jimakos234 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μετα απο καιρό ξανα-έβαλα τους crimson (ημουν με 15.11 μεχρι προχτες) την τελευταια εκδοση. Μπορω να πω δεν έχω καποιο θεμα, αλλα να σημειώσω οτι αν αφησω τα fans στο auto έχω screen flicker (ποτε δεν το είχα στο auto σε crimson (20% fan speed), καθως παρατηρω vrm throttling ), και έβαλα και την gpu στο speedfan (minimum speed 45%). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εγώ πάντως δεν έχω πειράξει τίποτα στους ανεμιστήρες στις ρυθμησεις, με 16.5.1 είμαι και δουλευουν γυρω στο 30%, σήμερα είδα για πρώτη φορά να βαραει 60αρη στο son of rome, λέτε να τους ανεβασω λίγο κάνει κακό στη καρτα να ζεστενετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εγώ πάντως δεν έχω πειράξει τίποτα στους ανεμιστήρες στις ρυθμησεις, με 16.5.1 είμαι και δουλευουν γυρω στο 30%, σήμερα είδα για πρώτη φορά να βαραει 60αρη στο son of rome, λέτε να τους ανεβασω λίγο κάνει κακό στη καρτα να ζεστενετε? Μην τρελαθούμε και για τους 60 βαθμούς σε load για σύγχρονη κάρτα, τώρα... Όσο είσαι κάτω από...75 (χοντρικά), μην το ψάχνεις καν... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Νέοι οδηγοί 16.5.3 : http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Νέοι οδηγοί 16.5.3 : http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64 Beta ή κανονική έκδοση είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Beta ή κανονική έκδοση είναι? beta ειναι !! το αναφερει στο κατεβασμα !! Non-WHQL-64Bit-Radeon-Software-Crimson-16.5.3-Win10-Win8.1-Win7-may-21.exe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το έχουν παρακάνει με τις beta και τους τέρμα προβληματικους οδηγούς με τα πάμπολλα προβλήματα και κρασάρισματα που δημιουργούν εν ώρα gaming, είναι τόσο δύσκολο να βγάλουν μία σταθερή έκδοση χωρίς προβλήματα ή πρέπει να μας αναγκάσουν να πάμε σε nvidia!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Έχεις καποιο συγκεκριμενο προβλημα δικο σου να αναφεριεις η ετσι γενικα κουβεντα να γινετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Τελευταία είχε συμβεί όχι συχνά αλλά 4-5 φορές με τους 16.5.1 είχα κρασαρισματα και.με.πεταγε απ το gta v (original) και 2 φορές με είχε πετάξει στο son of rome αλλά γενικά κατά τα άλλα δεν είχα κάποιο άλλο σοβαρό προβλημα και τα παιχνίδια In game μία χαρά τρέχουν κατά τα άλλα. Περιμένω όμως να βγει και καμιά stable γιατί μας έχουν βομβαρδίσει με τις beta :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Χρησιμοποιώ ATI/AMD από το 2003, αλλάζοντας κάρτα ανά 0,5-2,0 χρόνια, και δοκιμάζω όλες τις εκδόσεις driver. Κρασαρίσματα λόγω driver βλέπω το πολύ σε μία έκδοση το χρόνο, αν συμπέσει με αλλαγή λειτουργικού. Αλλιώς μιλάμε για έναν driver στα 3 χρόνια, στατιστικά. Από την άλλη, τύπους που νομίζουν ότι κλοκάρουν ή που γενικά δεν το έχουν με την χρήση του pc και μετά κλαίγονται για την άτειμι κενονήα, χάνω το μέτρημα πόσους βλέπω εδώ μέσα, συχνά-πυκνά... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Χρησιμοποιώ ATI/AMD από το 2003, αλλάζοντας κάρτα ανά 0,5-2,0 χρόνια, και δοκιμάζω όλες τις εκδόσεις driver. Κρασαρίσματα λόγω driver βλέπω το πολύ σε μία έκδοση το χρόνο, αν συμπέσει με αλλαγή λειτουργικού. Αλλιώς μιλάμε για έναν driver στα 3 χρόνια, στατιστικά. Από την άλλη, τύπους που νομίζουν ότι κλοκάρουν ή που γενικά δεν το έχουν με την χρήση του pc και μετά κλαίγονται για την άτειμι κενονήα, χάνω το μέτρημα πόσους βλέπω εδώ μέσα, συχνά-πυκνά... Σκληρό ε? Αλλά κι εγώ αυτήν την εμπειρία έχω. Κι από την nvidia επίσης.Το πρόβλημα είναι μεταξύ πληκτρολογίου και υπολογιστή μάλλον... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Παιδια ειχα ενα απροοπτο αλλα δεν ξερω αν οφειλετε στους 16.5.3 οπου και εχω, μια φορα μου το εκανε σε καποια φαση ακουγα μουσικη στο youtube και εκανε κατι τρελα οταν κουναγα το ποντικι αναβοσβηνε-τρεμοπαιζε καπως αλλα μονο στην οθονη που ειχα το youtube και οχι στην επιφανεια εργασιας η καπου αλλου οταν εκλεισα το παραθυρο το συγκεκριμενο ολα τα αλλα ηταν νορμαλ, θα ηθελα και τη δικη σας γνωμη σε αυτο. Επισης ειναι φυσιλογικες οι παρακατω τιμες με 4-5 παραθυρα ανοιχτα στο youtube? Χτυπαει και 50αρια μονο οταν βλεπω βιντεο σε youtube θα μου πεις οκ χειμωνα δεν ανεβαινει τοσο αλλα και παλι μου φαινετε πολυ :/ Σε games παλι το εχω δει μεχρι 60 maximum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Από θερμοκρασίες είσαι μια χαρά! Τα fans τις περισσότερες φορές δουλεύουν ελάχιστα ή και καθόλου μέχρι ένα σημείο εξού και τα 50ρια στο idle που έχεις. Αφού στο gaming όπως λες δεν ανεβαίνουν πάνω από 80 είσαι μια χαρά. Εγώ με την κάρτα της υπογραφής έχω γύρω στους 45-50 στο idle και 70-72 όταν παίζω bf4. Τώρα για τα τρελά που αναφέρεις δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Τους drivers τους κάνεις εγκατάσταση με ddu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Τώρα για τα τρελά που αναφέρεις δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Τους drivers τους κάνεις εγκατάσταση με ddu? Τη τελευταια φορα τα ειχα κανει μανταρα με τους driver οτι να ναι απεγκαταστασεις εκανα αλλα επειτα το διορθωσα κανοντας uninstall τα παντα ολα με DDU (onboard & gpu drivers) και εγκατεστησα τους πιο προσφατους 16.5.3 Ολα ρολοι πανε απλα αυτο μου το εκανε μονο μια φορα αλλα επειδη ειμαι πολυ της λεπτομερειας κι εγω με αυτα τα ψαχνω ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cosmonaut21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δεν την παλεύει η AMD με τίποτα.3 διαφορετικά λαπτοπ με r5 m230,r5 m330 και r7 m265dx (με ενσωματωμένα r5 & r6 graphics) και όλα λειτουργούν άψογα μέχρι τους 15.11.Οποιοδήποτε Crimson και αν έχουμε δοκιμάσει λαγκάρουν όλα σε σημείο που περνάει ο κέρσορας πάνω δεξιά στην ελαχιστοποίηση,σμίκρυνση,κλείσιμο ή πάνω από το οτιδήποτε θες να κλικάρεις με το ποντίκι και κάνει 3+ δευτερόλεπτα να βρει πού ακριβώς δείχνεις.Έχω δοκιμάσει όλους τους Crimson και τα hotfix.Από τη μία πάλι καλά που δε σηκώνουν τίποτα δυνατά παιχνίδια να χρειάζεται να διορθωθούν glitches αλλά από την άλλη μιλάμε για τραγική υποστήριξη προϊόντων και ποιος ξέρει τi θα γίνει αν αργότερα κάποιο πρόγραμμα θέλει νεότερο driver.Youtube lag,smplayer lag σκ@τ@ στα μούτρα τους.Από τη μία δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με θερμοκρασίες που τους πήρε μισό αιώνα να το διορθώσουν ειδικά στα laptop αλλά από την άλλη αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα