Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νεο πακετο εμφανιστηκε  !! :-D

Radeon Software Crimson Edition 16.9.1

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-Edition-16-9-1-Release-Notes.aspx

Support for:

Deus Ex™: Mankind Divided (DirectX®12)

α γεια σου γιατί δε μου ανοίγει την επιλογή για dx12

edit δεν έφταιγε αυτό απλά είναι σε beta το dx12.. 

Επεξ/σία από logistoulis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εχω να καταθεσω την προσωπικη μου αποψη απο την εμπειρία μου 

γενικοτερ απαραδεκτη εταιρεια απο αποψη support εχω ενα λαπτοπ με ati mobility radeon 5470 και εβγαλε drivers μολις περυσι για τα win10  ενω για 5 χρονια ημουν με τους παμπαλαιους του κατεσκευαστη HP

τεσπα αυτοι εινια προβληματικοι καθως αλλαζουν τον τροπο υλοιποιησης των switchable graphics βαζοντας τα γραφικα intel να φαινονται πρωταρχικα με απο τελσεμα πολλες εφαρμογες ακομα και ο chrome να εχουν προβλημα. με λιγα λογια προβληματικος προγραμματισμος  και δεν μπορει πλεον να αξιοιποιηθει η καρτα.

και μετα λενε για την nvidia τουλαχιστον αυτη εχει support ακομα για τους drivers της για παλιες καρτες (ακομα και για 400 series και πανω)

εχω να καταθεσω την προσωπικη μου αποψη απο την εμπειρία μου

γενικοτερ απαραδεκτη εταιρεια απο αποψη support εχω ενα λαπτοπ με ati mobility radeon 5470 και εβγαλε drivers μολις περυσι για τα win10 ενω για 5 χρονια ημουν με τους παμπαλαιους του κατεσκευαστη HP

τεσπα αυτοι εινια προβληματικοι καθως αλλαζουν τον τροπο υλοιποιησης των switchable graphics βαζοντας τα γραφικα intel να φαινονται πρωταρχικα με απο τελσεμα πολλες εφαρμογες ακομα και ο chrome να εχουν προβλημα. με λιγα λογια προβληματικος προγραμματισμος και δεν μπορει πλεον να αξιοιποιηθει η καρτα.

και μετα λενε για την nvidia τουλαχιστον αυτη εχει support ακομα για τους drivers της για παλιες καρτες (ακομα και για 400 series και πανω)

Τι να τους κάνεις τους νέους drivers σε μια κάρτα σαν την 5470? Αν δούλευαν καλά οι παλιοί δεν υπήρχε λόγος να τους πειράξεις!

Δυστυχώς πολλά λάπτοπ με switchable δέχονται μόνο drivers του κατασκευαστή. Είχα και εγώ παρόμοιο θέμα με ένα ΗΡ με 5650m από εποχή win7 ακόμη!

• Like 2

γενικοτερ απαραδεκτη εταιρεια απο αποψη support εχω ενα λαπτοπ με ati mobility radeon 5470 και εβγαλε drivers μολις περυσι για τα win10  ενω για 5 χρονια ημουν με τους παμπαλαιους του κατεσκευαστη HP

Τα windows 10 πέρυσι βγήκαν κι αυτά.

Τα windows 10 πέρυσι βγήκαν κι αυτά.

Κακοπροαίρετε! Ο άλλος περιμένει entry level vga 6 χρόνων, που ήταν για γραφομηχανή και όταν βγήκε, να τον βγάλει και για τα εγγόνια του μέσω driver. Μην του χαλάς το όνειρο... :P

• Like 2

Κακοπροαίρετε! Ο άλλος περιμένει entry level vga 6 χρόνων, που ήταν για γραφομηχανή και όταν βγήκε, να τον βγάλει και για τα εγγόνια του μέσω driver. Μην του χαλάς το όνειρο... :P

καταρχας η ειρωνεια και το υφακι σου φιλε δειχνει ποσο χαμηλο επιπεδο εχεις (περαστικα σου)

εγραψα την εμπειρεια μου για να δειξω ποσο σαπια ειναι αυτη η εταιρεια στο οτι ακομα και τους drivers που βγαζει για legacy προιοντα οπως τα ονομαζει πλεον δεν βγαζει σωστους drivers αλλα τα καταχωνει ακομα περισσοτερο καθιστως τα λιγοτερα λειτουργικα με τον καινουργιο driver παρε με το οριντινζαλ του τοε (2010)

καταρχας η ειρωνεια και το υφακι σου φιλε δειχνει ποσο χαμηλο επιπεδο εχεις (περαστικα σου)

εγραψα την εμπειρεια μου για να δειξω ποσο σαπια ειναι αυτη η εταιρεια στο οτι ακομα και τους drivers που βγαζει για legacy προιοντα οπως τα ονομαζει πλεον δεν βγαζει σωστους drivers αλλα τα καταχωνει ακομα περισσοτερο καθιστως τα λιγοτερα λειτουργικα με τον καινουργιο driver παρε με το οριντινζαλ του τοε (2010)

Από το επίπεδο του "Μα γιατί δε μπορώ να βγάλω από τη μύγα ξύγκι - το τσάμπα έπρεπε να μου το χρωστάνε μέχρι τα δισέγγονα μου. ΑΤΕΙΜΟΙ ΚΕΝΩΝΗΑ - AMD. Υπογραφή : καρμίρογλου", πάντως, είναι πιο ψηλά.

Άσε που στο δικό μου ταπεινό επίπεδο, τουλάχιστον, γνωρίζουν συντακτικό και πληκτρολόγηση. Α, και χρησιμοποιούμε και λέξεις υπαρκτές στο λεξικό. Κατά τα άλλα, ταπείνωσέ μας - νομίζω θα αντέξω (με νύχια και με δόντια, ε; ) χωρίς να αλλάξω πλευρό στον ύπνο απόψε.

Η εταιρία μπορεί να έχει προβλήματα με τους drivers αλλά δεν έχουν σχέση με αυτά που αναφέρεις εσύ. Τους drivers για τα windows 10 τους δημοσίευσε κατά την κυκλοφορία του λειτουργικού και όχι μετά από 5 χρόνια. Μάλλον θέλεις να πεις κάτι άλλο γιατί τα windows 10 βγήκαν πέρυσι. Επίσης , δε ξέρω τι διαφορά περίμενες να δεις σε αυτή τη κάρτα από καινούριους drivers μιας και μόνο σε τυπικές διεργασίες μπορεί να ανταπεξέλθει (όχι μόνο τώρα , αλλά από τη στιγμή της κυκλοφορίας της).

@occultist τσάμπα θα τα γράψω τώρα αυτά αφού εσύ με το υψηλό επίπεδό που έχεις (και δεν καταλαβαίνεις το συντακτικό μου)  άλλα λέμε τώρα .εγώ πότε δεν απαίτησα να μου παρέχει υποστηριξη (αν και κάποιες άλλες το κάνουν -ονόματα δεν λέμε-) απλώς έγραψα το πρόβλημα που δημιούργησαν  οι νέοι drivers.υποτίθεται όταν βγάζει νέα εκδοσή είναι καλύτερη από την προηγούμενη

@dennisbest είπα εγώ ότι απαιτώ να δω διάφορα στις επιδόσεις?δεν περίμενα κάτι τέτοιο μην με μπερδεύεις  με τον άλλο από πάνω με το iq ραδικιού που έχει. εγώ. απλώς είπα  πόσο κακογραμμενες είναι οι νέες εκδόσεις drivers και καθιστούν  λιγότερο λειτουργική την κάρτα. 

τέσπα  άρκετα ασχοληθηκα την γνώμη μου είπα και πέσατε  να με φάτε λες και θα δειξαμε την οικογενεια

με τους παλιους drivers επαιζες με 10 fps ενω τωρα με 9 ; θελει και υποστιριξη ο αλλος σε μια πιο low end πεθαινες καρτα που βγηκε και πριν 6 χρονια . και μετα εχουν iq ραδικιου οι αλλοι οχι αυτος . 

• Like 1

@dennisbest είπα εγώ ότι απαιτώ να δω διάφορα στις επιδόσεις?δεν περίμενα κάτι τέτοιο μην με μπερδεύεις  με τον άλλο από πάνω με το iq ραδικιού που έχει. εγώ. απλώς είπα  πόσο κακογραμμενες είναι οι νέες εκδόσεις drivers και καθιστούν  λιγότερο λειτουργική την κάρτα. 

τέσπα  άρκετα ασχοληθηκα την γνώμη μου είπα και πέσατε  να με φάτε λες και θα δειξαμε την οικογενεια

Στάθηκα κυρίως στο ότι περίμενες 5 χρόνια για drivers σε ένα λειτουργικό που δεν είχε κυκοφορήσει καν. Όπως καταλαβαίνεις ήταν εντελώς άκυρο αυτό που είπες.

με τους παλιους drivers επαιζες με 10 fps ενω τωρα με 9 ; θελει και υποστιριξη ο αλλος σε μια πιο low end πεθαινες καρτα που βγηκε και πριν 6 χρονια . και μετα εχουν iq ραδικιου οι αλλοι οχι αυτος . 

+1.-

μπορει καποιος να μου πει τι ρυθμισεις πρεπει να χω σε crimson για να χω το καλυτερo perfomance αλλα και ποιοτητα γραφικων?

θελω να χω σταθερο fps χωρις φυσικα teathering η σπασιμο οθονης λογο closed v-sync...

οι μεχρι τωρα ρυθμισεις μου ειναι αυτες

Untitled.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...