Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάνεις λάθος φίλε, δεν είναι signed από την Microsoft γιατί δεν περάσαν όλα τα tests για πιστοποίηση WHQL, δεν είναι ίδιοι οι οδηγοί.

Υπάρχει θέμα στα 10αρια, μείνε με σταθερούς οδηγούς για εσένα και μην αναβαθμίζεις χωρίς λόγο, κάποια στιγμή σύντομα τα πράγματα θα ωριμάσουν.

Ιδιοι ειναι, απλα δεν ειναι signed απο microsoft, ποιος την χεζει την microsoft?

Εχεις 2 χαρτιαΑ4 η μια εχει υπογραφη η αλλη οχι, απλα πραγματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας κάνω και εγώ μια αναφορά σχετικά με τους drivers στο μηχάνημα της υπογραφής, εδώ και καιρό πάντως με τους 16.2.1 και w10 home x64 κανένα θέμα, όλα ομαλά, ούτε fps drops, ούτε black screens ούτε τίποτα, όλα κυλούν ομαλά. Βλέπω λίγο σταθερότερα fps σε σχέση με τους 15.8 που είχα πριν, so far so good. Η igpu μου είναι legacy πλέον και οι 16.2.1 είναι οι τελευταίοι συμβατοί για την κάρτα, δεν δέχεται πιο καινούριους.

• Like 2

Παιδια προσφατα εκανα φορματ και εβαλα τα win7 εχω την r9 380 καρτα πηγα να περασω τους drivers απο το ιντερνετ αλλα τιποτα τους περασα απο το CD της καρτας, στην συνεχεια πηγα να περασω το Radeon software crimson το τελευταιο αλλα δε μου δουλευε...

Τελος περασα την εκδοση 16.5.1 και ειναι μια χαρα ... να το αφησω ετσι λετε ???

Παιδια προσφατα εκανα φορματ και εβαλα τα win7 εχω την r9 380 καρτα πηγα να περασω τους drivers απο το ιντερνετ αλλα τιποτα τους περασα απο το CD της καρτας, στην συνεχεια πηγα να περασω το Radeon software crimson το τελευταιο αλλα δε μου δουλευε...

Αν δεν έχεις προβλήματα μείνε εκεί. Και όποτε χρειαστείς να βάλεις καινούργιο driver ακολούθα τις οδηγίες για σωστή απεγκατάσταση/εγκατάσταση drivers. Και εγώ την R9 380 4GB έχω και αυτή τη στιγμή είμαι με τους τελευταίους beta χωρίς προβλήματα (16.6.1).

http://www.insomnia.gr/topic/565123-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/

• Like 1

Πρέπει πρώτα να τρέξει το γνωστό utility D.D.U., σε πρόσφατη έκδοση και με recommended ρυθμίσεις. Στη συνέχεια κατεβάζεις την τελευταία ΣΩΣΤΗ ΕΚΔΟΣΗ του Crimson που αντιστοιχεί στην κάρτα γραφικών σου και το λειτουργικό που χρησιμοποιείς και τρέχεις το σχετικό αρχείο με δεξί κλικ και "Run as Administrator", μην ξεχνώντας να επιλέξεις "yes"/"install" αν και όταν δεις κάποιο μήνυμα έγκρισης στη διάρκεια του installation.

Η κάρτα σου είναι καινούρια και υποστηρίζεται και στην απολύτως πρόσφατη έκδοση Crimson. Κάνε αυτά που σου είπα, τα οποία εφαρμόζουμε οι περισσότεροι που γνωρίζουμε δυο πράγματα, και όλα θα πάνε gg.

Υπάρχει και ένα μικρό utility στο site της AMD, που αυτοματοποιεί πολλά πράγματα, σε περίπτωση που δεν είσαι σίγουρος, αλλά θα πρότεινα να ασχοληθείς λίγο παραπάνω και να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις χειροκίνητα...

Αν δε θες να έχεις κρασαρισματα και άλλα προβλήματα μεινε 16.5.1 και για κανένα λόγο μην αλλαξεις driver, όλοι οι αλλοι drivers είναι σαπιοι και προβληματικοι μέχρι τέλους.

Εγώ με 16.5.1 δεν είχα ποτέ προβλημα

Αν δε θες να έχεις κρασαρισματα και άλλα προβλήματα μεινε 16.5.1 και για κανένα λόγο μην αλλαξεις driver, όλοι οι αλλοι drivers είναι σαπιοι και προβληματικοι μέχρι τέλους.

Εγώ με 16.5.1 δεν είχα ποτέ προβλημα

Με μισό γραμμάριο ωριμότητας, θα μπορούσες να αναφερθείς στο ποια είναι η δική σου εμπειρία, αντί να γενικεύεις καθολικά, την στιγμή που πάρα πολύς κόσμος (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) δεν έχει κανένα ή σχεδόν κανένα πρόβλημα. Αυτά, βέβαια, σε κάποιο άλλο insomnia, που δεν θα ήταν γεμάτο ημιμαθείς καραγκιοζάκους...

• Like 4

Μερικοι δεν εχετε καταλαβει ακομα, οτι δεν φταει μονο ο driver για τα προβληματα που εχετε,

αλλα και το BIOS που φοραει η καρτα απο τον κατασκευαστη της...για αυτο βγαζουν και BIOS update

σε μερικες καρτουλες, για να διορθωθουν καποια προβληματακια.

Επισης αρκετα 3rd party προγραμματα π.χ Afterburner/Trixxx/ κλπ κλπ μπορει να τρωνε σκαλωμα και να βγαινει απο εκει το καθε προβλημα, τα λεγομενα ''conflict''

Με την gigabyte 380 μου αυτη την στιγμη ειμαι πολυ σταθερος με τους 16.6.1 (και στα παιχνιδια)

και στις ταινιες που βλεπω και στο σερφαρισμα.

Πριν κραξετε τον καθε driver η οτιδηποτε αλλο, καντε ενα search στο ιντερνετ να δειτε τι και πως.

Οτι ειπα ειναι απο προσωπικη εμπειρια και οχι μονο....φιλικα παντα!

• Like 3

Εγω οτι και driver εχω περασει ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ διαβαζω εδω οτι ολοι εχετε θεματα με αρκετους driver δεν λεω αλλα πως γινεται αυτο ρε παιδια?εγω εχ 3καρτες 280Χ και δεν ειχα ποτε θεμα οποτε εβγαινε καινουργιος παντα τον εβαζα με DDU clean install και ποτε κανενα προβλημα.Εχεις δικαιο Balantakos στο techpowerup εχει ολα ta bios εκει μπορουν να ριξουν καμια ματια

• Like 3

Μπορω να ρυθμισω το refresh rate ενος παιχνιδιου στα 50hz πχ FIFA ?

Αν θες να το κάνεις αυτό για να έχεις max fps τα 50, μπορείς να το κάνεις απο το Crimson Control Panel (frame rate target control).

εγω εχω τους μαμα drivers που ειχε το cd αν βαλω τους προσφατους 16.6.1 crimson θα δω καμια βελτιωση στα games? Επισης ειναι σταθεροι η θα εχουμε παρατραγουδα οπως παλιοτερα που βγηκαν που ειχαν προβλημα με τα ανεμιστηρια και πολλοι τις εκαψαν? Η καρτα μου ειναι R9 380 4gb τησ msi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω εχω τους μαμα drivers που ειχε το cd αν βαλω τους προσφατους 16.6.1 crimson θα δω καμια βελτιωση στα games? Επισης ειναι σταθεροι η θα εχουμε παρατραγουδα οπως παλιοτερα που βγηκαν που ειχαν προβλημα με τα ανεμιστηρια και πολλοι τις εκαψαν? Η καρτα μου ειναι R9 380 4gb τησ msi

1) Ποιά έκδοση drivers έχεις τώρα;

2) Τη τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο ήτανε αν θυμάμαι καλά με τη πρώτη ή δεύτερη έκδοση των Crimson Drivers που διορθώθηκε με το update 15.11.1 Beta. Συμβαίνει ακόμα και στα NVIDIA σπίτια.

3) Θα δεις βελτιώσεις σε συγκεκριμμένα παιχνίδια με την R9 380 αλλά μη φανταστείς τίποτα τραγικό εκτός και αν είσαι ακόμα με τους Catalyst.

4) Έχω βάλει τους 16.6.1 και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τη Sapphire Nitro R9 380 4GB. Αν δεις ανεβασμένες θερμοκρασίες (όχι τίποτα τραγικό εννοείται) έχε υπόψιν σου ότι το καλοκαίρι έφτασε!

Γενικά ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν κατεβάζουμε με τη πρώτη μέρα τους καινούργιους drivers που βγάζει η οποιαδήποτε εταιρέία. Περιμένουμε υπομονετικά να καεί πρώτα η GPU του γείτονα και αφού είμαστε σίγουροι ότι δε θα πάθουμε τα ίδια (τσεκάρουμε κάνα φόρουμ ή γκουγκλάρουμε xx.xx.x driver issues problems) ακολουθούμε τη γνωστή διαδικασία για να απεγκαταστήσουμε/ εγκαταστήσουμε drivers.

http://www.insomnia....ers-οδηγών-για/

Τέλος πολλά παιδιά έχουνε επισημάνει τους 16.5.1 ότι τρέχει απροβλημάτιστα οπότε ίσως είναι καλύτερα να πας με αυτούς προς το παρόν.

ΕΔΙΤ: Κατά την εγκατάσταση δε ξεχνάμε να ξετσεκάρουμε τη πατάτα το AMD Gaming Evolved App για να μην εγκατασταθεί. Εκτός και αν θέλουμε να πάθουμε ντεκλεραμό με διαδική παράνοια και λουμπάγκο από τα νεύρα.

Επεξ/σία από Arkoudelos
  • Like 1

εγινε θα βαλω τους 16.5.1 τι θερμοκρασιες εχεις περιπου με αυτους σε full load να ξερω τι να περιμενω δλδ. μη δω τιποτα περιεργο...

Το λινκ για 16.5.1 για την r9 380 δε το βρισκω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...