Occultist Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Υπάρχουν 100 επιλογές (και free) και ασχολείστε με το bloatware gaming evolved που όλο προβλήματα έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το plays.tv έχει το καλύτερο performance πάντως την ώρα του recording. Μπορεις να το τρέχεις και χωρίς το gaming evolved app. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Έχω παρατηρήσει κάτι, το οποίο νομίζω ότι το έχω δει μόνο στους 16.5.2...Όταν είμαι στο firefox και φορτώνει η σελίδα ή κάποιο εξωτερικό περιεχόμενο (youtube) κάνουν ένα στιγμιαίο φλασάρισμα 2 γραμμές στη μέση της οθόνης (όχι πάντα...)...Το έχει δει κανας άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δεν τους έχω βάλει , έχω μείνει με τους 16.5.1 μιας και δεν έχο το doom . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δεν τους έχω βάλει , έχω μείνει με τους 16.5.1 μιας και δεν έχο το doom . Μάλλον, καλύτερα έτσι. Στους 16.5.2 έχω, σε άσχετες στιγμές, screen tearing με Firefox, που δεν το έχω δει με άλλη έκδοση driver. Και από ότι ακούω, το Doom είναι, σύντομα, να πάρει το update για Vulkan (τώρα είναι opengl...) - οπότε θα πάρει ξανά και πιο ολοκληρωμένο driver support. Τώρα δεν πάει και πολύ καλά στις AMD - που είναι αξιοπερίεργο για κάτι που υποτίθεται ότι έχει DX12 level features Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Έχω παρατηρήσει κάτι, το οποίο νομίζω ότι το έχω δει μόνο στους 16.5.2...Όταν είμαι στο firefox και φορτώνει η σελίδα ή κάποιο εξωτερικό περιεχόμενο (youtube) κάνουν ένα στιγμιαίο φλασάρισμα 2 γραμμές στη μέση της οθόνης (όχι πάντα...)...Το έχει δει κανας άλλος; Το έχω πάθει και εγώ. 2 κόκκινες γραμμές συγκεκριμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Το έχω πάθει και εγώ. 2 κόκκινες γραμμές συγκεκριμένα. Εγώ άσπρες ή μαύρες έχω πετύχει...δεν ξέρω αν αλλάζουν και χρώμα... Πάντως, σίγουρα δεν υπήρχαν στους προηγούμενους Crimson... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Παιδια 3 ερωτησεις, εχω το crimson 16.5.1 hotfix και ειναι αψογοι δεν εχω το παραμικρο θεμα πεταει η gpu, επειδη στο site βλεπω καινουριο update των crimson θελω να ρωτησω: 1) αν τελικα βγηκε 16.5.1 stable και τη 16.5.2 hotfix που ειναι η καινουρια πρεπει να κατεβασω και το ''Radeon Software Crimson Edition 15.12'' μαζι? Δε καταλαβαινω τι λεει απο κατω στο description 2) αξιζει η αναβαθμιση? σκεφτομαι να αναβαθμισω σε 16.5.2 hotfix γιατι θελω να παιξω doom 2016 δεν ξερω αν τρεχει το game με τη προηγουμενη εκδοση :/ 3) Σε περιπτωση ανβαθμισης σε επομενο update driver πρεπει να απεγκαταστησω με DDU uninstaller το προηγουμενο πρωτα ή απλα κανω εγκατασταση το update απο πανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μην κοιτάς που λέει "Hotfix" - κανονική έκδοση είναι, που την περνάς με τον κλασσικό και ενδεδειγμένο τρόπο του DDU/clean install κλπ. Αν σε ενδιαφέρει το Doom συγκεκριμένα, βάλε τους 16.5.2. Αλλιώς, μείνε στους 16.5.1 που είναι πολύ καλοί και δεν έχουν και τα θεματάκια των 16.5.2 (βλ. παραπάνω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ναι αλλά επειδή είμαι λίγο noob με αυτά συγκεκριμένα για να καταλάβω κάνω τη διαδικασία που ανεφερα αν περάσω καινούρια έκδοση? Δηλαδή πρώτα απεγκατασταση του προηγουμενου με DDU και μετά εγκατάσταση του καινουριου σε safe mode και τα δύο? Και σχετικά με το "Radeon Software Crimson Edition 15.12" πρέπει να το περάσω και αυτό ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Πρέπει να περάσεις μόνο την έκδοση που σε ενδιαφέρει. Κάνεις πρώτα DDU>safe mode>clean recommended και μετά το restart τρέχεις το setup του Crimson με δεξί κλικ και run as administrator. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Παρεμπιπτόντως, απομόνωσα το πρόβλημα στο συνδυασμό firefox και youtube (και τις σελίδες που χρησιμοποιούν youtube). Τρώει στιγμιαίο tearing στη μέση της οθόνης, σε άσχετες στιγμές, όποτε έχει έστω και tab, χωρίς focus, με youtube content. Σαν να σχετίζεται με την αλλαγή power states, που για κάποιο λόγο γίνεται με άγαρμπο τρόπο και έχουμε αυτήν την παρενέργεια...Αυτό, μόνο σε 16.5.2. Στον 16.5.1 όλα καλά... Έκανα και report στην AMD... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Βγήκαν και 16.5.2.1 https://support.amd.com/en-us/kb-articles/pages/amd-radeon-software-crimson-edition-16.5.2.1-release-notes.aspx?sf26394588=1 . Performance increase by up to 35% on AMD Radeon R9 390 series products in Doom™ versus Radeon Software Crimson Edition 16.5.2(1) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Παρεμπιπτόντως, απομόνωσα το πρόβλημα στο συνδυασμό firefox και youtube (και τις σελίδες που χρησιμοποιούν youtube). Τρώει στιγμιαίο tearing στη μέση της οθόνης, σε άσχετες στιγμές, όποτε έχει έστω και tab, χωρίς focus, με youtube content. Σαν να σχετίζεται με την αλλαγή power states, που για κάποιο λόγο γίνεται με άγαρμπο τρόπο και έχουμε αυτήν την παρενέργεια...Αυτό, μόνο σε 16.5.2. Στον 16.5.1 όλα καλά... Έκανα και report στην AMD... Επιβεβαιώνω ότι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα υπάρχει και στους 16.5.2.1. Εννοείται ότι πήγε και αυτό report... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Παιδια εγω παντως με τους 16.5.1 που εχω μεινει ολα κυλανε καλα, δεν εχω δει τιποτα το αξιοπεριεργο εδω και καιρο οποτε λεω να μεινω εκει μεχρι να βγει καποια σταθερη εκδοση χωρις προβληματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα