Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πιο πολυ αρα εχει μερος και οι ρυθμισεις μεσα στο panel..για αυτο το μικρο ποσοστο ρωταω..

Αν θες κάτι κοντά στην χρυσή τομή για το rig σου, άφησε τα default του driver. Από εκεί και πέρα, έχει περιθώρια ή για παραπάνω ποιότητα με λιγότερα fps ή για το ανάποδο, άμα κάτσεις και τα ρυθμίσεις ένα-ένα, αλλά δεν είναι ότι θα σου λύσουν το πρόβλημα οι ρυθμίσεις από τον driver. Όπως σου είπαν, οι ρυθμίσεις μέσα από το κάθε παιχνίδι είναι που κάνουν τη μεγάλη διαφορά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μαλιστα ελεγα λογω καποιον αποτομων frames drops ειδικοτερα στο lol...απο θερμοκρασιες ειμαι κομπλε και ελεγα η τπτ ο σκληρος ή καμια ρυθμιση..

Το ποσοστό ζήτημα να είναι 1%.Τα μόνα που αλλάζουμε συνήθως είναι Anisotropic Filtering Mode σε Override και το Level 16x , καθώς και Texture Filtering Quality ορισμένο στο Quality. Αυτά έχουν ελάχιστο αντίκτυπο στις επιδόσεις αλλά βελτιώνουν λίγο την ποιότητα.Αν έχεις frame drops ή γενικότερα προβλήματα σίγουρα δεν είναι θέμα ρύθμισης του Crimson(εκτός αν έχεις πειράξει το AntiAliasing ίσως) .

Το LOL, όπως και όλα τα moba/mmorg, βαραίνουν κυρίως το cpu, ειδικά σε σκηνές με πολλούς χαρακτήρες/μάχες κλπ. Ε, και όπως και να το κάνουμε, ο FX είναι FX...

• Like 1

για msi r9 380 4gb ποιους driver να βαλω. Οι πιο προσφατοι crimson ειναι οκ?

Οι τελευταίοι Crimson 16.9.1 λειτουργούν πολύ καλά, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και υποστηρίζουν πλήρως την 380.

• Like 1

Οι τελευταίοι Crimson 16.9.1 λειτουργούν πολύ καλά, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και υποστηρίζουν πλήρως την 380.

εγω ειμαι με τους 16.8.2 

λες και εγω να βαλω τους τελευταιους για πληρη λειτουργικοτητα της 380?

εγω ειμαι με τους 16.8.2 

λες και εγω να βαλω τους τελευταιους για πληρη λειτουργικοτητα της 380?

Η 3xx έχει ακόμα πλήρη υποστήριξη σε driver (δεν είναι Nvidia...) και δεν έχω διαπιστώσει κάποιο σημαντικό πρόβλημα με τους 16.9.1, οπότε θα έλεγα να τους βάλεις...

• Like 1

Είδα ότι ξεφορτώθηκαν, επιτέλους, το Gaming Evolved, από το πακέτο του driver και βάλανε χωριστό option για τα game profiles, που δεν παίζει να φανεί χρήσιμο στο 99% των users, αλλά whatever...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...