Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά είναι και αυτοί, με μια λεπτομέρεια.

Στην αρχή οποιουδήποτε 3d (Witcher, furmark, 3dMark) για 1" περίπου η οθόνη μαυρίζει.

Στη συνέχεια επανέρχεται και συνεχίζει απρόσκοπτα για οσοδήποτε μεγάλο διάστημα.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι και αυτοί, με μια λεπτομέρεια.

Στην αρχή οποιουδήποτε 3d (Witcher, furmark, 3dMark) για 1" περίπου η οθόνη μαυρίζει.

Στη συνέχεια επανέρχεται και συνεχίζει απρόσκοπτα για οσοδήποτε μεγάλο διάστημα.

Σε εμένα, τουλάχιστον, δεν έχει τέτοιο θέμα...

Δημοσ.

Επειδή βγήκαν αρκετοί διαφορετικοί μέσα σε μερικές ημέρες, βαρέθηκα γενικά να κάνω την όλη διαδικασία απεγκατάστασης κλπ και έχω κάνει 3 διαδοχικά upgrade.

Ίσως να παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο.

Στην επόμενη "μεγάλη", θα το κάνω σωστά.

Δημοσ.

Επειδή βγήκαν αρκετοί διαφορετικοί μέσα σε μερικές ημέρες, βαρέθηκα γενικά να κάνω την όλη διαδικασία απεγκατάστασης κλπ και έχω κάνει 3 διαδοχικά upgrade.

Είναι πολύ πιθανό και το έχω δει στην πράξη - κατά περίπτωση. Χωρίς clean setup δε γίνεται σωστή δουλειά...

Δημοσ.

Η 16.9.2 έγινε μεγάλη αν εννοείς WHQL 

Δημοσ.

Hello Παιδιά ...... Αγόρασα μια Sapphire RX 480 Nitro+ OC 8GB και έχω το εξής πρόβλημα.... Οποιονδήποτε Driver και αν βάλω εκτός από 16.7.3 η κάρτα σε όλα τα παιχνίδια και σε Benchmark μου βγάζει προβλήματα..... Π.χ. Με πετάει έξω μου βγάζει πρόβλημα με τους drivers , χάνει την εικόνα σε σημεία του παιχνιδιού και άλλα.....Με τους 16.7.3 ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ.....Ξέρει κανείς κάτι? (Έχω διαβάσει σε ξένα site ότι μόνο με τους 16.7.3 δεν έχει προβλήματα ....

https://www.tomshw.it/forum/threads/amd-rx-480-nitro-4gb.603530/

Δημοσ.

Αυτές οι κάρτες είναι οι πιο καινούριες της AMD και υποστηρίζονται κανονικότατα. Δεν έχεις κάνει σωστό καθάρισμα τους παλιούς και για αυτό έχεις προβλήματα. Ψάξε και διάβασε για τη διαδικασία με DDU...

Δημοσ.

Τα έχω κάνει ΟΛΑ ...... (Τεχνικός Η/Υ ειμαι...) Γενικά στο internet γίνετε χαμός με το συγκεκριμένο θέμα 

Περίεργο... Όχι ότι αυτό είναι δικαιολογία, αλλά αυτά είναι παιδικές ασθένειες, που μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν μέχρι 1-2 μήνες. Μετά θα περνάς κανονικά τον driver που θα βγαίνει και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Έχει γίνει και άλλες φορές, σε διάφορες εταιρίες και με διαφορετικού τύπου hardware, το να υπάρχει ένα επίπεδο ανωριμότητας τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας των νέων μοντέλων...

Δημοσ.

Δεν αμφιβάλλω το να είναι θέμα ανώριμων driver, ειδικά εφόσον πρόκειται για custom μοντέλο. Αλλά θα μπορούσε να είναι και θέμα ανεπαρκούς psu, είτε λόγω ονομαστικών χαρακτηριστικών, είτε λόγω του ότι "έχει πέσει" από την χρήση. Θα μπορούσες να τη δοκιμάσεις και σε μηχάνημα με σίγουρα υπερ-τούμπανο psu, για να το αποκλείσεις. Και πριν βιαστείς να μου πεις "α-ου, Corsair 850"... εγώ είχα Corsair 750w - δουλεμένο 3 χρόνια - και ΔΕΝ σήκωνε την κάρτα στο σύστημα της υπογραφής, παρόλο που ονομαστικά θα έπρεπε να την καλύπτει. Όταν έβαλα καινούριο καλό psu, εξαφανίστηκαν αμέσως όλα τα προβλήματα... Δεν αποτελεί έκπληξη, εξάλλου, το ότι οι AMD κάρτες είναι πολύ πιο απαιτητικές σε τροφοδοσία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...