galanos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Radeon Software 314 MB Crimson Edition 16.2 Hotfix 2/24/2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMD_Radeon_Software_Crimson_Edition_16.2.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Περιμένω ποστ από Occulist να μας πει για το Fallout4 αν όντως παίζει σωστά τώρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Σιγά που θα τους περάσει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Περιμένω ποστ από Occulist να μας πει για το Fallout4 αν όντως παίζει σωστά τώρα! Σιγά που θα τους περάσει... Ούτε resolved, ούτε known issues το ανάπηρο performance Fallout 4...Επίσης, δεν είδα και σε κανα bench review τίποτα αξιοσημείωτο... Εννοείται πως ΔΕΝ θα τους περάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Έβαλα τους 16.2 crimson, με τους 15.7.1 είχα θέματα στο bf4 και στο league of legends, πχ τα fps στα δύο αυτά παιχνίδια ήταν σταθερά, 50 στο bf και 120 στο lol και φαινόταν σαν να έχω stuttering και είχα και δώρο ένα bsod όταν έπαιζα lol, kernel security check failure το όποιο έπειτα από αρκετό ψάξιμο είδα πως μπορεί να προκληθεί και από drivers. Πήγα στους 16.2 και όλα τέλεια μέχρι στιγμής, τα fps είναι τα ίδια και χωρίς το φαινόμενο που είχα πριν με τους 15.7.1. Έχω windows 10, δεν ξέρω κατά πόσο φταίει αυτό. Αν προκύψει οτιδήποτε άλλο θα το ποστάρω, άλλωστε για αυτό το λόγο υπάρχει αυτό το νήμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 εγω ειμαι ακομα με τους 15.11.1 και ειμαι ψιλοεπιφυλακτικος να βαλω τους crimson... δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 εγω ειμαι ακομα με τους 15.11.1 και ειμαι ψιλοεπιφυλακτικος να βαλω τους crimson... δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστοι Ε, δέκα σπασμένες εκδόσεις στη σειρά και πάνω στον ίδιο driver, ούτε εμένα με προδιαθέτουν για κάτι καλό. Θα περιμένω για κάποια χειροπιαστή γενική βελτίωση, που δεν τη βλέπω και για σύντομα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 δεν έχω γράψει ποτέ στο θέμα,αλλά ας παραθέσω και εγώ την εμπειρία μου. με τον crimson ή θα κολλάνε τα παιχνίδια που παίζω ή όλο το pc. με τον απλό driver όλα καλά. Δες μπορώ να χωνέψω πως σε ξένα site πίνουν νερό στο όνομα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Βασικα το εχετε κανει καφενειο το θεμα τελευταια. Eιναι προφανες οτι δεν εχουν ολοι προβληματα με τους crimson,οποτε μην γενικεύεται και δημιουργείτε λανθασμενες εντυπωσεις.Η λογικη του κραζω γιατι κραζουν και αλλοι δεν οδηγει πουθενα.Πολυ μονότερμα το πήρατε το θεμα....... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juno12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 σ'εμένα εκτός από μαύρες οθόνες στο συνδυασμό youtube και chrome δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα. κι αν απενεργοποιήσεις το hardware acceleration στον chrome το πρόβλημα εξαφανίζεται. fallout 4 bf4 και mad max τρέχουν μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Βασικα το εχετε κανει καφενειο το θεμα τελευταια. Eιναι προφανες οτι δεν εχουν ολοι προβληματα με τους crimson,οποτε μην γενικεύεται και δημιουργείτε λανθασμενες εντυπωσεις.Η λογικη του κραζω γιατι κραζουν και αλλοι δεν οδηγει πουθενα.Πολυ μονότερμα το πήρατε το θεμα....... Σαφώς και δεν έχουν όλοι προβλήματα. το ότι έχουν αρκετοί όμως,είναι γεγονός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Παλι μολις βγηκε hotfix crimson 16.2.1 http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMD_Radeon_Software_Crimson_Edition_16.2.1.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Να περιμένουμε feedback η θα πάει στα αζήτητα και αυτός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Παλι μολις βγηκε hotfix crimson 16.2.1 http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMD_Radeon_Software_Crimson_Edition_16.2.1.aspx Πάντως, αν και δεν έχω σημαντικά προβλήματα με τους Crimson και δεν έχω προβλήματα που δεν είχα με τους AMD drivers πριν τους Crimson (= δεν είμαι 100% ok γενικότερα με τους τελευταίους AMD drivers, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτούς), δεν καταλαβαίνω πώς στην AMD δεν βλέπουν ότι το release απανωτών (και κακο-πακεταρισμένων) hotfixes δεν τους κάνει καλό marketing-wise και τελικά user-base-wise. Προσθέστε σε αυτό ότι μεταξύ των hotfixes διόρθωσαν και ένα update issue, με αποτέλεσμα ο τελευταίος stable να μην "βλέπει" διαθέσιμα updates με αλλαγές στο minor build version number, αλλά να χρειάζεται να βάλεις πρώτα κάποιο hotfix και για αυτό. Που σημαίνει κάποιος με stable build δεν θα δει ποτέ τα hotfix updates αν δεν το ψάξει. Επίσης κουβαλούν κάποια known issues, όπως το "Core clocks may not maintain sustained clock speeds resulting in choppy performance and or screen corruption" (!!!) που wtf? γιατί αυτό δεν είναι σε προτεραιότητα εδώ και ένα μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα