Tzini_Gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 εγω ειδα και στα windows τo ρολοι της μνημης να πηγαινει μεχρι 700mhz αλλα με χρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εμένα πάντως και πάλι πρόβλημα με 2 290 σε crossfire.Mόλις μπαίνω σε windows 7 μαύρη οθόνη και μετά reset Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εμένα πάντως και πάλι πρόβλημα με 2 290 σε crossfire.Mόλις μπαίνω σε windows 7 μαύρη οθόνη και μετά reset Κλοκαρισμένες; Μαϊμουδο-BIOS; Έτσι όπως το περιγράφεις, μου κάνει σε κλόκα που δεν σηκώνει, ή σε μόνιμη ζημιά από κλόκα, ή σε ανεπαρκές τροφοδοτικό. Με πιθανότερο το τελευταίο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 1000αρι τροφοδοτικό με τους παλιούς drivers τρέχω όλα τα benchmark σε 1170/1570.Με τους νέους στοκ τα ρολόγια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 HDMI audio lost when monitor enters sleep mode and are woken up Αυτό είδα ήταν στα resolved issues του 16.1.1 , όμως δυστυχώς στον 16.3 συνεχίζει να συμβαίνει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Επιβεβαιώνω με την σειρά μου πως λειτουργεί καλά ο 16.3. Με το power efficiency στο off. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 1000αρι τροφοδοτικό με τους παλιούς drivers τρέχω όλα τα benchmark σε 1170/1570.Με τους νέους στοκ τα ρολόγια Αυτό που περιγράφεις είναι πολύ χονδροειδές για να οφείλεται μόνο σε driver, ο οποίος γενικά λειτουργεί κανονικά στους περισσότερους. Στα στοκ στο κάνει; Για κάτι άλλο μου φαίνεται... Και το 1000άρι, άμα το έχεις καμια 5ετία+ τσιτωμένο, δεν είναι χιλιάρι, πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το power efficiency τι ακριβώς κάνει; Το έχω ενεργοποιημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 το λεει η λεξει,εξοικονωμηση ενεργειας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Επίσης, με τους τελευταίους drivers φαίνεται να έχει περιοριστεί πολύ (ή να έχει εξαφανιστεί -- ας ελπίσουμε) το random "Display driver stopped responding and has recovered" σε Windows 10... Πριν μερικά hotfixes γινόταν χαμός κάθε φορά που έπαιζα το Talos Principle και μερικούς άλλους τίτλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το power efficiency τι ακριβώς κάνει; Το έχω ενεργοποιημένο. Επειδή, κατά περίπτωση, μπορεί να συνδέεται με διάφορα προβληματάκια, καλό είναι να το έχεις off, μέχρι να πάρει μερικές εκδόσεις ακόμα ο Crimson... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Εμένα πάντως και πάλι πρόβλημα με 2 290 σε crossfire.Mόλις μπαίνω σε windows 7 μαύρη οθόνη και μετά reset κανε αυτο bro κανε ενα ddu καλο καθαρισμα ομως στη επιλογη οτι και καλα εχεις νεα καρτα να βαλεις μετα κλεισε το pc βγαλε τη μια καρτα κανε εγκατασταση τους 16.3 κλειστο μετα βαλε και την αλλη και λογικα θα εισαι οκ εγω αυτο εκανα θα ανεβασω και κανενα νουμερακι με 16.3 ξερεις τα γνωστα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδες αυτο το power efficiency δεν μπορω να το βρω στο radeon σε ποια καρτελα ειναι? Το εχω στα ελληνικα Ακυρο το βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Είναι στο gaming και μετά global settings η στα ελληνικά, παιχνίδια και καθολικές ρυθμίσεις Για οποίον άλλο μπορεί να το ψάχνει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Στην 2ΧΧ σειρα δεν υπαρχει η εξοικονομηση ενεργειας,μαλλον μονο στην 3ΧΧ.Το λεω για οποιον το ψαχνει και δεν το βρισκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα