Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχώς που ο 15.11.1 <regular> αποδίδει πολύ καλά, ακόμα. Αλλά για πόσο...

Μπορείς να μ δώσεις λινκ από 15.1 που έχεις? Γιατί δεν παλεύεται... Ουτε video record δεν μπορώ να κάνω ήμαρτον δίλαδη....
Δημοσ.

Μπορείς να μ δώσεις λινκ από 15.1 που έχεις? Γιατί δεν παλεύεται... Ουτε video record δεν μπορώ να κάνω ήμαρτον δίλαδη....

Link.png Site: 15.11.1 Ορίστε φίλε μου :)

• Like 3
Δημοσ.

Με τους 15.11.1 <σκέτο> όλα πάνε ρολόι - και είμαι και σε Win 10. Αν έχεις πρόβλημα και με αυτούς, τότε δεν φταίει η κάρτα ή ο driver - δες τα υπόλοιπα κομμάτια hardware/software/settings whatever.

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς πραγματικά που υπάρχουν οι 15.11.1 Ότι παιχνίδι και να έχω δοκιμάσει δεν υπάρχει κανένα θέμα. Απορώ πως καταφέρνουν και τον χειροτερεύουν τον driver αντί να τον βελτιώσουν.

• Like 1
Δημοσ.

θα τους βάλω και εγω δεν ειχα θεμα με  15.11.1 .. τωρα δεν μπορω να κανω  overlay με το amd gaming evolved . και γενικα εχω μικρα προβληματακια ... εννοώ με 15.11.1 ηταν κομπλε... πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω ..  πως πανε χειρότερα αντι καλύτερα. ...

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι πετάγονται τυπάκια σε διάφορα sites και λένε "Α-ΟΥ. ΦΟΒΕΡΟΙ ΟΙ CRIMSON!", ενώ μιλάμε για πράγματα που μπορούμε να τα αναπαράγουμε και βγαίνουν μπροστά χοντρά θέματα...

Ή τίποτα μπομπάδες είναι, που τρέχουν μόνο ντοτες, στις οποίες θα έφτανε και κάρτα 10-ετίας, και δε νιώθουν μία, ή τίποτα λοιπά ζώα που απέκτησαν τον πρώτο υπολογιστή τους χτες, μαζί με το iphone, και θέλουν να μιλήσουν και για drivers, ανάμεσα στα tweets - τρομάρα τους...

Τεσπα

15.11.1 <σκέτοι>, μέχρι νεωτέρας, λοιπόν.

• Like 1
Δημοσ.

Βγήκε κι άλλος 16.1.1.κάτι...

Hotfix του hotfix, νταξ...το ξεφτιλίσανε κι αυτοί.

Δεν βάζω Link, φοβάμαι την οργή του Occultist :P .

Μα είναι να μην τα παίρνεις κρανίο με 10 φορές 15.11 και bug fixes και ακόμα να μένει ανάπηρο το τελικό προϊόν; :P

Άντε να δούμε πόσο θα τους πάρει να βγάλουν ξανά driver της προκοπής...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...