Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ξέρω για εσάς εμένα οι 16.3 δεν δουλεψαν.Θα κάνω το κόλπο του Ultra και θα δω τι θα γίνει με τους 16.3.1

Περιμενε λιγο παω σπιτι σε κανα 20λεπτο θα σε πω αν δουλεουν σωστα με 2 καρτες μη μπαινεις σε τετοια φασαρια βαλε βγαλε καρτες θα τα βαλω και στα 7 και στα 10 περιμενε ποστ μου!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περιμενε λιγο παω σπιτι σε κανα 20λεπτο ια σε πω αν δουλεουν σωστα με 2 καρτες μη μπαινεις σε τεφοια φασαρια βαλε βγαλε καρτες θα τα βαλω και στα 7 καιστα 10 περιμενε ποστ μου!!

προς το παρόν κανένα πρόβλημα σε win10 , bench και το assassins creed syndicate με

hd7950 cf (r9 280x bios) 

προς το παρόν κανένα πρόβλημα σε win10 , bench και το assassins creed syndicate με

hd7950 cf (r9 280x bios) 

ειχαμε προβλημα φιλε μου και εγω και ο all day news με μαυρες οθονες με τις 2Χ 290 με τους προηγουμενους τους 16.3

το οποιο το ειχα λυσει  προσωπικα οπως αναφερετε ο all day με εγκατασταση μια μια καρτα  

για αυτο του λεω να περιμενει  ποστ μου πριν ξεκινησει νεα εγκατασταση με αυτους για να δει τι θα κανει !!!

Τα μαιμουδακια τα δικά μου (7950) μόνο στην εγκατάστασή είχαν black screen όχι όμως το φυσιολογικό, σχεδόν το 85% εγκατάστασης ήταν on off και bs .

Εαν έχεις κουράγιο δες και σε κανένα bench αν έχεις διάφορα!! :D :D 

το ιδιο βιολι παλι με τις 2χ290  μαζι μαυρη  οθονη  τι διολο συμβαινει και με αυτους  16.3 .1;

αναγκαστηκα και εβγαλα τη μια καρτα και με 2 επανεκινησεις  ειδα κανονικα 

εβαλα μετα και  τη 2η καρτα  και προσεξτε τι εγινε ενω μου μπουταρε κανονικα η  εικονα στο τελος ειταν αχνη μολις που  φαινονταν χρειστηκε να κανω παλι 2 επανεκινησεις  και τωρα βλεπω κανονικα !! δε παμε καλα καθολου καλα !!

edit : αυτα με win 7............... με win 10 δε ειχα κανενα θεμα !! μπηκαν καρφι οι 16.3.1

post-238528-0-63491100-1458335946_thumb.jpg

Μήπως με τον τρόπο τους πιέζουν και αυτοί για αναβάθμιση Windows?

Σκόπιμα, το αποκλείω. Το να ασχολούνται κυρίως με τον 10-άρη driver και να είναι λιγότερο σχολαστικοί με τη διαμόρφωση για παλιότερα λειτουργικά, παίζει σίγουρα και είναι λογικό...

• Like 2

Εγώ δεν ξέρω αν φταίνε οι drivers ή γίνεται κάτι με το laptop μου.
Έχω τον Α8-7410 με r5 graphics και την r5 m330. Από όταν βγήκε η πρώτη έκδοση των Crimson μέχρι το τελευταίο hotfix κάνω ακριβώς το ίδιο.Απεγκατάσταση σε safe mode με το ddu και εγκατάσταση των Crimson.Κάθε φορά το laptop μετά την εγκατάσταση και την επανεκκίνηση αρχίζει και κολλάει.Για παράδειγμα αν μετακινήσω το βελάκι κατά μήκος της γραμμής εργασιών κάνει 2 δευτερόλεπτα να καταλάβει πάνω από ποιο εικονίδιο είναι.Ανοίγω καρτέλες και αργεί να φορτώσει και άλλα πολλά.Ό,τι ρυθμίσεις και να πειράξω η κατάσταση αυτή δε διορθώνεται οπότε πάντα καταλήγω να τους διαγράφω πάλι με το ddu και να περνάω τους 15.11.1 beta.
Με αυτούς το μηχάνημα ανταποκρίνεται σαν καινούργιο.

• Like 1

Παιδια εχω ενα προβλημα με την hd6990 μου.Οταν βαζω crimson 16.2.1 δουλευουν μονο τα νεα παιχνιδα που εχω battlefield 4,hardline,titanfall,watch dogs,assasins creed syndicate,unity τα παλια black ops 2,battlefield 3 κτλπ οχι.Οταν εχω βαλει το 15.7.1 το κανονικο δεν δουλευουν ολα τα καινουργια που ανεφερα και δουλευουν τα παλια μονο.Τι γινεται δεν εχω καταλαβει με αυτα τα driver.Καποια διευκρινιση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...