Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ποια είναι η διαφορά whql και non whql ; Είμαι noob σε αυτά, εξού και το ερώτημα :P.

Τίποτα το σπουδαίο. WHQL σημαίνει οτι και καλά έχει ελεχθεί απο την Microsoft για Windows.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια εχω τον επεξεργαστη Α8 7600 και εχω περασει τους drivers για τους APU που ειναι συμβατοι αλλα μου βγαζει προβλημα drivers display not responing και μετα εχω black screen και περπει να κανω reset το pc τι μπορω να κανω για να φτιαχτει??

Βάλε non crimson έκδοση και θα ησυχάσεις. Εγώ προσωπικά με a8 6600k δεν έχω θέμα με crimson, άλλα άτομα με discrete gpu έχουν, τι να πεις, amd είναι αυτή :P.

Α τοσο καλα...και πως βρισκω τους παλιους drivers??

Πας εδώ ->http://support.amd.com/en-us/download  , βάζεις στο step 1 apu, step 2 desktop apu, step 3 a series apu's / r7 series graphics και step 4 το λειτουργικό που έχεις, πας και κατεβάζεις μία από τις εκδόσεις που είναι διαθέσιμες.

• Like 1

Πας εδώ ->http://support.amd.com/en-us/download  , βάζεις στο step 1 apu, step 2 desktop apu, step 3 a series apu's / r7 series graphics και step 4 το λειτουργικό που έχεις, πας και κατεβάζεις μία από τις εκδόσεις που είναι διαθέσιμες.

Ναι στο site εχει μονο crimson εσυ μου λες να μην βαλω crimson που θα βρω εγω driver που να μην ειναι crimson..!!??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...