Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια κοπηκε το ρευμα σπιτι μου ενω ειχα το pc ανοιχτο και μολης το ανοιξα παλι μου εγραψε ενα μηνημα 

''Default Radeon WattMan settings have been restored due to unexpected system failure''

Επειτα απο αυτο μολης εκανα ξανα επανεκινηση η οθονη εμεινε μαυρη και μολης την ανοιγοκλεισα εφερε εικονα, τη συνεχεια ολα επανηλθαν.

Τι ακριβως ειναι αυτο, υπαρχει περιπτωση να την εκαψα τη καρτα? Να ανησυχησω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια εχω εγκαταστησει τους 16.10.3, εχω τη 390 nitro, μολiς πριν λιγο ανοιξα το pc και στην αρχικη οθονη επιλογης χρηστη πριν μπει στα windows μου εβγαλε ενα περιεργο τετραγωνο πλαισιο προφανως artifact και επανηλθε οταν μπηκα κανονικα στα windows και επελεξα χρηστη, ως γνωστον η amd εχει πιασει πατο σε θεμα drivers & υποστηριξης και αυτο το ξερουμε, απο την αλλη λετε να οφειλετε οντως στους 16.10.3 αυτο ή καπου αλλου?

ως γνωστον η amd εχει πιασει πατο σε θεμα drivers & υποστηριξης και αυτο το ξερουμε, 

Ως γνωστόν; Πόσο γνωστόν και σε ποιους γνωστόν; 

Μέσα σε λίγες μέρες έβγαλαν πόσους drivers για υποστήριξη σε νέους τίτλους

• Like 2

ως γνωστόν πριν από 21651561641 χρόνια,  εδώ και καιρό μια χαρά τους γλεντάει και υποστηρίζει μια χαρά και τα παλιά της μοντέλα σε αντίθεση με τους πράσινους

μόνο σε τίποτα λίνουξ είναι ανύπαρκτη 

• Like 3

• Moderators

Παιδιά με Crimson driver, δεν μπορώ να υπερχρονίσω την HD7870XT μου μέσω AfterBurner.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ παίρνει την αλλαγή σε voltage και MHz, μετά από λίγα δευτερόλεπτα σε 3D κατεβαίνει στα 500-600MHz.

Το powerplay το έχω +20. Η μόνη διαφορά που κάνει είναι να κρατάει τα overclocked ρολόγια για λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω.

Με τους τελευταίους μη Crimson drivers (15.11 νομίζω), δουλεύει μια χαρά.

Έχω "παίξει" με τα σχετικά options του AfterBurner.

Για πείτε καμιά ιδέα :(

ως γνωστόν πριν από 21651561641 χρόνια,  εδώ και καιρό μια χαρά τους γλεντάει και υποστηρίζει μια χαρά και τα παλιά της μοντέλα σε αντίθεση με τους πράσινους

μόνο σε τίποτα λίνουξ είναι ανύπαρκτη 

Αν και εγώ περίμενα να ακούσω ότι όλοι το λένε δλδ ο Κώστα ο Driverακιας, ο Πέτρος ο Πέτρας, ο Γιάγκος ο Δράκος μέχρι και ο Μπάμπης ο Σουγιάς το ξέρει! 

• Like 2

εδώ και καιρό μια χαρά τους γλεντάει και υποστηρίζει μια χαρά και τα παλιά της μοντέλα σε αντίθεση με τους πράσινους

Αλήθεια ; Η NV έχει κανονικά Win10 drivers για τις παλιές GeForce, ενώ η AMD δεν έχει για τις Radeon 4xxx και πρέπει να κάνεις πατέντες με device manager για να μπουν οι legacy.

Εμενα παντως οταν βλεπω gifακια στο facebook ανεβαζει το ρολοι της μνημης στο τερμα και ζεστενεται και η καρτα.

Με οτι driver και να εβαλα. Και οταν βλεπω βιντεο στο youtube με τον microsoft edge :blink:

• Like 1

Όλα άψογα εδώ. Και με αυτήν την έκδοση...

Ως γνωστόν; Πόσο γνωστόν και σε ποιους γνωστόν; 

Μέσα σε λίγες μέρες έβγαλαν πόσους drivers για υποστήριξη σε νέους τίτλους

Βρήκες και εσύ να λάβεις υπόψιν το σχόλιο φοβερού γνώστη και σοβαρού ατόμου, εδώ μέσα... :P

• Like 2

Καινούριοι 16.11.3  http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-Edition-16.11.3-Release-Notes.aspx

Support For:

• Dishonored™2

Fixed Issues

• Steam™ and Origin™ will no longer terminate when using AMD X-Connect Technology on unplug.

Known Issues

• A few game titles may fail to launch, experience performance issues or crash if the third party application "Raptr" has its game overlay enabled. A workaround is to disable the overlay if this is experienced.
    • DOTA™2 may experience a crash when launched using the Vulkan™ API on some Graphics Core Next products.
    • Battlefield™1 may experience an intermittent application specific error message popup citing graphics device removal
    • Flickering may be experience while playing Overwatch™ in the main menu or viewing character models using AMD CrossFire mode.
    • H.264 content playback may experience playback issues on internet browsers with hardware acceleration when also running gaming applications or content.
    • FIFA 17™ may experience an application hang or black screen on launch for some select Hybrid Graphics or AMD PowerXpress mobile configurations.
    • H.264 content may experience blocky corruption when streaming using P2P content players on some Radeon RX 400 series graphics products.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...