πανηλειακός Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 τι διαφορά υπάρχει στην AMD Minimal Setup απο την Radeon software? βαζω το autodetect Και μου βγαζει την minimal setup ως προτεινομενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Νέα έκδοση 16.10.1 hotfix: http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Κυκλοφόρησε ο 16.10.1 Beta. Radeon Software Crimson Edition 16.10.1 Highlights Support For: Gears of War® 4 Mafia III™ New AMD CrossFire profile added for DirectX® 11:Shadow Warrior™2 Fixed Issues Deus Ex: Mankind Divided™ may experience minor stutter during gameplay when using AMD CrossFire mode or may crash when launching the in game benchmark. The Crew™ may experience a random or sudden FPS drop while playing. Battlefield™1 may experience flickering on some surfaces when using AMD CrossFire mode. Radeon WattMan may fail to keep Power Limit settings after hitting apply in some cases. Overwatch™ may experience flickering character models while in the hero selection menu or during gameplay in AMD Crossfire mode. Paragon™ may experience flickering while using AMD FreeSync technology and AMD CrossFire mode in conjunction. Pixel Format option is no longer missing for some Radeon RX 400 series products in Radeon Settings. Known Issues A few game titles may fail to launch, experience performance issues or crash if the third party application "Raptr" has its game overlay enabled. A workaround is to disable the overlay if this is experienced. The Division™ may experience a game hang during extended periods of play while in AMD CrossFire mode. Rise of the Tomb Raider™ may experience an application crash when changing the resolution from in-game menus when running DirectX®12. Users can restart the game to complete the resolution change. While using or having Radeon WattMan open in Radeon Settings in AMD CrossFire mode, the secondary/slave graphics processor clocks will increase to their highest state. H.264 content may experience blocky corruption when streaming using P2P content players on some Radeon RX 400 series graphics products. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αυτό για το GoW4 που το λέει; Είναι ο 16.10.1 hotfix αυτός που το έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Hotfix και Beta είναι το ίδιο, ο ίδιος driver είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρά είναι και αυτοί, με μια λεπτομέρεια. Στην αρχή οποιουδήποτε 3d (Witcher, furmark, 3dMark) για 1" περίπου η οθόνη μαυρίζει. Στη συνέχεια επανέρχεται και συνεχίζει απρόσκοπτα για οσοδήποτε μεγάλο διάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρά είναι και αυτοί, με μια λεπτομέρεια. Στην αρχή οποιουδήποτε 3d (Witcher, furmark, 3dMark) για 1" περίπου η οθόνη μαυρίζει. Στη συνέχεια επανέρχεται και συνεχίζει απρόσκοπτα για οσοδήποτε μεγάλο διάστημα. Σε εμένα, τουλάχιστον, δεν έχει τέτοιο θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 @Πέτρος ουτε και εγω αντιμετοπιζω καποιο τετοιο θεμα με 2Χ290 σε 7 και 10αρια αντιστοιχα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Επειδή βγήκαν αρκετοί διαφορετικοί μέσα σε μερικές ημέρες, βαρέθηκα γενικά να κάνω την όλη διαδικασία απεγκατάστασης κλπ και έχω κάνει 3 διαδοχικά upgrade. Ίσως να παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο. Στην επόμενη "μεγάλη", θα το κάνω σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Επειδή βγήκαν αρκετοί διαφορετικοί μέσα σε μερικές ημέρες, βαρέθηκα γενικά να κάνω την όλη διαδικασία απεγκατάστασης κλπ και έχω κάνει 3 διαδοχικά upgrade. Ίσως να παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο. Στην επόμενη "μεγάλη", θα το κάνω σωστά. Είναι πολύ πιθανό και το έχω δει στην πράξη - κατά περίπτωση. Χωρίς clean setup δε γίνεται σωστή δουλειά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Επειδή βγήκαν αρκετοί διαφορετικοί μέσα σε μερικές ημέρες, βαρέθηκα γενικά να κάνω την όλη διαδικασία απεγκατάστασης κλπ και έχω κάνει 3 διαδοχικά upgrade. Ίσως να παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο. Στην επόμενη "μεγάλη", θα το κάνω σωστά. Η 16.9.2 έγινε μεγάλη αν εννοείς WHQL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Το ξέρω, αλλά ήδη είμαι στη 16.10.1 Την επομενη περιμένω (λογικά με την κυκλοφορία του BF1). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_psiloulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Hello Παιδιά ...... Αγόρασα μια Sapphire RX 480 Nitro+ OC 8GB και έχω το εξής πρόβλημα.... Οποιονδήποτε Driver και αν βάλω εκτός από 16.7.3 η κάρτα σε όλα τα παιχνίδια και σε Benchmark μου βγάζει προβλήματα..... Π.χ. Με πετάει έξω μου βγάζει πρόβλημα με τους drivers , χάνει την εικόνα σε σημεία του παιχνιδιού και άλλα.....Με τους 16.7.3 ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ.....Ξέρει κανείς κάτι? (Έχω διαβάσει σε ξένα site ότι μόνο με τους 16.7.3 δεν έχει προβλήματα .... https://www.tomshw.it/forum/threads/amd-rx-480-nitro-4gb.603530/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αυτές οι κάρτες είναι οι πιο καινούριες της AMD και υποστηρίζονται κανονικότατα. Δεν έχεις κάνει σωστό καθάρισμα τους παλιούς και για αυτό έχεις προβλήματα. Ψάξε και διάβασε για τη διαδικασία με DDU... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_psiloulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τα έχω κάνει ΟΛΑ ...... (Τεχνικός Η/Υ ειμαι...) Γενικά στο internet γίνετε χαμός με το συγκεκριμένο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα