Tzini_Gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 καποιος συμφουριτης ποσταρε και fix για τους νεους οδηγους :")
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ίσως επειδή δεν είδα πουθενά να λέει για hotfix πάλι Ως Hotfix τον έχουν και τον 16.3 Αλλά so far so good. 1
johnnyman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 παιδια αυτο το vulkan loader που εχουν μεσα οι drivers τι ειναι?δεν το εκανα εγκατασταση.
Occultist Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 παιδια αυτο το vulkan loader που εχουν μεσα οι drivers τι ειναι?δεν το εκανα εγκατασταση. Είναι υποστήριξη για νέο API - αντικαταστάτη του Opengl και Mantle, ας πούμε. Τώρα, πότε θα το δεις να υποστηριχτεί από κάποιο game, θα σε γελάσω...
Occultist Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Και αυτός σαν hotfix? Hotfix-ξεhotfix, ανεξάρτητη εγκατάσταση είναι, με μαζεμένα πολλά πράγματα που ήθελαν φτιάξιμο από καιρό. Εσένα τι σε χαλάει;
Chrysostomos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Hotfix-ξεhotfix, ανεξάρτητη εγκατάσταση είναι, με μαζεμένα πολλά πράγματα που ήθελαν φτιάξιμο από καιρό. Εσένα τι σε χαλάει; δεν με χαλάει αν είναι hotfix ή όχι.Cool λίγο... Να είναι καλός με ενδιαφέρει γιατί έχω γυρίσει σε catalyst και εγώ.
Tzini_Gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 παιδια μαζι με το Radeon Software κανουμε εγκατασταση και το AMD Minimal Setup?
Chrysostomos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μι χαρα ο 16.3 και εδω R9 380. ολα κομπλε. ευχάριστο αυτό. Έχεις πειράξει τίποτα από τις ρυθμίσεις;
Occultist Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 δεν με χαλάει αν είναι hotfix ή όχι.Cool λίγο... Να είναι καλός με ενδιαφέρει γιατί έχω γυρίσει σε catalyst και εγώ. Τι cool, βρε; Με παρεξήγησες, μάλλον Και εγώ είχα μείνει με Catalyst 15.11.1, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, επειδή ότι Crimson είχε βγει, είχε χοντρά προβλήματα. Στον 16.3 βλέπω να είναι ο πρώτος Crimson που πετύχανε τη συνταγή και αξίζει τον κόπο. DDU τελευταίο και προχώρα...
Tzini_Gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 περασα και εγω τους crimson στην 380... στο global settings που ειναι και το μοναδικο που εχω για να πειραξω καθως δεν ξερω που βρισκονται τα ρολογια για να τα δω κτλπ... το μονο που εχω πειραξει ειναι το power effiency σε off
Chrysostomos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Τι cool, βρε; Με παρεξήγησες, μάλλον Και εγώ είχα μείνει με Catalyst 15.11.1, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, επειδή ότι Crimson είχε βγει, είχε χοντρά προβλήματα. Στον 16.3 βλέπω να είναι ο πρώτος Crimson που πετύχανε τη συνταγή και αξίζει τον κόπο. DDU τελευταίο και προχώρα... Συμπάθα με... Για να δούμε,θα πάρει επιτέλους η 380 το boost που μας λένε.
Occultist Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 περασα και εγω τους crimson στην 380... στο global settings που ειναι και το μοναδικο που εχω για να πειραξω καθως δεν ξερω που βρισκονται τα ρολογια για να τα δω κτλπ... το μονο που εχω πειραξει ειναι το power effiency σε off Και εγώ προτείνω το power efficiency off, επειδή αναφέρουν και στα release notes ότι μπορεί να έχει σχέση με τα γνωστά θέματα με ρολόγια κλπ. Κατά τα άλλα, δεν έχω καμια σημαντική παρατήρηση για τους 16.3... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα