ahristos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Εdited: άκυρο, τώρα είδα οτι η 7700 πάει σε άλλο πακέτο οδηγών. Ακου τι θα κάνεις. Κάνε τους uninstall, μετά τρέξε σε safe mode το DDU να βγάλει ότι υπολλείματα υπάρχουν και μετά βάλε τους 16.5.1 τρέχοντας το σε administrator mode. Δες αν στρώνει. Αν δεν στρώσει, κάνε το ίδιο αλλα ΜΗΝ βάλεις τους hotfix βάλε τους 16.3.2. 'Η ακόμα παλιότερους. Τους http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMDCatalyst15-7-1WINReleaseNotes.aspx ας πούμε, που έχω κι εγώ. Μιας και οι κάρτες μας είναι περίπου της ίδιας σειράς, πιθανώς να εξαφανιστούν τα προβλήματα, αφού εμένα μου εμφανίζεται πολύ σπάνια 1 φορά στους 2-3 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 'Η ακόμα παλιότερους. Τους http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMDCatalyst15-7-1WINReleaseNotes.aspx ας πούμε, που έχω κι εγώ. Μιας και οι κάρτες μας είναι περίπου της ίδιας σειράς, πιθανώς να εξαφανιστούν τα προβλήματα, αφού εμένα μου εμφανίζεται πολύ σπάνια 1 φορά στους 2-3 μήνες. Ναι, πριν κάνω edit αυτούς είχα προτείνει. Αλλά υπάρχουν ειδικά οδηγοί (για άλλο group καρτών) που περιλαμβάνει μόνο την 7700 από την σειρά HD 7xxx: Οι 16.3.2. Γι αυτό έκανα και το edit όταν το είδα. Συμφωνώ όμως σε αυτό που λες ότι αν δεν του κάθονται καλά οι Crimson, να δοκιμάσει με Catalyst. Πάντα να τρέχει DDU όμως ενδιάμεσα στις αλλαγές οδηγών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonjovi344 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Εdited: άκυρο, τώρα είδα οτι η 7700 πάει σε άλλο πακέτο οδηγών. Ακου τι θα κάνεις. Κάνε τους uninstall, μετά τρέξε σε safe mode το DDU να βγάλει ότι υπολλείματα υπάρχουν και μετά βάλε τους 16.5.1 τρέχοντας το σε administrator mode. Δες αν στρώνει. Αν δεν στρώσει, κάνε το ίδιο αλλα ΜΗΝ βάλεις τους hotfix βάλε τους 16.3.2. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Θα περάσω τους 16.3.2 τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εγώ έχω αυτήν PowerColor PCS+ HD7870 Myst. Edition 2GB και έχω βάλει την τελευταία έκδοση 16.5.1 και γενικά με κανέναν Driver που έχει κυκλοφορήσει δεν έχω προβλήματα ίσα ίσα παίζουν καλύτερα κάποια παιχνίδια Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακόμα βλέπω βελτιώσεις με τα updates , αφού δεν έχει σταματήσει η υποστήριξη αν ήταν να μην είχε βελτιώσεις θα είχαν σταματήσει τα updates για της HD 7700 και πάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonjovi344 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Έκανα ότι ακριβώς μου είπε ο Formation,αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. (τους 16.3.2 έβαλα) Και μου εμφανίζεται όταν παίζω fifa 16 και project cars.Μήπως υπάρχει πρόβλημα με τα παιχνίδια? Γιατί με ένα hidden object game που έπαιζα δεν το αντιμετώπιζα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μπορεί να στείλουμε αναφορά πρέπει !! Έχεις κάνει τα update στα παιχνίδια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonjovi344 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Βρήκα μια λύση https://steamcommunity.com/app/206190/discussions/0/611696927931005910/ την έκανα.Θα δοκιμάσω αύριο και θα σας πω αν μου λύθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Βρήκα μια λύση https://steamcommunity.com/app/206190/discussions/0/611696927931005910/ την έκανα.Θα δοκιμάσω αύριο και θα σας πω αν μου λύθηκε ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 AMD Radeon Software 16.5.2 Is Now Available, Optimized Driver For DOOM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Έκανα ότι ακριβώς μου είπε ο Formation,αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. (τους 16.3.2 έβαλα) Και μου εμφανίζεται όταν παίζω fifa 16 και project cars.Μήπως υπάρχει πρόβλημα με τα παιχνίδια? Γιατί με ένα hidden object game που έπαιζα δεν το αντιμετώπιζα Υπάρχει η πιθανότητα η κάρτα να αρχίζει να τα παίζει....; Tρέξε κανα 3dmark να δεις αν τρέχει σωστά χωρίς artifacts και χωρίς κολλήματα.... Κάνε όμως και αυτό που σου είπε και ο jack124. Επίσης.. ΤΙ τροφοδοτικό έχεις στο pc σου;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonjovi344 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Υπάρχει η πιθανότητα η κάρτα να αρχίζει να τα παίζει....; Tρέξε κανα 3dmark να δεις αν τρέχει σωστά χωρίς artifacts και χωρίς κολλήματα.... Κάνε όμως και αυτό που σου είπε και ο jack124. Επίσης.. ΤΙ τροφοδοτικό έχεις στο pc σου;;;;;; Είχα αλλάξει πριν λίγο καιρό.Αυτό έχω τώρα http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/psu-trofodotika/Turbo-X-735W-Power-Series-Modular-RX-735AP.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonjovi344 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Έβαλα τους 16.5.2 hotfix,έβγαλα τo AMD Gaming Evolved απο το να ανοίγει όταν ξεκινάει ο υπολογιστης (με το msconfig) και δεν μου έχει γίνει αυτό το προβληματάκι μέχρι στιγμής.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ωραία δούλεψε με αυτήν την έκδοση και πες μας Και εγώ την έβαλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Είχα αλλάξει πριν λίγο καιρό.Αυτό έχω τώρα http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/psu-trofodotika/Turbo-X-735W-Power-Series-Modular-RX-735AP.html Τurbo X??? Καλό είναι να το αλλάξεις κάποια στιγμή αν θες να με ακούσεις. Έπρεπε να ρωτήσεις εδώ πριν το πάρεις. EDITED: Αυτό είναι rebadged Raidman RX 735 ΑP στην πραγματικότητα. To έχει κατασκευάσει η Andyson, ένας από τους χειρότερους κατασκευαστές ΟΕΜ. Έβαλα τους 16.5.2 hotfix,έβγαλα τo AMD Gaming Evolved απο το να ανοίγει όταν ξεκινάει ο υπολογιστης (με το msconfig) και δεν μου έχει γίνει αυτό το προβληματάκι μέχρι στιγμής.. Αν σου παίζει χωρίς AMD Gaming evolved τότε το θέμα ειναι μάλλον κάπου αλλού και όχι στην κάρτα ή στους οδηγούς της. Π.χ. έχε υπόψη σου ότι κάποια προγράμματα που χρησιμοποιούν video overlay μπορεί να σου κρασάρούν τους οδηγούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonjovi344 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Σήμερα,δεν μου το έκανε καθόλου.Μάλλον λύθηκε το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα