Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

post-296255-0-75040400-1462835784_thumb.jpgpost-296255-0-11188200-1462835786_thumb.jpgΚαλησπέρα παιδιά. Έχω τον 8320 με μητρική 970a-ud3p. Είχα την 4830 αλλα αγόρασα μεταχειρισμένη την sapphire 5850 xtreme. Έχω μπερδευτεί με τους οδηγούς. Εχω win10 και χωρις να κάνω format, έβαλα τη νέα κάρτα και έκανα εγκατάσταση ότι οδηγούς βρήκα στο site. Ποιοι είναι οι καταλληλότεροι οδηγοί για το σύστημα. Να ζητήσω συγνώμη εκ των προτέρων αν υπάρχει η απάντηση αλλα δεν βρήκα κάτι για οδηγούς σε σχέση με την κάρτα στην αναζήτηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

attachicon.gif1.jpgattachicon.gif3.jpgΚαλησπέρα παιδιά. Έχω τον 8320 με μητρική 970a-ud3p. Είχα την 4830 αλλα αγόρασα μεταχειρισμένη την sapphire 5850 xtreme. Έχω μπερδευτεί με τους οδηγούς. Εχω win10 και χωρις να κάνω format, έβαλα τη νέα κάρτα και έκανα εγκατάσταση ότι οδηγούς βρήκα στο site. Ποιοι είναι οι καταλληλότεροι οδηγοί για το σύστημα. Να ζητήσω συγνώμη εκ των προτέρων αν υπάρχει η απάντηση αλλα δεν βρήκα κάτι για οδηγούς σε σχέση με την κάρτα στην αναζήτηση.

Για τόσο παλιές κάρτες, συνήθως λέμε, άμα δουλεύει άστο όπως είναι  :-) 

Κι εγώ την 7850 έτσι την έχω αφήσει σχεδόν 1 χρόνο. Αφού δουλεύει και αφού η εξέλιξη των οδηγών έχει σταματήσει για αυτήν εδώ και καιρό, τι να το παιδεύω...

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

attachicon.gif1.jpgattachicon.gif3.jpgΚαλησπέρα παιδιά. Έχω τον 8320 με μητρική 970a-ud3p. Είχα την 4830 αλλα αγόρασα μεταχειρισμένη την sapphire 5850 xtreme. Έχω μπερδευτεί με τους οδηγούς. Εχω win10 και χωρις να κάνω format, έβαλα τη νέα κάρτα και έκανα εγκατάσταση ότι οδηγούς βρήκα στο site. Ποιοι είναι οι καταλληλότεροι οδηγοί για το σύστημα. Να ζητήσω συγνώμη εκ των προτέρων αν υπάρχει η απάντηση αλλα δεν βρήκα κάτι για οδηγούς σε σχέση με την κάρτα στην αναζήτηση.

15.7.1 οι latest Catalyst για την κάρτα σου.

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy3&os=Windows%2010%20-%2064

Σε Crimson (version 16.2.1) είναι ακόμα Beta. Εσύ έχεις βάλει αυτούς.

Επεξ/σία από Formation
  • Like 2

Καλησπέρα σας.Τελευταία αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι.Για λίγα δευτερόλεπτα η οθόνη γίνεται μαύρη και όταν επανέρχεται,μου βγάζει αυτό το μήνυμα: 

Η κάρτα μου είναι η AMD Radeon HD 7700 Series.

(έχω βάλει το 16.5.1 hotfix για να είναι ενημερωμένο) 

Υπάρχει κάποια λύση σ'αυτό?

Καλησπέρα σας.Τελευταία αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι.Για λίγα δευτερόλεπτα η οθόνη γίνεται μαύρη και όταν επανέρχεται,μου βγάζει αυτό το μήνυμα: 

Η κάρτα μου είναι η AMD Radeon HD 7700 Series.
(έχω βάλει το 16.5.1 hotfix για να είναι ενημερωμένο) 

Υπάρχει κάποια λύση σ'αυτό?

Εdited: άκυρο, τώρα είδα οτι η 7700 πάει σε άλλο πακέτο οδηγών.

Ακου τι θα κάνεις. Κάνε τους uninstall, μετά τρέξε σε safe mode το DDU να βγάλει ότι υπολλείματα υπάρχουν και μετά βάλε τους 16.5.1 τρέχοντας το σε administrator mode. Δες αν στρώνει. Αν δεν στρώσει, κάνε το ίδιο αλλα ΜΗΝ βάλεις τους hotfix βάλε τους 16.3.2.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...