featherbrain Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ναι στο site εχει μονο crimson εσυ μου λες να μην βαλω crimson που θα βρω εγω driver που να μην ειναι crimson..!!?? Ορίστε ο 15.7.1 ο τελευταίος μη crimson http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMDCatalyst15-7-1WINReleaseNotes.aspx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ορίστε ο 15.7.1 ο τελευταίος μη crimson http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMDCatalyst15-7-1WINReleaseNotes.aspx Ο τελευταίος μη Crimson ήταν ο 15.11.1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 πο... νομιζω.. 16.3.2 ειναι χειρότεροι απο τους 16.3.1 ...... ελεος πια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Σου βγάζει προβλήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Mπορώ να πω με ασφάλεια, ότι στον 16.3.2 ξαναέχω screen stuttering, ενώ στον 16.3.1 δεν είχα. Rolling back Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ένα driver της προκοπής δεν μπορούνε να βγάλουνε πια για τις discrete amd . Έχουν τόσα άτομα εκεί μέσα, τόσες εκδόσεις crimson μέχρι τώρα και ακόμη προβλήματα, καταλαβαίνω ότι υπάρχει δυσκολία ως προς την δημιουργία drivers, ωστόσο μετά από τόσο καιρό τέτοιες παιδικές ασθένειες δεν θα έπρεπε να έχουν διορθωθεί ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Mπορώ να πω με ασφάλεια, ότι στον 16.3.2 ξαναέχω screen stuttering, ενώ στον 16.3.1 δεν είχα. Rolling backΑυτό ακριβός... Πραγματικά τραγικό.. Πάω πίσω κ εγώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ο τελευταίος μη Crimson ήταν ο 15.11.1 Πωω πως την πάτησα έτσι..και τον είχαμε και πόσο καιρό λάθος μου έχεις απόλυτο δίκιο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Έβαλα τους 15.7.1 στο μηχάνημά μου και δεν μου έχει επιλογή για 1366x768 , εγώ ας πούμε λόγω apu που χρειάζομαι τέτοια ανάλυση τώρα καήκαμε, πάω πάλι σε crimson, μιας και δεν είχα θέματα. Δεν είχα θέματα μιας και έχω apu και μάλιστα η κάρτα του είναι στην legacy κατηγορία πια (γέρασε η igpu ), με τις discrete τα έχει κάνει μαντάρα η amd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Έβαλα τους 15.7.1 στο μηχάνημά μου και δεν μου έχει επιλογή για 1366x768 , εγώ ας πούμε λόγω apu που χρειάζομαι τέτοια ανάλυση τώρα καήκαμε, πάω πάλι σε crimson, μιας και δεν είχα θέματα. Δεν είχα θέματα μιας και έχω apu και μάλιστα η κάρτα του είναι στην legacy κατηγορία πια (γέρασε η igpu ), με τις discrete τα έχει κάνει μαντάρα η amd. Βάλε 15.11.1, εγώ αυτον έχω σε λαπτοπ me apu, καθώς με τον crimson μου έκανε περίεργα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ο 15.11.1 απέδιδε το ίδιο με τον crimson, έβαλα πάλι crimson, από την στιγμή που δεν έχω θέματα και τρέχει άψογα, συγκεκριμένα έβαλα τον 16.2.1 beta και είμαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό με τον 16.3.2... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό με τον 16.3.2...Μου κάνει Screen crash που δεν το έκανε ποτέ... Πέταμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μου κάνει Screen crash που δεν το έκανε ποτέ... Πέταμα.. Όταν λες screen flash? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 μου κοκάλωνε στο ξεκάρφωτο Freeze το game 2 sec . εβαλα τους 16.3.1 και κοβλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα