galanos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Τους πέρασα για πείτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 δεν μας λες εσύ που τους πέρασες καλύτερα,τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Νέοι οδηγοί: http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64 Από ότι βλέπω, είναι WHQL; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Τους πέρασα κι εγώ. Δεν είδα καμία διαφορά στο Division που παίζω. Νερό έτρεχε, νερό τρέχει (ευτυχώς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Από ότι βλέπω, είναι WHQL; Έτρεξα το dxdiag. Ναι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Έτρεξα το dxdiag. Ναι είναι. Μετά από τόσο καιρό, δεν πίστευα στα μάτια μου Κάτι είναι και αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ποια είναι η διαφορά whql και non whql ; Είμαι noob σε αυτά, εξού και το ερώτημα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 4 γραμματακια μονο και τιποτα αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ποια είναι η διαφορά whql και non whql ; Είμαι noob σε αυτά, εξού και το ερώτημα . Τίποτα το σπουδαίο. WHQL σημαίνει οτι και καλά έχει ελεχθεί απο την Microsoft για Windows. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Παιδια εχω τον επεξεργαστη Α8 7600 και εχω περασει τους drivers για τους APU που ειναι συμβατοι αλλα μου βγαζει προβλημα drivers display not responing και μετα εχω black screen και περπει να κανω reset το pc τι μπορω να κανω για να φτιαχτει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Βάλε non crimson έκδοση και θα ησυχάσεις. Εγώ προσωπικά με a8 6600k δεν έχω θέμα με crimson, άλλα άτομα με discrete gpu έχουν, τι να πεις, amd είναι αυτή . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Βάλε non crimson έκδοση και θα ησυχάσεις. Εγώ προσωπικά με a8 6600k δεν έχω θέμα με crimson, άλλα άτομα με discrete gpu έχουν, τι να πεις, amd είναι αυτή . Α τοσο καλα...και πως βρισκω τους παλιους drivers?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πας εδώ ->http://support.amd.com/en-us/download , βάζεις στο step 1 apu, step 2 desktop apu, step 3 a series apu's / r7 series graphics και step 4 το λειτουργικό που έχεις, πας και κατεβάζεις μία από τις εκδόσεις που είναι διαθέσιμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Πας εδώ ->http://support.amd.com/en-us/download , βάζεις στο step 1 apu, step 2 desktop apu, step 3 a series apu's / r7 series graphics και step 4 το λειτουργικό που έχεις, πας και κατεβάζεις μία από τις εκδόσεις που είναι διαθέσιμες. Ναι στο site εχει μονο crimson εσυ μου λες να μην βαλω crimson που θα βρω εγω driver που να μην ειναι crimson..!!?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Τι να πω, βάλε τους crimson τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα