Καϊάφας Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 WHQL & Beta ειναι το ιδιο πραγμα. Απλα δεν ειναι signed. Κάνεις λάθος φίλε, δεν είναι signed από την Microsoft γιατί δεν περάσαν όλα τα tests για πιστοποίηση WHQL, δεν είναι ίδιοι οι οδηγοί. Με 16.5.1 παντως που ειχα πριν δεν ειχα κανενα προβλημα στα windows 10 Υπάρχει θέμα στα 10αρια, μείνε με σταθερούς οδηγούς για εσένα και μην αναβαθμίζεις χωρίς λόγο, κάποια στιγμή σύντομα τα πράγματα θα ωριμάσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλά. Φίλε δεν είναι έτσι τα πράματα... Δεν είναι θα ωριμάσουν γιατί την 390χ την έχω ένα χρόνο.. Και ανάλογα τους drivers έχω και άλλα προβλήματα... Τεσπα έβαλα τους προηγούμενους και όλα καλά... Απλά όπως λέμε δεν αξίζει να κάνεις αναβάθμιση χωρίς λόγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλά. Φίλε δεν είναι έτσι τα πράματα... Δεν είναι θα ωριμάσουν γιατί την 390χ την έχω ένα χρόνο.. Και ανάλογα τους drivers έχω και άλλα προβλήματα... Τεσπα έβαλα τους προηγούμενους και όλα καλά... Απλά όπως λέμε δεν αξίζει να κάνεις αναβάθμιση χωρίς λόγο.. Αφού τα γνωρίζεις, δες τι έπαθαν στην Nvidia, είναι κακό να είσαι βερσιομανής στις μέρες μας. http://wccftech.com/nvidia-geforce-drivers-burning-issues-gpus/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αφού τα γνωρίζεις, δες τι έπαθαν στην Nvidia, είναι κακό να είσαι βερσιομανής στις μέρες μας. http://wccftech.com/nvidia-geforce-drivers-burning-issues-gpus/ έχεις κάποιο πρόβλημα στην ανάγνωση? Η απλά σου αρέσει να βγάζεις θεωρίες από το μυαλό σου? Είπα εγώ ότι η NVIDIA είναι καλύτερη από την AMD στους drivers? Εγω είπα καθαρά από την εμπειρία μου, ότι από τότε που έχω πάρει την 390χ σε κάθε Update που λέω να κάνω... Κάποιο πρόβλημα θα μου βγάλει... Και τέλος όπως καλά λένε εδώ μέσα... Καλύτερα όταν έχεις μια Version σωστή και δε έχεις κάποιο πρόβλημα να μην κάνεις Update.. Καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Κάνεις λάθος φίλε, δεν είναι signed από την Microsoft γιατί δεν περάσαν όλα τα tests για πιστοποίηση WHQL, δεν είναι ίδιοι οι οδηγοί. Εσύ κάνεις λάθος, γιατί οι περισσότεροι Beta της AMD δεν στέλνονται ποτέ για sign. Είναι θέμα χρόνου (κυρίως) και χρήματος το whql. Δεν είναι ότι στέλνονται και αποτυγχάνουν όλοι (καμια 30-ριά) επί ένα χρόνο και καταφέρνουν δύο και περνάν τα test whql, τα οποία δεν είναι και κανας άθλος, μετά από 15 χρόνια.Το ψόφησες τέρμα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Νεο update 16.6.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εσύ κάνεις λάθος, γιατί οι περισσότεροι Beta της AMD δεν στέλνονται ποτέ για sign. Είναι θέμα χρόνου (κυρίως) και χρήματος το whql. Δεν είναι ότι στέλνονται και αποτυγχάνουν όλοι (καμια 30-ριά) επί ένα χρόνο και καταφέρνουν δύο και περνάν τα test whql, τα οποία δεν είναι και κανας άθλος, μετά από 15 χρόνια.Το ψόφησες τέρμα... Θα σου πρότεινα να προσεχείς πως μιλάς πρώτα έτσι φιλαράκο και κατά δεύτερον το τι έκανα είναι δικό μου θέμα, δεν θα σου δώσω κανέναν λογαριασμό. Φάε το ignore σου για τώρα και για πάντα, καλή αρχή και στο καλό. Για τους υπολοίπους που μας διαβάζουν και ενδιαφερονται για την αλήθεια και όχι τις απόψεις του κάθε ξερόλα, το ακόλουθο link έχει τις απαραίτητες πληροφορίες. http://download.microsoft.com/download/4/D/D/4DD894CD-62C8-488F-944D-4E5F8BA40114/hardware-certification-policies-processes-hck2-1.docx έχεις κάποιο πρόβλημα στην ανάγνωση? Η απλά σου αρέσει να βγάζεις θεωρίες από το μυαλό σου? Είπα εγώ ότι η NVIDIA είναι καλύτερη από την AMD στους drivers? Εγω είπα καθαρά από την εμπειρία μου, ότι από τότε που έχω πάρει την 390χ σε κάθε Update που λέω να κάνω... Κάποιο πρόβλημα θα μου βγάλει... Και τέλος όπως καλά λένε εδώ μέσα... Καλύτερα όταν έχεις μια Version σωστή και δε έχεις κάποιο πρόβλημα να μην κάνεις Update.. Καλά? Φιλαράκο, δεν σε ξέρω αλλά δεν μου αρέσει το υφάκι σου και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί σου. ignore mode on, καλή αρχή στο καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 AMD Radeon Software Crimson 16.6.1 http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-16-6-1-driver-download.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Για εμάς που έχουμε παλιές κάρτες (6970) ξέρουμε εαν θα βγουν stable Crimson ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkoudelos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Κάνεις λάθος φίλε, δεν είναι signed από την Microsoft γιατί δεν περάσαν όλα τα tests για πιστοποίηση WHQL, δεν είναι ίδιοι οι οδηγοί. Υπάρχει θέμα στα 10αρια, μείνε με σταθερούς οδηγούς για εσένα και μην αναβαθμίζεις χωρίς λόγο, κάποια στιγμή σύντομα τα πράγματα θα ωριμάσουν. Όσον αφορά desktop τουλάχιστον, σε Windows 10 με Beta οδηγούς για το Doom και μετά με αναβάθμιση στην επόμενη beta/ non-whql για το Overwatch δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Τον οδηγό για σωστή εγκατάσταση/ απεγκατάσταση drivers ακολουθώ κάθε φορά και εκεί νομίζω ότι είναι όλο το μυστικό και όχι στα "προβληματικά" Windows 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Τα έχουμε ξαναπεί αλλά μερικοί επιμένουν, για να περάσει από τα whql tests πρέπει να πληρώσει και ειδικά τον τελευταίο χρόνο που βγάζει 3 drivers to μήνα , δε συμφέρει καθόλου κάτι τέτοιο. Επίσης ούτε αυτό με τα windows 10 ισχύει , κοντεύει ένας χρόνος από τότε που βγάζουν drivers , μια χαρά "ώριμοι" είναι και υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που δεν έχουνε κανένα πρόβλημα( ή τουλάχιστον τίποτα καινούριο σε σχέση με τα 7/8). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Για εμάς που έχουμε παλιές κάρτες (6970) ξέρουμε εαν θα βγουν stable Crimson ; Δεν θα βγάλουν. Σταμάτησαν την υποστήριξη. H τελευταία stable είναι η 15.7.1 catalyst, και σε crimson 16.2.1 beta. Θα σου πρότεινα να βάλεις την 15.11.1 Beta που υπάρχει και σε crimson και σε catalyst version, η τελευταία που υποστηριζόταν σωστά για αυτη την σειρά, αν και Beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δεν θα βγάλουν. Σταμάτησαν την υποστήριξη. H τελευταία stable είναι η 15.7.1 catalyst, και σε crimson 16.2.1 beta. Θα σου πρότεινα να βάλεις την 15.11.1 Beta που υπάρχει και σε crimson και σε catalyst version, η τελευταία που υποστηριζόταν σωστά για αυτη την σειρά, αν και Beta Μάλιστα ... θα περάσω σε windows 10 σε λίγο καιρό οπότε λεω να βάλω τους crimson αλλα είδα εχει μονο beta για αυτό ρωτησα (εαν δεν έχουν θέματα θα τους βάλω) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Θα σου πρότεινα να προσεχείς πως μιλάς πρώτα έτσι φιλαράκο και κατά δεύτερον το τι έκανα είναι δικό μου θέμα, δεν θα σου δώσω κανέναν λογαριασμό. Φάε το ignore σου για τώρα και για πάντα, καλή αρχή και στο καλό. Για τους υπολοίπους που μας διαβάζουν και ενδιαφερονται για την αλήθεια και όχι τις απόψεις του κάθε ξερόλα, το ακόλουθο link έχει τις απαραίτητες πληροφορίες. http://download.microsoft.com/download/4/D/D/4DD894CD-62C8-488F-944D-4E5F8BA40114/hardware-certification-policies-processes-hck2-1.docx Φιλαράκο, δεν σε ξέρω αλλά δεν μου αρέσει το υφάκι σου και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί σου. ignore mode on, καλή αρχή στο καλό. Πωπω...και πως θα κοιμηθώ τώρα το βράδυ... Ευτυχώς που έτσι διέψευσες ότι η AMD, κατά κανόνα, ΔΕΝ στέλνει driver για whql, πλέον - πέρα από τις 2-3 εκδόσεις που θέλει το χρόνο... Το αν μου δώσεις ή δε μου δώσεις λογαριασμό, ξέρεις που το γράφω. Αλλά στα @@ μας κιόλας, άμα σε πιάνει να εκμυστηρεύεσαι τα ψυχανεμίσματα σου και μετά θέλεις και προδερμ, οκ; Και πουσαι - μην μας κάνεις και όλους ignore και μας πιάσουν τα κλάματα μεσημεριάτικα - γιατί σε βλέπω πήρες και φόρα, έτσι; έκανα το λάθος και πέρασα τους 16.5.3 μετα απο καιρό ... ειχα αφήσει 2-3 πίσω .. και τωρα ... ξαφνικά μου κανει νερά που κ που στην οθόνη ..... ελεος πια ............... Αυτό ήταν στις 2-3 τελευταίες (Το είχα κάνει και report στην AMD). Στο 16.6.1 το φτιάξανε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ξαναπηγα 16.5.1 και εκεί θα μείνω, o μόνος driver που μου βγήκε καλός ούτε νερά στην οθόνη ούτε τίποτα άψογος, και το gaming evold απεγκατασταση φυσικά και προτείνω να το κάνετε κι εσείς απλά το θεωρώ άχρηστο και επιπλέον μπορεί να δημιουργήσει και προβληματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα