Occultist Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Στην 2ΧΧ σειρα δεν υπαρχει η εξοικονομηση ενεργειας,μαλλον μονο στην 3ΧΧ.Το λεω για οποιον το ψαχνει και δεν το βρισκει. 3xx και Fury Για την ώρα, τουλάχιστον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Στην 2ΧΧ σειρα δεν υπαρχει η εξοικονομηση ενεργειας,μαλλον μονο στην 3ΧΧ.Το λεω για οποιον το ψαχνει και δεν το βρισκει. Σε 7950 flashαρισμενη σε r9 280x το βρήκα σαν επιλογή αλλά σίγουρα δεν το υποστηρίζει. Μόλις το απενεργοποιώ εξαφανίζεται και από ότι διάβασα είναι γνωστό bug η εξαφάνιση του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Σε 7950 flashαρισμενη σε r9 280x το βρήκα σαν επιλογή αλλά σίγουρα δεν το υποστηρίζει. Μόλις το απενεργοποιώ εξαφανίζεται και από ότι διάβασα είναι γνωστό bug η εξαφάνιση του Μάλλον έχει να κάνει με το ότι δεν υποστηρίζεται στην κάρτα σου. Και εγώ off το έβαλα, από όταν κυκλοφόρησε ο driver και είναι ακόμα εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 και εμένα στο off μένει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Καλά τι κάναν πάλι? Βγάλαν από το Game evolving το raptr... Και δεν μπορώ να κάνω record video τώρα.... Δεν μου βγάζει το popup όπως παλιά... Έλεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλά τι κάναν πάλι? Βγάλαν από το Game evolving το raptr... Και δεν μπορώ να κάνω record video τώρα.... Δεν μου βγάζει το popup όπως παλιά... Έλεος Δεν έχω ασχοληθεί με το record, αλλά σήμερα μου έστειλαν e-mail με τίτλο AMD Gaming Evolved is now the ultimate way to record and share, οπότε μπορεί κάτι να άλλαξε. Έχει αυτό το link μέσα http://raptr.com/amd How it works: • Recording begins automatically when you play; no need to remember to turn it on • Captures the entire session (like a replay) and automatically deletes older videos • Drop a bookmark with a hotkey whenever something cool happens to make a 30 sec clip • Editing optional -- you can adjust the start/end time of your bookmarked clips • Create a highlight reel by selecting multiple bookmarks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μια χαρά δουλεύει , απλά τώρα κατεβάζει ξεχωριστά τον client του plays.tv . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Virtually no impact on performance, whether you have a graphics card or not. wat. Τι θέλει να πει ο ποιητής εδώ; Επίσης, πόσο άθλιο είναι το design σε αυτό το blog.raptr.com ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εγω παλι θελω απο τους drivers να εχουν απλες επιλογες και Overdrive. Ολα τα αλλα ειναι να μην πω . Ειδικα το raptr. Recording begins automatically when you play; - σταθεροτητα θελω και να μην εχει αυτα τα crashes στα 10. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καμιά διάφορα για έμενα σε benchmark η σε καθημερινή χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 έχει και 16.3.1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Αντε παλι δε προλαβα ουτε τους 16.3 να τους δω καλα καλα νεο ξυλωμα !! Θα χουμε!! All day news ελπιζω μη εχουμε παλι ταρζανιες για να παιξουν 2 καρτες!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Αντε παλι δε προλαβα ουτε τους 16.3 να τους δω καλα καλα νεο ξυλωμα !! Θα χουμε!! All day news ελπιζω μη εχουμε παλι ταρζανιες για να παιξουν 2 καρτες!! όλα καλά με τους καινούργιους για έμενα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 ddu η πέρασμα από πάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 DDU safe mode πάντα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα