Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Radeon WattMan: A brand new utility for Radeon Software that allows users more complete control over their graphics processor.

το wattman δυστηχως δε δουλευει με τις παλιοτερες σειρες  ειναι μονο για τις RΧ400 δεν εμφανιζετε ουτε σαν επιλογη !!

post-238528-0-20921900-1468266325_thumb.png

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Radeon WattMan: A brand new utility for Radeon Software that allows users more complete control over their graphics processor.

το wattman δυστηχως δε δουλευει με τις παλιοτερες σειρες  ειναι μονο για τις RΧ400 δεν εμφανιζετε ουτε σαν επιλογη !!

attachicon.gifwattman.PNG

ΙΣΩΣ, το προσθέσουνε σε επόμενη έκδοση, στον όποιο βαθμό μπορεί να υποστηριχτεί και από παλιότερα μοντέλα. Έχει ξαναγίνει και με άλλα χαρακτηριστικά, που πρώτα τα ανοίξανε για τα απολύτως τελευταία μοντέλα...

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά καλημέρα.

Πρόκειται να κάνω format αυτές τις μέρες.

Έχω Win 7 64bit και η κάρτα μου είναι Sapphire Radeon R9 270x.

Εγκαθιστώ τους Catalyst ή Crimson drivers?

AMD Radeon Software Crimson 16.7.2 WHQL driver download

http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-16-7-2-driver-download.html

Όντως και στο Site τον λέει πλέον WHQL 

Αλλά κανονικά δεν έπρεπε να υποστηρίζει και τα APU τώρα που είναι WHQL ? 

Δεν καταλαβαίνω τι κάνει γιατί δεν έβγαζε άλλον Driver 16.7.2.1 ή 16.7.3 πχ ? 

καλημερα παιδες...

ειχα χρονια να ξαναγινω κατοχος AMD και ηθελα να ρωτησω....σε r9 280x εχω αυτους radeon-crimson-16.3.2-with-dotnet45-win7-64bit...

ειναι οκ η να παω σε 17.6.3 ?

καλημερα παιδες...

ειχα χρονια να ξαναγινω κατοχος AMD και ηθελα να ρωτησω....σε r9 280x εχω αυτους radeon-crimson-16.3.2-with-dotnet45-win7-64bit...

ειναι οκ η να παω σε 17.6.3 ?

16.7.3 εννοεις? 

Δεν έχουν βγει ακόμα από το site απλά έτσι τους βλέπει τους καινούριους (που είναι κανονικά 16.7.2) κάτι έχει γίνει λάθος μάλλον περίμενε μέχρι να το φτιάξει και θα το μάθεις από εδώ όταν είναι .. 

Όντως και στο Site τον λέει πλέον WHQL 

Αλλά κανονικά δεν έπρεπε να υποστηρίζει και τα APU τώρα που είναι WHQL ? 

Δεν καταλαβαίνω τι κάνει γιατί δεν έβγαζε άλλον Driver 16.7.2.1 ή 16.7.3 πχ ? 

16.7.3 εννοεις? 

Δεν έχουν βγει ακόμα από το site απλά έτσι τους βλέπει τους καινούριους (που είναι κανονικά 16.7.2) κάτι έχει γίνει λάθος μάλλον περίμενε μέχρι να το φτιάξει και θα το μάθεις από εδώ όταν είναι .. 

ναι λαθος μου απο βιασυνη 16.7.3 λεει μετα την εγκατασταση το διορθωσα το ποστ μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά τι παίζει με τους οδηγούς; Στο σάιτ της AMD έχει ακόμα τους παλιούς.

Edit: Τους κατέβασα και είναι οι 16.7.3. Απλώς στο σάιτ λανθασμένα λέει 16.7.2.

Επεξ/σία από _Theo_

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετανιωνω την ωρα και την στιγμη που ειπα να παω απο 16.6.2 στην 16.7.2-3

Κανω DDU, ξεκιναω μετα το Install, failed

Κανω ακομα μια DDU+cleanup utility AMD, Παλι fail

Λεω αστο, θα βαλω την 16.6.2 παλι, τωρα και εκει fail. 15.11?? τα ιδια.

Ψαχνω λιγο, βλεπω οτι εχει windows update για την gpu, το οποιο μπλεκει με κανονικο της AMD, την στιγμη που εχω

απενεργοποιησει να παιρνω hardware updates απο τα windows. Λεω ας το βαλω μπας και φτιαξει απο εδω και το περναω και κανονικα ΤΙΠΟΤΑ. ουτε αυτο προχωρησε. Λεω ας το διαγραψω. Ελα που δεν ειναι σαν τα 7-8 τα @@@μενα τα 10 και δεν μπορω ουτε cancel να κανω, ουτε hide-delete, καθως δεν εχει ουτε κατεβει ουτε εγκατασταθει.  Ειμαι 4 ωρες και ψαχνω τροπο να το αντιμετωπισω.

Πραγματικα απιστευτο. EDIT: Το εφτιαξα  (επρεπε να πειραξω το service gpedit.mscνα μην κανει αυτοματα Update)

Επεξ/σία από jimakos234
  • Like 1

Μετανιωνω την ωρα και την στιγμη που ειπα να παω απο 16.6.2 στην 16.7.2-3

Κανω DDU, ξεκιναω μετα το Install, failed

Κανω ακομα μια DDU+cleanup utility AMD, Παλι fail

Λεω αστο, θα βαλω την 16.6.2 παλι, τωρα και εκει fail. 15.11?? τα ιδια.

Ψαχνω λιγο, βλεπω οτι εχει windows update για την gpu, το οποιο μπλεκει με κανονικο της AMD, την στιγμη που εχω

απενεργοποιησει να παιρνω hardware updates απο τα windows. Λεω ας το βαλω μπας και φτιαξει απο εδω και το περναω και κανονικα ΤΙΠΟΤΑ. ουτε αυτο προχωρησε. Λεω ας το διαγραψω. Ελα που δεν ειναι σαν τα 7-8 τα @@@μενα τα 10 και δεν μπορω ουτε cancel να κανω, ουτε hide-delete, καθως δεν εχει ουτε κατεβει ουτε εγκατασταθει.  Ειμαι 4 ωρες και ψαχνω τροπο να το αντιμετωπισω.

Πραγματικα απιστευτο. EDIT: Το εφτιαξα  (επρεπε να πειραξω το service gpedit.mscνα μην κανει αυτοματα Update)

Το πρόβλημα δεν είναι στο driver, αλλά στα windows 10. Όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε απενεργοποιημένη αυτήν την παπάτζα auto driver update των windows 10, δεν είχαμε κανένα τέτοιο θέμα. Just saying...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...