states..)  και από τη μία χαίρομαι που η 480 μου δε σηκώνει κάνα σοβαρό o/c ώστε να την αφήσω στοκ και να μην ασχολούμαι 

Οπότε, ας λέμε ευτυχώς που το Wattman είναι μόνο για τις 4xx...

Σε gta v καμποσες φορες με πεταει απ το παιχνιδι πολυ σπανια βεβαια και καμια φορα (πιο συχνα) οταν κανω επανεκινηση στην οθονη για να κανω log on με το κωδικο μου και να μπω στα windows εχω μιας μικρης ταξεως artifact οπου μολης μπω στα windows επανερχετε στο φυσιολογικο. 

Αντε βγαλε ακρη τωρα...

Εγώ το είχα πάθει πριν κάτι χρόνια και ήταν το τροφοδοτικό, αν και ήταν πολλά watts πρέπει να είχε φάει κάποια υπέρταση και δεν έδινε σωστό ρεύμα στην gpu, τελικά το έστειλα για rma και έβαλα νέο και όλα μια χαρά

κάτι κακό πρέπει να σου συμβαίνει ίσως είναι και θέμα hardware, εγώ πάντως τέτοια θέματα με τους crimson δεν είχα και με την 7950 και με τη 480, δεν πρέπει να φταίνε οι drivers 

το μόνο παράξενο που είχα πριν κάνα δίμηνο (και 2-3 εκδόσεις πίσω)  που είχα τον υπολογιστή ανοικτό κάνα διβδόμαδο σερί γιατί είχα συνεχή δουλειά και ήμουν όλη μέρα σπίτι, είναι ότι από sleep (έκανα 5-6 τη μέρα)  δε μου επανήλθε μία φορά η εικόνα σε hdmi  και αναγκάστηκα να κάνω hard reset 

και μία φορά μου πάγωσε κράσαρε το gears 4 με την 7950 μετά από 4ωρο gaming

αυτά είναι τα μόνα που είχα από τη καλοκαιρινή περίοδο μέχρι σήμερα 

επαναλαμβανόμενα θέματα δεν είχα με στοκ κάρτα, κάτι παράξενα που έκανε όσο πειραματιζόμουν με o/c στη 480 φυσικά δε πιάνονται 

• Like 1

16.11.4 , ανα διαστηματα μου βγαζει κατι περι dxi και οτι ισως δεν φτανουν τα resources... δεν παιζει κτ τετοιο...

μαλλον οι οδηγοι εχουν θεμα...το εχει κανεις αλλος αυτο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...