Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα πάντως και πάλι πρόβλημα με 2 290 σε crossfire.Mόλις μπαίνω σε windows 7 μαύρη οθόνη και μετά reset

Κλοκαρισμένες; Μαϊμουδο-BIOS; Έτσι όπως το περιγράφεις, μου κάνει σε κλόκα που δεν σηκώνει, ή σε μόνιμη ζημιά από κλόκα, ή σε ανεπαρκές τροφοδοτικό. Με πιθανότερο το τελευταίο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1000αρι  τροφοδοτικό με τους παλιούς drivers τρέχω όλα  τα benchmark σε 1170/1570.Με τους νέους στοκ τα ρολόγια

Αυτό που περιγράφεις είναι πολύ χονδροειδές για να οφείλεται μόνο σε driver, ο οποίος γενικά λειτουργεί κανονικά στους περισσότερους. Στα στοκ στο κάνει; Για κάτι άλλο μου φαίνεται...

Και το 1000άρι, άμα το έχεις καμια 5ετία+ τσιτωμένο, δεν είναι χιλιάρι, πλέον...

• Moderators

Επίσης, με τους τελευταίους drivers φαίνεται να έχει περιοριστεί πολύ (ή να έχει εξαφανιστεί -- ας ελπίσουμε)  το random "Display driver stopped responding and has recovered" σε Windows 10... Πριν μερικά hotfixes γινόταν χαμός κάθε φορά που έπαιζα το Talos Principle και μερικούς άλλους τίτλους. 

• Like 1

Το power efficiency τι ακριβώς κάνει; Το έχω ενεργοποιημένο.

Επειδή, κατά περίπτωση, μπορεί να συνδέεται με διάφορα προβληματάκια, καλό είναι να το έχεις off, μέχρι να πάρει μερικές εκδόσεις ακόμα ο Crimson...

Εμένα πάντως και πάλι πρόβλημα με 2 290 σε crossfire.Mόλις μπαίνω σε windows 7 μαύρη οθόνη και μετά reset

κανε αυτο bro κανε ενα ddu καλο καθαρισμα ομως στη επιλογη οτι και καλα εχεις νεα καρτα να βαλεις

μετα κλεισε το pc βγαλε τη μια καρτα κανε εγκατασταση  τους 16.3 κλειστο μετα βαλε και την αλλη και λογικα θα εισαι οκ

εγω αυτο εκανα θα ανεβασω και κανενα νουμερακι με 16.3 ξερεις τα γνωστα

• Like 2

Είναι στο gaming και μετά global settings η στα ελληνικά, παιχνίδια και καθολικές ρυθμίσεις   ;)

Για οποίον άλλο μπορεί να το ψάχνει! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...