Occultist Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ευτυχώς που ο 15.11.1 <regular> αποδίδει πολύ καλά, ακόμα. Αλλά για πόσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 15.11.1 απο τότε που κυκλοφόρησαν, κανένα απολύτως πρόβλημα σε κανένα παιχνίδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ευτυχώς που ο 15.11.1 <regular> αποδίδει πολύ καλά, ακόμα. Αλλά για πόσο...Μπορείς να μ δώσεις λινκ από 15.1 που έχεις? Γιατί δεν παλεύεται... Ουτε video record δεν μπορώ να κάνω ήμαρτον δίλαδη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς να μ δώσεις λινκ από 15.1 που έχεις? Γιατί δεν παλεύεται... Ουτε video record δεν μπορώ να κάνω ήμαρτον δίλαδη.... Site: 15.11.1 Ορίστε φίλε μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς να μ δώσεις λινκ από 15.1 που έχεις? Γιατί δεν παλεύεται... Ουτε video record δεν μπορώ να κάνω ήμαρτον δίλαδη.... http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx edit: ninja'd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς να μ δώσεις λινκ από 15.1 που έχεις? Γιατί δεν παλεύεται... Ουτε video record δεν μπορώ να κάνω ήμαρτον δίλαδη.... Με τους 15.11.1 <σκέτο> όλα πάνε ρολόι - και είμαι και σε Win 10. Αν έχεις πρόβλημα και με αυτούς, τότε δεν φταίει η κάρτα ή ο driver - δες τα υπόλοιπα κομμάτια hardware/software/settings whatever. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ευτυχώς πραγματικά που υπάρχουν οι 15.11.1 Ότι παιχνίδι και να έχω δοκιμάσει δεν υπάρχει κανένα θέμα. Απορώ πως καταφέρνουν και τον χειροτερεύουν τον driver αντί να τον βελτιώσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 θα τους βάλω και εγω δεν ειχα θεμα με 15.11.1 .. τωρα δεν μπορω να κανω overlay με το amd gaming evolved . και γενικα εχω μικρα προβληματακια ... εννοώ με 15.11.1 ηταν κομπλε... πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω .. πως πανε χειρότερα αντι καλύτερα. ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Η πλάκα είναι ότι πετάγονται τυπάκια σε διάφορα sites και λένε "Α-ΟΥ. ΦΟΒΕΡΟΙ ΟΙ CRIMSON!", ενώ μιλάμε για πράγματα που μπορούμε να τα αναπαράγουμε και βγαίνουν μπροστά χοντρά θέματα... Ή τίποτα μπομπάδες είναι, που τρέχουν μόνο ντοτες, στις οποίες θα έφτανε και κάρτα 10-ετίας, και δε νιώθουν μία, ή τίποτα λοιπά ζώα που απέκτησαν τον πρώτο υπολογιστή τους χτες, μαζί με το iphone, και θέλουν να μιλήσουν και για drivers, ανάμεσα στα tweets - τρομάρα τους... Τεσπα 15.11.1 <σκέτοι>, μέχρι νεωτέρας, λοιπόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 yes... έβαλα και εγω τώρα 15.11.1 και δουλεύει και το overlay και όλα κομπλέ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 15.11.1 <σκέτοι>, μέχρι νεωτέρας, λοιπόν. Όταν λέμε "σκέτοι"; Εννοούμε...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εννοούμε μη crimson. Υπάρχουν δύο εκδόσεις 15.11.1 Crimson και μη crimson. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Βγήκε κι άλλος 16.1.1.κάτι... Hotfix του hotfix, νταξ...το ξεφτιλίσανε κι αυτοί. Δεν βάζω Link, φοβάμαι την οργή του Occultist . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Βγήκε κι άλλος 16.1.1.κάτι... Hotfix του hotfix, νταξ...το ξεφτιλίσανε κι αυτοί. Δεν βάζω Link, φοβάμαι την οργή του Occultist . Μα είναι να μην τα παίρνεις κρανίο με 10 φορές 15.11 και bug fixes και ακόμα να μένει ανάπηρο το τελικό προϊόν; Άντε να δούμε πόσο θα τους πάρει να βγάλουν ξανά driver της προκοπής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Παντως με τους 16.1.1 δεν εχω θεματα...!Επαιξα το tomb raider σχεδον το μισο με αυτους τους drivers τωρα ξεκινησα το syndicate και παει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα