Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα έχω κάνει ΟΛΑ ...... (Τεχνικός Η/Υ ειμαι...) Γενικά στο internet γίνετε χαμός με το συγκεκριμένο θέμα 

Περίεργο... Όχι ότι αυτό είναι δικαιολογία, αλλά αυτά είναι παιδικές ασθένειες, που μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν μέχρι 1-2 μήνες. Μετά θα περνάς κανονικά τον driver που θα βγαίνει και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Έχει γίνει και άλλες φορές, σε διάφορες εταιρίες και με διαφορετικού τύπου hardware, το να υπάρχει ένα επίπεδο ανωριμότητας τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας των νέων μοντέλων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν αμφιβάλλω το να είναι θέμα ανώριμων driver, ειδικά εφόσον πρόκειται για custom μοντέλο. Αλλά θα μπορούσε να είναι και θέμα ανεπαρκούς psu, είτε λόγω ονομαστικών χαρακτηριστικών, είτε λόγω του ότι "έχει πέσει" από την χρήση. Θα μπορούσες να τη δοκιμάσεις και σε μηχάνημα με σίγουρα υπερ-τούμπανο psu, για να το αποκλείσεις. Και πριν βιαστείς να μου πεις "α-ου, Corsair 850"... εγώ είχα Corsair 750w - δουλεμένο 3 χρόνια - και ΔΕΝ σήκωνε την κάρτα στο σύστημα της υπογραφής, παρόλο που ονομαστικά θα έπρεπε να την καλύπτει. Όταν έβαλα καινούριο καλό psu, εξαφανίστηκαν αμέσως όλα τα προβλήματα... Δεν αποτελεί έκπληξη, εξάλλου, το ότι οι AMD κάρτες είναι πολύ πιο απαιτητικές σε τροφοδοσία...

Δεν αμφιβάλλω το να είναι θέμα ανώριμων driver, ειδικά εφόσον πρόκειται για custom μοντέλο. Αλλά θα μπορούσε να είναι και θέμα ανεπαρκούς psu, είτε λόγω ονομαστικών χαρακτηριστικών, είτε λόγω του ότι "έχει πέσει" από την χρήση. Θα μπορούσες να τη δοκιμάσεις και σε μηχάνημα με σίγουρα υπερ-τούμπανο psu, για να το αποκλείσεις. Και πριν βιαστείς να μου πεις "α-ου, Corsair 850"... εγώ είχα Corsair 750w - δουλεμένο 3 χρόνια - και ΔΕΝ σήκωνε την κάρτα στο σύστημα της υπογραφής, παρόλο που ονομαστικά θα έπρεπε να την καλύπτει. Όταν έβαλα καινούριο καλό psu, εξαφανίστηκαν αμέσως όλα τα προβλήματα... Δεν αποτελεί έκπληξη, εξάλλου, το ότι οι AMD κάρτες είναι πολύ πιο απαιτητικές σε τροφοδοσία...

Πριν από 10 μέρες το RM850 είχε επάνω 2 x MSI R9 390x χωρίς πρόβλημα 

Πριν από 10 μέρες το RM850 είχε επάνω 2 x MSI R9 390x χωρίς πρόβλημα 

Οπότε είσαι ένα βήμα μπροστά. Αλήθεια, πως και κάνεις αυτές τις αλλαγές; Με 2x 390X, δε νομίζω να σε συνέφερε η αλλαγή σε μονή 480 ή 1070...

16.10.1 WHQL - October 13.

• Support for Oculus’ Asynchronous Spacewarp (ASW) feature on select Radeon RX 400 series graphics products. ASW compares previously rendered frames, detects the motion between them, and extrapolates the position of scene components to create a new synthetic frame. Using this technology, synthetic frames will accurately approximate the fully-rendered frames they’re designed to replace. 

Ξέρουμε τί ισχύει με το 10bit χρώμα?

Είναι θέμα monitor, προφανώς.

Από εκεί και πέρα, αν το Panel το υποστηρίζει, πώς ενεργοποιείται?

Είναι θέμα και καλωδίου/σύνδεσης?

Πχ, η δική μου XF270hu, υποστηρίζει υποτίθεται, σύμφωνα με κάποια site.

Την έχω με DP, λόγω του freesync, στη 290 μου. Στο σχετικό panel των Crimson, μου δίνει 6 ή 8 σαν επιλογή.

Κάπου είδα ξώφαλτσα πως εξαρτάται από το 4-4-4 ή 4-4-2?

Αν ναι, ξέρετε τί και πως?

Ευχαριστώ.

Έσβησα, πέρασα σωστά τους 16.10.1(WHQL), και ίδια εικόνα με το σβήσιμο για 1-2'' μια και έξω σε οτιδήποτε 3d, μόνο που μου έβαλε και αρκετό stuttering στο Witcher3 (μικρό το κακό, το τερμάτισα πλέον).

Σήμερα από όσο διάβασα, βγήκε και 3ο revision των συγκεκριμένων, με κάποια minor fixes.

• Like 1

Έσβησα, πέρασα σωστά τους 16.10.1(WHQL), και ίδια εικόνα με το σβήσιμο για 1-2'' μια και έξω σε οτιδήποτε 3d, μόνο που μου έβαλε και αρκετό stuttering στο Witcher3 (μικρό το κακό, το τερμάτισα πλέον).

Σήμερα από όσο διάβασα, βγήκε και 3ο revision των συγκεκριμένων, με κάποια minor fixes.

και σε 3-4 μερες 16.10.2

• Like 2

16.10.2

Radeon Software Crimson Edition 16.10.2 Highlights

Support For:

• Battlefield 1™
    • Sid Meier's Civilization® VI
    • Titanfall 2™
    • Serious Sam™ VR Early Access
    • Eagle Flight VR™

New AMD CrossFire profile added for DirectX® 11:

• Sid Meier's Civilization® VI

Fixed Issues

• Fan speed may sometimes remain elevated on select Radeon RX 400 series graphics products even when an application has been exited.
    • Eyefinity group settings may not be retained after driver upgrade when using AMD CrossFire configurations.
    • Gears of War™ 4 may experience an application hang when using select high resolution and quality configurations in some specific game maps.
    • DirectX®12 content may be unable to launch on some older CPUs that do not support popcnt instruction.
    • Battlefield 1™ AMD CrossFire profile updates for game launch.

Known Issues

• A few game titles may fail to launch, experience performance issues or crash if the third party application "Raptr" has its game overlay enabled. A workaround is to disable the overlay if this is experienced.
    • H.264 content playback may experience playback issues on internet browsers with hardware acceleration when also running gaming applications or content.
    • The Division™ may experience checkered corruption when using character model overlays or the game menu.
    • Some users without the Radeon WattMan feature may experience a Radeon Software popup error regarding Radeon WattMan.
    • FIFA 17™ may experience an application hang or black screen on launch for some select Hybrid Graphics or AMD PowerXpress mobile configurations.
    • H.264 content may experience blocky corruption when streaming using P2P content players on some Radeon RX 400 series graphics products.

Package Contents

The Radeon Software Crimson Edition 16.10.2 installation package contains the following:

• Radeon Software Crimson Edition 16.10.2 Driver Version 16.40.2911
  • Like 2

Μόλις τους έβαλα !! Λέει ότι δεν είναι WHQL αλλά στο GPU-Z τους βγάζει έτσι  :huh:

Και εμένα WHQL λέει - λανθασμένα. Το κάνουν κατά καιρούς στην AMD. Ή έχουν αλλάξει τη θέση που δηλώνεται το version στη registry και default-άρει το gpuz, ή απλά έχουν γράψει στα @@ τους το να το αλλάξουν στον driver. Στο παρελθόν έχουν κάνει και τα δύο... Λειτουργικά, δεν παίζει κανένα ρόλο, πάντως.

Παίδες, έπειτα από κάμποσους μήνες χρήσης που κάνατε τους Crimson drivers, τι λέτε; Τους περνάμε άφοβα ή έχουν παιδικές ασθένειες ακόμα;

Είμαι ακόμα με τους 15.7.1... Να την κάνω τη μετάβαση στους latest 16.10.2;

(το pc, της υπογραφής)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...