rafail1994 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εχω την 6970 , απο το site της amd έβαλα τους Crimson Edition 16.2.1 Beta και σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση στην 16.7.2 beta στο site δεν έχει κάτι την περνάω η θα έχω θέμα ; (εχω μπερδευτεί λιγο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εχω την 6970 , απο το site της amd έβαλα τους Crimson Edition 16.2.1 Beta και σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση στην 16.7.2 beta στο site δεν έχει κάτι την περνάω η θα έχω θέμα ; (εχω μπερδευτεί λιγο ) Η νεότερη έκδοση αυτήν την στιγμή, που υποστηρίζει και την κάρτα σου, είναι η 16.7.3 WHQL. Βάλε αυτήν. Δε χρειάζονται ημίμετρα, χωρίς συγκεκριμένο λόγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkoudelos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ναι, ακριβως αυτη. Ετσι την εχω. Χρειαστηκα να κανω και το παρακατω εν τελει. αγνωστο το γιατι ετσι δουλεψε. ima.png Έχω την εντύπωση ότι το DDU έχει μια επιλογή να κάνει αυτό τη συγκεκριμμένη ρύθμιση για το χρήστη. Το είχα έτσι εξ αρχής στα 10άρια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Έχω την εντύπωση ότι το DDU έχει μια επιλογή να κάνει αυτό τη συγκεκριμμένη ρύθμιση για το χρήστη. Το είχα έτσι εξ αρχής στα 10άρια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Η ρυθμιση του DDU παραπεμπει σε αυτη που παραθετει occultist, αυτη που λεω ειναι σε ενα συγκεκριμενο service, το αλλο ειναι πιο γενικευμενο σαν ρυθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Καλησπερα παιδια εχω την R9 380 την καινουρια εκδοση 16.7.3 την δοκιμασε κανεις εχει κανεις προβληματα ή να την κατεβασω ... ΥΓ. τους εχω παρει απο φοβο τους drivers της ΑΜD ... YΓ2. Eχω win7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Καλησπερα παιδια εχω την R9 380 την καινουρια εκδοση 16.7.3 την δοκιμασε κανεις εχει κανεις προβληματα ή να την κατεβασω ... ΥΓ. τους εχω παρει απο φοβο τους drivers της ΑΜD ... YΓ2. Eχω win7 Στο σύστημα της υπογραφής, τουλάχιστον, δεν έχουν κανένα σημαντικό ή εμφανές πρόβλημα. Δεν έχει ακουστεί και κάτι σοβαρό για αυτήν την έκδοση, οπότε θα σου έλεγα προχώρα κανονικά με την εγκατάστασή τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Radeon-Software-Crimson-Edition-16-8-1-Release-Notes http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-Edition-16-8-1-Release-Notes.aspx Radeon Software Crimson Edition 16.8.1 Highlights Support for: Radeon RX 470 Graphics Radeon RX 460 Graphics New AMD Crossfire profile available for:F1 2016 Fixed Issues Max memory overclock available on Radeon RX 480 being too low in Radeon WattMan has been resolved. Overwatch™ may experience an application crash on some Radeon™ RX 480 configurations when using AMD Crossfire technology mode. The Division poor Crossfire scaling may be experienced in some low resolution configurations when using AMD Crossfire technology mode. DOTA2™ may experience lower than expected performance when in AMD Crossfire mode. Radeon Settings may not report the correct Vulkan™ driver or API version information. Firefox™ may experience an application crash when hardware acceleration is enabled for content playback. Low frame rate or stutter may be experienced Wolfenstein®: The Old Blood™ on Radeon™ RX 480. Updating drivers through Radeon Settings may sometimes fail with an error message. Known Issues A few game titles may fail to launch or crash if the AMD Gaming Evolved overlay is enabled. A temporary workaround is to disable the AMD Gaming Evolved "In Game Overlay". Ark Survival Evolved™ may experience an error message when trying to launch the game in some configurations. DOTA2™ may experience an application hang when using the Vulkan™ API and changing resolution or game/quality settings. Corruption may be experienced in Rise of the Tomb Raider using the DirectX®12 API on some Hybrid Graphics configurations when performing a task switch. Shader Cache may remain be enabled when set to "off" in Radeon Settings on some Hybrid Graphics configurations. Radeon RX 480 graphics may experience intermittent stuttering in The Division™ when high game settings are used and vsync is enabled. Battlefield™ 4 may experience intermittent crashes when using Mantle. As a work around users are suggested to switch to DirectX®11. Radeon Pro Duo may experience a black screen in Total War™: Warhammer with the games API set to DirectX®12 and V-Sync enabled. World of Tanks™ may experience stuttering after performing a task switch in AMD Crossfire mode. Rocket League™ may experience flickering when in AMD Crossfire mode. Ashes of the Singularity™ may experience an application crash with "crazy" in game settings and Multi-GPU enabled. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Καλοί δείχνουν, σε γενικές γραμμές. So far, so good. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Παιδια προσφατα εκανα update τους drivers σε 16.7.3 και απο τοτε μου βγαζει αυτο το μηνυμα.. Το στοιχειο 'Radeon settings: Host application' σταματησε να λειτουργει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Παιδια προσφατα εκανα update τους drivers σε 16.7.3 και απο τοτε μου βγαζει αυτο το μηνυμα.. Το στοιχειο 'Radeon settings: Host application' σταματησε να λειτουργει Δεν είναι θέμα driver. Δεν έχω δει σε καμία έκδοση αυτό το error. Αποτυχημένη κλόκα ή corrupted κάτι στο σύστημα ή χέρι στο λειτουργικό (πχ. registry) ή τρέχεις κάτι άλλο (πχ. συγκεκριμένο utility) που στραβώνει και χτυπάει εκεί. Συνήθως, όταν φτάνεις να τρως τέτοια περίεργα error, σημαίνει ότι έχει φτάσει η στιγμή για format... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δεν είναι θέμα driver. Δεν έχω δει σε καμία έκδοση αυτό το error. Αποτυχημένη κλόκα ή corrupted κάτι στο σύστημα ή χέρι στο λειτουργικό (πχ. registry) ή τρέχεις κάτι άλλο (πχ. συγκεκριμένο utility) που στραβώνει και χτυπάει εκεί. Συνήθως, όταν φτάνεις να τρως τέτοια περίεργα error, σημαίνει ότι έχει φτάσει η στιγμή για format... Χαχαχα πριν ενα μηνα εκανα format ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juno12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 ddu uninstaller δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Χαχαχα πριν ενα μηνα εκανα format ... Δεν έχει να λέει...Και σε μία μέρα το κάνεις πουτάνα, άμα νιώθεις τόσο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δεν έχει να λέει...Και σε μία μέρα το κάνεις πουτάνα, άμα νιώθεις τόσο... ΧΑχαχα κατεβασα τους drivers τους 16.8.1 και τωρα δεν εχω κανενα προβλημα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, οι crimson έχουν ρυθμίσεις για presets; Απ 'όσο έψαξα δεν βρήκα και αναγκάζομαι να βάζω τους προ crimson, δηλ τους 15.7. Δυστυχώς όμως τα 10 τους ξαναεγκαθιστούν. Μου διαφεύγει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα