Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

georsev:Υπαρχει καποια εκδοση driver για την καρτα σου που να δουλευει καλα στα 10αρια?Αν ναι,βαλτον και μην ασχολησε παραπανω.Μην ψαχνεις να βρεις γιατι δουλευει σε καποιον αλλο και οχι σε σενα,αλλωστε δεν εχεις να κερδισεις το παραμικρο με αλλαγες οδηγων στην συγκεκριμενη καρτα.

Απλα θελω να δουλέψει τπτ παραπάνω...το ξερω οτι ειναι πολυ παλια αλλα απο τα intel hd ειναι καλύτερη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κυκλοφόρησαν οι 16.1 Hotfix . Τα περισσότερα προβλήματα που είχαν οι crimson φαίνεται να λύθηκαν επιτέλους. http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMD-Radeon-Software-Crimson-Edition-16.1-Hotfix-Release-Notes.aspx

Κυκλοφόρησαν οι 16.1 Hotfix . Τα περισσότερα προβλήματα που είχαν οι crimson φαίνεται να λύθηκαν επιτέλους. http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMD-Radeon-Software-Crimson-Edition-16.1-Hotfix-Release-Notes.aspx

Δε βλέπω να λέει ότι φτιάξανε το αισχρό performance των Crimson στο Fallout 4...Ούτε καν στα known issues το έχει.

Pass

Έχουμε και λέμε :

15.11

15.11.1

15.11.1 Crimson

15.11.1 Crimson fixed

15.12 (=15.11.1 Crimson WHQL)

16.1 aka 15.12 hotfix

Μόνο 6 φορές τον ίδιο προβληματικό 15.11! Μέχρι τώρα είχαμε "πρόβλημα" που δεν έβγαζε WHQL πάνω από δύο φορές το χρόνο - τώρα σταματήσανε να βγάζουνε καινούριους driver γενικώς...

• Like 1

Τους 16.1 τους δοκίμασες τελικά στο fallout; 

Έχω δοκιμάσει τις υπόλοιπες 5 εκδόσεις του και σε οτιδήποτε Crimson πάει χάλια - βλέπε -50%, ανά περίσταση, χάλια. Και ούτε στα realease notes λένε κάτι, οπότε bug fixes από εδώ και από εκεί, με κάτι που το έχω δοκιμάσει τόσες φορές με τα ίδια αποτελέσματα, δεν χάνω τον χρόνο μου.

Όταν αποφασίσουν να βγάλουν ΝΕΟ driver, τα ξαναλέμε...

Απο τοτε που βγηκαν οι crimson στο Battleifled 4 δεν εχω δει καν καλη αποδοση!!! Οποτε delete και πισω στους παλιους καλους 15.11

Άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης. Τι να λέμε πια για Crimson... :wacko:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ρε παιδιά δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.Μέχρι και στο laptop με τους τελευταίους drivers κάνει σπασίματα στο youtube σε ό,τι ανάλυση και αν το έχω.Κάτι σα λαγκ ένα πράμα.Και όταν το παρατήρησα για πρώτη φορά τους ξήλωσα και έκανα καθαρή εγκατάσταση.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ.Θα γυρίσω στους 15.11 και τελευταία φορά που ασχολούμαι με AMD.

Hotfix είναι κι αυτός , οπότε μία ακόμα έκδοση του 15.11 :P

7η φορά ο 15.11, αρχηγέ :P  Άμα είναι εγγυημένη η...αποτυχία, τι να λέμε :P

• Like 1

7η φορά ο 15.11, αρχηγέ :P  Άμα είναι εγγυημένη η...αποτυχία, τι να λέμε :P

Δύστυχοι...  :P 

Εγώ έλυσα το πρόβλημα: Δεν παίζω πλέον καινούρια παιχνίδια. 

Μόνο Left 4 Dead (10 ώρες τη μέρα) και σκάψιμο νομισμάτων (κι αυτό παιχνίδι είναι).

Κανένα πρόβλημα  :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...