Atallos1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Sapphire Nitro R9 380 4GB 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Παιδιά τα χαρακτηριστικά της κάρτας μου είναι αυτα: Πάω να κάνω update το BIOS της καρτας απο το σαιτ της Gigabyte, ξέροντας βέβαια οτι ο τύπος μνήμης είναι Elpida, και παρόλο που υπάρχει τουλάχιστον ένα νεότερο BIOS, το εργαλείο της Gigabyte @BIOS βγάζει μύνημα "Εrror BIOS version does not match". Ξέρει κανείς τι πάιζει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 ποιο techpowerup........μπες στο site του κατασκευαστη σου, πηγαινε στην καρτα που εχεις και δες.. Mην το δένεις. Στο site του δικού μου δεν βρίσκεις τίποτα. Στο techpowerup έχει 2-3 διαφορετικά. Η δική μου κάρτα φοράει νεότερο από αυτά που βρίσκω (VTX, 290) Σχετικά είναι τα θέματα με υποστήριξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Επίσης, με τους τελευταίους drivers φαίνεται να έχει περιοριστεί πολύ (ή να έχει εξαφανιστεί -- ας ελπίσουμε) το random "Display driver stopped responding and has recovered" σε Windows 10... Πριν μερικά hotfixes γινόταν χαμός κάθε φορά που έπαιζα το Talos Principle και μερικούς άλλους τίτλους. Quoting δικό μου post εδώ, για να πω ότι τελικά για τα "Display driver stopped responding and has recovered" που είχα, φαίνεται να ευθύνεται το Virtual Super Resolution που είχα ενεργοποιήσει στους Crimson. Υποθέτω ότι μπορεί να είναι και το ότι η GPU που έχω αργοπεθαίνει, αλλά με την απενεργοποίηση του Virtual Super Resolution και το Registry entry για το TdrDelay, το θέμα δείχνει να έχει λυθεί (σε Windows 10 x64 με όλα τα updates και AMD HD 7950 με τους τελευταίους Crimson 16.6.1). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Όσο καιρό είχα την 7950 με VSR (κάπου 6 μήνες, νομίζω) δεν είχα ποτέ αντίστοιχο θέμα. Ήμουν όμως με CCC κι όχι Crimson, οπότε κάλλιστα κάτι μπορεί να χάλασαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Με πέθανε ο 16.6.1, δεν εχω βιώσει τόσο flicker-black screen ακόμα και σε firefox. κάθε φορα που δοκιμάζω καποιον νεο driver, αναγκάζομαι και γυρνάω στον 15.11, ο τελευταίος driver που με αφηνει να πειράξω τα idle ρολογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Με πέθανε ο 16.6.1, δεν εχω βιώσει τόσο flicker-black screen ακόμα και σε firefox. κάθε φορα που δοκιμάζω καποιον νεο driver, αναγκάζομαι και γυρνάω στον 15.11, ο τελευταίος driver που με αφηνει να πειράξω τα idle ρολογια. Δε μπορώ να πω ότι έχω πρόβλημα με τους 16.6.1 στο rig της υπογραφής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 οι 16.5.1 δεν εχουν καρτελα για να ρυθμισουμε ανεμηστηρες ρολογια κτλπ; :/ τωρα το προσεξα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 οι 16.5.1 δεν εχουν καρτελα για να ρυθμισουμε ανεμηστηρες ρολογια κτλπ; :/ τωρα το προσεξα... Γενικά όλοι οι Crimison δεν έχουνε την σελίδα AMD OverDrive των παλιών καλών Catalyst. Απορώ που έγκειται η υπεροχή των Crimison όπως υποστήριζαν οι ιθύνοντες της AMD, στο λανσάρισμα τους. Έχουνε φύγει πολλές επιλογές / λειτουργίες απο αυτές που είχε η εφαρμογή των Catalyst. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 δεν εχουν overdrive αλλα ειχα πετυχει crimson που σ εδινε δυνατοτητα να πειραξεις ρολογια,fans κτλπ.... τωρα τι εγινε; δεν γινεται να μην μπορεις να τα πειραξεις,ειδικα τα ανεμηστερακια μιας που βραζει και ο τοπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Παιξε με το Trixx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonjovi344 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σας.Πήγα να βάλω τους 16.6.1 http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+7+-+64 και μου εμφανίζει αυτόν τον error http://i.imgur.com/d7GGePj.png Ξέρετε τι φταίει μήπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Clean install με DDU εκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonjovi344 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ναι.Έκανα DDU,αλλά μου φαίνεται περίεργο που δεν μπαίνουν.. edit κατέβασα τους προηγούμενους 16.5.3 και μπαίνουν κανονικά στο install Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Γενικά όλοι οι Crimison δεν έχουνε την σελίδα AMD OverDrive των παλιών καλών Catalyst. Απορώ που έγκειται η υπεροχή των Crimison όπως υποστήριζαν οι ιθύνοντες της AMD, στο λανσάρισμα τους. Έχουνε φύγει πολλές επιλογές / λειτουργίες απο αυτές που είχε η εφαρμογή των Catalyst. δεν εχουν overdrive αλλα ειχα πετυχει crimson που σ εδινε δυνατοτητα να πειραξεις ρολογια,fans κτλπ.... τωρα τι εγινε; δεν γινεται να μην μπορεις να τα πειραξεις,ειδικα τα ανεμηστερακια μιας που βραζει και ο τοπος What? Aν δεν σας εμφανίζετε, κάτι στραβό έχετε κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα