Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν την παλεύει η AMD με τίποτα.3 διαφορετικά λαπτοπ με r5 m230,r5 m330 και r7 m265dx (με ενσωματωμένα r5 & r6 graphics) και όλα λειτουργούν άψογα μέχρι τους 15.11.Οποιοδήποτε Crimson και αν έχουμε δοκιμάσει λαγκάρουν όλα σε σημείο που περνάει ο κέρσορας πάνω δεξιά στην ελαχιστοποίηση,σμίκρυνση,κλείσιμο ή πάνω από το οτιδήποτε θες να κλικάρεις με το ποντίκι και κάνει 3+ δευτερόλεπτα να βρει πού ακριβώς δείχνεις.Έχω δοκιμάσει όλους τους Crimson και τα hotfix.Από τη μία πάλι καλά που δε σηκώνουν τίποτα δυνατά παιχνίδια να χρειάζεται να διορθωθούν glitches αλλά από την άλλη μιλάμε για τραγική υποστήριξη προϊόντων και ποιος ξέρει τi θα γίνει αν αργότερα κάποιο πρόγραμμα θέλει νεότερο driver.Youtube lag,smplayer lag σκ@τ@ στα μούτρα τους.Από τη μία δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με θερμοκρασίες που τους πήρε μισό αιώνα να το διορθώσουν ειδικά στα laptop αλλά από την άλλη αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο.

Δε λέω ότι γενικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη υποστήριξη στα laptop, αλλά, από τη μία είναι κοινός τόπος να είναι εξαρτημένα τα laptop από vendor specific drivers (και σε nvidia, σε σημαντικό βαθμό) και από την άλλη...να βάλεις καλύτερο driver σε r5 και r6, γιατί; Να αναβοσβήνει πιο γρήγορα ο cursor? :P Νταξ...κάνουμε και λίγη πλάκα μεταξύ μας - μην το πάρεις σαν εριστική διάθεση, αλλά δεν είναι και ότι χάνεις κάτι σε τέτοιες συνθέσεις, από driver...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι κανένα πρόβλημα.Και εγώ γι'αυτό γράφω ότι τουλάχιστον επειδή είναι από τα ''φθηνά'' μηχανήματα και δεν περιμένεις να διορθωθούν bugs για το fallout ας πούμε αφού δεν το σηκώνει,δεν υπάρχει θέμα.Αλλά μπορεί πολύ απλά αργότερα κάποιο πρόγραμμα-κάτι να θέλει πιο καινούργιο driver για να τρέξει ή να δουλέψει καλύτερα.

Ε,μετά από τόσες εκδόσεις που έχει βγάλει η AMD και αφού σε όλες γράφει ότι υποστηρίζει πλήρως τα γραφικά που αναφέρω,θα έπρεπε να υπήρχε έστω μία απροβλημάτιστη έκδοση.Και μιλάω για καθαρή εγκατάσταση αφού έχουν φύγει τα πάντα με ddu σε safe mode.

Με nvidia σπανιότατα έχω αντιμετωπίσει τα τελευταία τρία χρόνια τουλάχιστον πρόβλημα και περνάνε αρκετά laptop από τα χέρια μου.Αντιθέτως αυτό που λες ισχύει πολλές φορές με τα ενσωματωμένα γραφικά της intel.

Εβαλα τους νεους drivers και εχασα το παλιο κλασικο catalyst που ρυθμιζα τη δευτερη οθονη το μεγεθος κλπ

τωρα μου βγαινει μονο το παραθυρο ρυθμισεις radeon αλλα δεν εμφανιζονται οι προχωρημενες ρυθμισεις

Εβαλα τους νεους drivers και εχασα το παλιο κλασικο catalyst που ρυθμιζα τη δευτερη οθονη το μεγεθος κλπ

τωρα μου βγαινει μονο το παραθυρο ρυθμισεις radeon αλλα δεν εμφανιζονται οι προχωρημενες ρυθμισεις

Υπάρχουν όλα και στον Crimson. Ψάξε λίγο καλύτερα...

Υπάρχουν όλα και στον Crimson. Ψάξε λίγο καλύτερα...

Εχω τηλεοραση για οθονη και σε καποιες αναλυσεις πρεπει να μικρυνει η εικονα γιατι ξεχειλιζει

Απο που γινεται αυτο ?

Στο παλιο cc ειχε τετοια επιλογη

Επισης δε μου βγαινουν οι ρυθμισεις για προχωρημενους

Εχω τηλεοραση για οθονη και σε καποιες αναλυσεις πρεπει να μικρυνει η εικονα γιατι ξεχειλιζει

Απο που γινεται αυτο ?

Στο παλιο cc ειχε τετοια επιλογη

Επισης δε μου βγαινουν οι ρυθμισεις για προχωρημενους

AMD Radeon Settings > Preferences > Radeon Additional Settings > ετοιμος.

• Like 3

έκανα το λάθος  και πέρασα τους  16.5.3 μετα απο καιρό ... ειχα αφήσει 2-3 πίσω .. και τωρα ... ξαφνικά μου κανει νερά που κ που στην οθόνη ..... ελεος πια ...............

έκανα το λάθος  και πέρασα τους  16.5.3 μετα απο καιρό ... ειχα αφήσει 2-3 πίσω .. και τωρα ... ξαφνικά μου κανει νερά που κ που στην οθόνη ..... ελεος πια ...............

Είσαι σε Windows 10 με πολλά προβλήματα ακομη σε WDDM 2.0 drivers καρτών γραφικών της Nvidia και της AMD. Επειδη τα γνωριζω καλα, μην αναβαθμιζεις driver γραφικων εαν δεν εχεις κανενα προβλημα στα 10 και παντα να περνας τους WHQL και οχι Beta. Τα 10 δεν ειναι ακομη ωριμα στους graphics drivers και στις 2 εταιρειες.

• Like 1

Συγχαρητηρια στην amd για αλλη μια φορα για αλλον εναν αξιολογο driver

Αληθεια εχετε κι εσεις frame drops-stuttering στο gta-v μετα τον 16.5.3 ή μονο σε εμενα συμβαινει?

Συγχαρητηρια στην amd για αλλη μια φορα για αλλον εναν αξιολογο driver

Αληθεια εχετε κι εσεις frame drops-stuttering στο gta-v μετα τον 16.5.3 ή μονο σε εμενα συμβαινει?

Τα προβλήματα είναι μόνον στα 10, μείνε με δοκιμασμένους οδηγούς και μην αναβαθμίζεις εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Τα προβλήματα είναι μόνον στα 10, μείνε με δοκιμασμένους οδηγούς και μην αναβαθμίζεις εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Με 16.5.1 παντως που ειχα πριν δεν ειχα κανενα προβλημα στα windows 10 :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...