Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι στο site εχει μονο crimson εσυ μου λες να μην βαλω crimson που θα βρω εγω driver που να μην ειναι crimson..!!??

Ορίστε ο 15.7.1 ο τελευταίος μη crimson http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMDCatalyst15-7-1WINReleaseNotes.aspx

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα driver της προκοπής δεν μπορούνε να βγάλουνε πια για τις discrete amd :D. Έχουν τόσα άτομα εκεί μέσα, τόσες εκδόσεις crimson μέχρι τώρα και ακόμη προβλήματα, καταλαβαίνω ότι υπάρχει δυσκολία ως προς την δημιουργία drivers, ωστόσο μετά από τόσο καιρό τέτοιες παιδικές ασθένειες δεν θα έπρεπε να έχουν διορθωθεί ; 

• Like 1

Έβαλα τους 15.7.1 στο μηχάνημά μου και δεν μου έχει επιλογή για 1366x768 :o, εγώ ας πούμε λόγω apu που χρειάζομαι τέτοια ανάλυση τώρα καήκαμε, πάω πάλι σε crimson, μιας και δεν είχα θέματα. Δεν είχα θέματα μιας και έχω apu και μάλιστα η κάρτα του είναι στην legacy κατηγορία πια (γέρασε η igpu :D), με τις discrete τα έχει κάνει μαντάρα η amd.

Έβαλα τους 15.7.1 στο μηχάνημά μου και δεν μου έχει επιλογή για 1366x768 :o, εγώ ας πούμε λόγω apu που χρειάζομαι τέτοια ανάλυση τώρα καήκαμε, πάω πάλι σε crimson, μιας και δεν είχα θέματα. Δεν είχα θέματα μιας και έχω apu και μάλιστα η κάρτα του είναι στην legacy κατηγορία πια (γέρασε η igpu :D), με τις discrete τα έχει κάνει μαντάρα η amd.

Βάλε 15.11.1, εγώ αυτον έχω σε λαπτοπ me apu, καθώς με τον crimson μου έκανε περίεργα.

Ο 15.11.1 απέδιδε το ίδιο με τον crimson, έβαλα πάλι crimson, από την στιγμή που δεν έχω θέματα και τρέχει άψογα, συγκεκριμένα έβαλα τον 16.2.1 beta και είμαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...