comfuzio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αυτό για το GoW4 που το λέει; Είναι ο 16.10.1 hotfix αυτός που το έχει;
_Theo_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Hotfix και Beta είναι το ίδιο, ο ίδιος driver είναι.
Πέτρος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρά είναι και αυτοί, με μια λεπτομέρεια. Στην αρχή οποιουδήποτε 3d (Witcher, furmark, 3dMark) για 1" περίπου η οθόνη μαυρίζει. Στη συνέχεια επανέρχεται και συνεχίζει απρόσκοπτα για οσοδήποτε μεγάλο διάστημα.
Occultist Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρά είναι και αυτοί, με μια λεπτομέρεια. Στην αρχή οποιουδήποτε 3d (Witcher, furmark, 3dMark) για 1" περίπου η οθόνη μαυρίζει. Στη συνέχεια επανέρχεται και συνεχίζει απρόσκοπτα για οσοδήποτε μεγάλο διάστημα. Σε εμένα, τουλάχιστον, δεν έχει τέτοιο θέμα...
ultraex2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 @Πέτρος ουτε και εγω αντιμετοπιζω καποιο τετοιο θεμα με 2Χ290 σε 7 και 10αρια αντιστοιχα !!!!
Πέτρος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Επειδή βγήκαν αρκετοί διαφορετικοί μέσα σε μερικές ημέρες, βαρέθηκα γενικά να κάνω την όλη διαδικασία απεγκατάστασης κλπ και έχω κάνει 3 διαδοχικά upgrade. Ίσως να παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο. Στην επόμενη "μεγάλη", θα το κάνω σωστά.
Occultist Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Επειδή βγήκαν αρκετοί διαφορετικοί μέσα σε μερικές ημέρες, βαρέθηκα γενικά να κάνω την όλη διαδικασία απεγκατάστασης κλπ και έχω κάνει 3 διαδοχικά upgrade. Ίσως να παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο. Στην επόμενη "μεγάλη", θα το κάνω σωστά. Είναι πολύ πιθανό και το έχω δει στην πράξη - κατά περίπτωση. Χωρίς clean setup δε γίνεται σωστή δουλειά...
jack124 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Επειδή βγήκαν αρκετοί διαφορετικοί μέσα σε μερικές ημέρες, βαρέθηκα γενικά να κάνω την όλη διαδικασία απεγκατάστασης κλπ και έχω κάνει 3 διαδοχικά upgrade. Ίσως να παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο. Στην επόμενη "μεγάλη", θα το κάνω σωστά. Η 16.9.2 έγινε μεγάλη αν εννοείς WHQL
Πέτρος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Το ξέρω, αλλά ήδη είμαι στη 16.10.1 Την επομενη περιμένω (λογικά με την κυκλοφορία του BF1).
dr_psiloulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Hello Παιδιά ...... Αγόρασα μια Sapphire RX 480 Nitro+ OC 8GB και έχω το εξής πρόβλημα.... Οποιονδήποτε Driver και αν βάλω εκτός από 16.7.3 η κάρτα σε όλα τα παιχνίδια και σε Benchmark μου βγάζει προβλήματα..... Π.χ. Με πετάει έξω μου βγάζει πρόβλημα με τους drivers , χάνει την εικόνα σε σημεία του παιχνιδιού και άλλα.....Με τους 16.7.3 ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ.....Ξέρει κανείς κάτι? (Έχω διαβάσει σε ξένα site ότι μόνο με τους 16.7.3 δεν έχει προβλήματα .... https://www.tomshw.it/forum/threads/amd-rx-480-nitro-4gb.603530/
Occultist Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αυτές οι κάρτες είναι οι πιο καινούριες της AMD και υποστηρίζονται κανονικότατα. Δεν έχεις κάνει σωστό καθάρισμα τους παλιούς και για αυτό έχεις προβλήματα. Ψάξε και διάβασε για τη διαδικασία με DDU...
dr_psiloulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τα έχω κάνει ΟΛΑ ...... (Τεχνικός Η/Υ ειμαι...) Γενικά στο internet γίνετε χαμός με το συγκεκριμένο θέμα
Occultist Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τα έχω κάνει ΟΛΑ ...... (Τεχνικός Η/Υ ειμαι...) Γενικά στο internet γίνετε χαμός με το συγκεκριμένο θέμα Περίεργο... Όχι ότι αυτό είναι δικαιολογία, αλλά αυτά είναι παιδικές ασθένειες, που μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν μέχρι 1-2 μήνες. Μετά θα περνάς κανονικά τον driver που θα βγαίνει και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Έχει γίνει και άλλες φορές, σε διάφορες εταιρίες και με διαφορετικού τύπου hardware, το να υπάρχει ένα επίπεδο ανωριμότητας τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας των νέων μοντέλων...
dr_psiloulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 https://www.reddit.com/r/AMDHelp/comments/4wm8ij/rx480_black_screen_problem/
Occultist Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν αμφιβάλλω το να είναι θέμα ανώριμων driver, ειδικά εφόσον πρόκειται για custom μοντέλο. Αλλά θα μπορούσε να είναι και θέμα ανεπαρκούς psu, είτε λόγω ονομαστικών χαρακτηριστικών, είτε λόγω του ότι "έχει πέσει" από την χρήση. Θα μπορούσες να τη δοκιμάσεις και σε μηχάνημα με σίγουρα υπερ-τούμπανο psu, για να το αποκλείσεις. Και πριν βιαστείς να μου πεις "α-ου, Corsair 850"... εγώ είχα Corsair 750w - δουλεμένο 3 χρόνια - και ΔΕΝ σήκωνε την κάρτα στο σύστημα της υπογραφής, παρόλο που ονομαστικά θα έπρεπε να την καλύπτει. Όταν έβαλα καινούριο καλό psu, εξαφανίστηκαν αμέσως όλα τα προβλήματα... Δεν αποτελεί έκπληξη, εξάλλου, το ότι οι AMD κάρτες είναι πολύ πιο απαιτητικές σε τροφοδοσία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα