Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν καταλαβαίνω πώς στην AMD δεν βλέπουν ότι το release απανωτών (και κακο-πακεταρισμένων) hotfixes δεν τους κάνει καλό marketing-wise και τελικά user-base-wise. 

πριν οχι πολλούς μήνες που η amd είχε δηλώσει οτι θα βγάζει νέους οδηγούς μόνο

όταν έχει πολλά μαζεμένα προβλήματα διορθωμένα ή όταν υπάρχει ανάγκη για βελτιώσεις

σε παιχνίδια, υπήρχαν ακριβώς τα αντίθετα παράπονα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδιά πήρα μια amd 380 strix OC και θέλω να ρωτήσω ποιον driver να κατευάσω για windows 10 x64(λινκ αν είναι εύκολο) γιατί σκέφτομαι οτι το cd που έχει μέσα θα είναι outdated.

Πας στο manual select your driver στην ιστοσελίδα της amd, βάζεις desktop graphics, το μοντέλο της κάρτας σου και το λειτουργικό σου και σου βγάζει τους διαθέσιμους οδηγούς για την κάρτα σου.

Εγω πειραζει που εχω μεινει στους 15.11.1 beta? :P

Οποιον crimson και να δοκιμασα υπηρχε conflict με το msi afterburner (για το fan control) γιαυτο τους ξηλωνα..ξερετε αμα εχει λυθει μηπως?

Εγώ δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα, είτε με την 7950, είτε με την 290 τώρα.

Να σημειωθεί πως οι 16.3 έχουν ενσωματωμένο το Vulkan κομμάτι (οπότε όποιος ενδιαφέρεται δεν χρειάζεται να μπλέκει με 2πλες εγκαταστάσεις) και πως ενσωματώνουν ένα νέο χαρακτηριστικό (power saving on/ff) ώστε να λύσουν (εν μέρει) το ζήτημα με αστάθεια σε πυρήνα καθώς και αδικαιολόγητο ανεβοκατέβασμα συχνότητας/επιδόσεων.

• Like 1

Βλέπω στον 16.3 να έχει λυθεί το θέμα που έχω με το screen flicker ston Crimson me το power saving, τώρα είμαι στον catalyst 15.11.1 με custom preset με lowest clock 500mh αντί 150 που φτάνει μόνο του για να το αντιμετωπίσω αυτό. λέτε να του δώσω μια ευκαιρία?

Παραθέτω και τα resolved issues :

-Core clocks may not maintain sustained clock speeds resulting in choppy performance and or screen corruption (Fixed     with new Power Efficiency feature toggled to off)
-Gears of War Ultimate Edition – Random freezes may be experienced during gameplay
-Ashes of the Singularity 2.0 Benchmark now supports DirectFlip
-XCOM 2 flickering textures may be experienced at various game locations

-Rise of the Tomb Raider™ – The game may randomly crash on launch if Tessellation is enabled

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι οι προηγούμενοι Crimson ήταν τραγικοί (τουλάχιστον για όσους χρησιμοποιούσαμε σύγχρονη vga και τρέχαμε ΑΑΑ τίτλους) - μην επαναλαμβανόμαστε - και συνέχιζα να χρησιμοποιώ τον 15.11.1 Catalyst. Στον 16.3 Crimson φαίνεται, επιτέλους, να έχουν μαζέψει τα ασυμμάζευτα και να αποτελεί μια καλή επόμενη έκδοση driver (τέρμα το compass corruption και τα συνεχόμενα -50% fps drops στο Fallout 4, τέρμα οι μαύρες οθόνες σε άσχετες φάσεις, τέρμα τα μικρο-bug-άκια που είχαν διάφοροι συνδυασμοί ρυθμίσεων στο control panel, τα ρολόγια αποφάσισε να τα κρατάει, καλό iq, βελτιώσεις επιδόσεων across the board).

Νομίζω ότι βρισκόμαστε, μετά από καιρό, στο επίπεδο στο οποίο έπρεπε να βρισκόμαστε, από άποψη driver.

edit : Έχουν και καινούριο direct3d και όχι αυτό του Νοεμβρίου, ακόμα...

Όσοι πιστοί...

Επεξ/σία από Occultist

Όλοι οι προηγούμενοι Crimson ήταν τραγικοί (τουλάχιστον για όσους χρησιμοποιούσαμε σύγχρονη vga και τρέχαμε ΑΑΑ τίτλους) - μην επαναλαμβανόμαστε - και συνέχιζα να χρησιμοποιώ τον 15.11.1 Catalyst. Στον 16.3 Crimson φαίνεται, επιτέλους, να έχουν μαζέψει τα ασυμμάζευτα και να αποτελεί μια καλή επόμενη έκδοση driver (τέρμα το compass corruption και τα συνεχόμενα -50% fps drops στο Fallout 4, τέρμα οι μαύρες οθόνες σε άσχετες φάσεις, τέρμα τα μικρο-bug-άκια που είχαν διάφοροι συνδυασμοί ρυθμίσεων στο control panel, τα ρολόγια αποφάσισε να τα κρατάει, καλό iq, βελτιώσεις επιδόσεων across the board).

Νομίζω ότι βρισκόμαστε, μετά από καιρό, στο επίπεδο στο οποίο έπρεπε να βρισκόμαστε, από άποψη driver.

Όσοι πιστοί...

Μετανοείτε!!!

• Like 1

Να πω την αμαρτία μου τους πέρασα κι εγώ. Ίσως επειδή δεν είδα πουθενά να λέει για hotfix πάλι :P Η αλήθεια είναι πως είχα βάλει 1-2 εκδόσεις crimson παλιότερα και γενικά δεν παρατήρησα κάποιο μεγάλο πρόβλημα στην 7950 , πέρα από το ότι μου είχε crashάρει και έκανε recover 2 φορές ο driver. Τώρα με αυτούς θα δούμε πως θα πάει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...