Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω εχω το AMD Catalyst Control Center Version    2015.0715.2138.37093 και δεν εχω προβλημα
Δεν τολμαω να κανω update μην παθω τα ιδια

Driver Packaging Version    15.20.1055-150706a-186556C-Acer
Provider    Advanced Micro Devices, Inc.
2D Driver Version    8.01.01.1500
2D Driver File Path    /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/Class/{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}/0000
Direct3D Version    9.14.10.01128
OpenGL Version    6.14.10.13397
Mantle Driver Version    9.1.10.0077
Mantle API Version    Not Available
AMD Catalyst Control Center Version    2015.0715.2138.37093

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν καταλαβαίνω πού πας και βρίσκεις τις τοοοσες εκδόσεις μεταξύ 15.11.1 beta και 15.12, αλλά επίσημα αυτές οι δύο έχουν βγεί και o display driver και στα δύο πακέτα είναι το ίδιο ακριβώς build (15.30.1025.1001).

15.11

15.11.1

15.11.1 Crimson

15.11.1 Crimson fixed

15.12 (=15.11.1 Crimson WHQL)

Όλες επισήμως διαθέσιμες από το site της AMD.

Για μέτρα αυτές - από τα εκπληκτικά skills της πρώτης Δημοτικού, τις βλέπω για 5 εγώ. Όλες πάνω στον 15.11

Όλες οι Crimson που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, έχουν σοβαρά θέματα. Ειδικά στο Fallout 4, που είναι πολύ πρόσφατος ΑΑΑ τίτλος και παίζεται από πάρα πολύ κόσμο αυτήν τη στιγμή (και θα παίζεται για πολύ καιρό ακόμα), έχει χοντρά θέματα και στις επιδόσεις (πχ. σε συγκεκριμένους κλειστούς χώρους της Diamond City, οι Crimson είναι 25fps ΚΑΤΩ) και στο επίπεδο απεικόνισης (σε 290 series / 390 series η πυξίδα γίνεται μια μη χρησιμοποιήσιμη flickering corrupted μπούρδα - και ας λένε ότι το φτιάξανε).

Τον πρώτο Crimson που χάλαγε το cooling και έκαψε και κάρτες, τον αφήνω να τον χαρακτηρίσεις εσύ, που τους βλέπεις λίγους και καλούς.

E, άμα τα παραπάνω δεν τα βρίσκεις οδυνηρή και συνειδητή επανάληψη της αποτυχίας του driver team, τότε τι να πω... :wacko:

• Like 1

• Moderators

15.11

15.11.1

15.11.1 Crimson

15.11.1 Crimson fixed

15.12 (=15.11.1 Crimson WHQL)

Όλες επισήμως διαθέσιμες από το site της AMD.

Τι να σου πω. Εγώ μόνο τις 15.11, 15.11.1 beta και 15.12 βρήκα επισήμως...

Και όπως είπα 15.12 = 15.11.1 beta, οπότε ενδιάμεσες σε αυτές = 0.

So, links please για τις υπόλοιπες "διαθέσιμες"...

Edit: Δεν βλέπω τίποτα ως λίγους και καλούς- κακώς βγάζεις δικά σου συμπεράσματα. Έχω δικά μου προβλήματα με τους AMD drivers και ψάχνω λύσεις και workarounds.

Αλλά μου φαίνεται περίεργο που απορούσες για τις τόσες εκδόσεις, όταν επίσημα η AMD δίνει τις συγκεκριμένες τρείς (δυο ουσιαστικά).

Τι να σου πω. Εγώ μόνο τις 15.11, 15.11.1 beta και 15.12 βρήκα επισήμως...

Και όπως είπα 15.12 = 15.11.1 beta, οπότε ενδιάμεσες σε αυτές = 0.

So, links please για τις υπόλοιπες "διαθέσιμες"...

Edit: Δεν βλέπω τίποτα ως λίγους και καλούς- κακώς βγάζεις δικά σου συμπεράσματα. Έχω δικά μου προβλήματα με τους AMD drivers και ψάχνω λύσεις και workarounds.

Αλλά μου φαίνεται περίεργο που απορούσες για τις τόσες εκδόσεις, όταν επίσημα η AMD δίνει τις συγκεκριμένες τρείς (δυο ουσιαστικά).

Οι εκδόσεις που αναφέρω είχαν κυκλοφορήσει κανονικά στο site της AMD. Τις κατέβασα από το manual search for drivers στο amd.com και τις 5 - με τα ονόματα που σου έδωσα. Δεν κατεβάζω 3rd-party, modded, leaked και δε συμμαζεύεται...

Τώρα, αν δεν το κάνουν όπως παλιά και κρατάνε links μόνο για τις απολύτως τελευταίες, είναι άλλο θέμα.

ΥΣ. Το πιθανότερο, αν κάνεις google search, να βρεις θαμμένα links για όλες αυτές που αναφέρω @amd.com

βαζω να κατεβασω driver για την  hd5850 και μου βγαζει το 15.7.1 δεν ειναι παλιο driver?νομιζω το ειχα βαλει και ειχα το παραπανω θεμα που ειχα γραψει....να βαλω καποιον αλλον η να βαλω αυτον που εχει recomment για την vga Μου?

βαζω να κατεβασω driver για την  hd5850 και μου βγαζει το 15.7.1 δεν ειναι παλιο driver?νομιζω το ειχα βαλει και ειχα το παραπανω θεμα που ειχα γραψει....να βαλω καποιον αλλον η να βαλω αυτον που εχει recomment για την vga Μου?

Με τι Windows είσαι;

• Moderators

Σε μένα στο PC με την παλιά HD5770 βγάζει δύο επιλογές Catalyst 15.7.1 (relase 29/7) και Crimson Edition Beta (release 17/12 ) (που έχει τον τελευταίο driver 15.30.1025.1001).  (πηγαίνοντας από το manual selection). 

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy3&os=Windows%2010%20-%2064

Οι κάρτες όπως αναφέρουν είναι σε legacy support από 24/11/2015, οπότε χλωμό να βγάλουν κάτι καλύτερο. 

• Like 1

Τους εκανα εγκατασταση και αυτους μωλις μου ζητησε για restart στο login μαυρη οθονη...Με τους ιδιους drivers την δουλευω σε αλλο υπολογιστη με windows 7 και δεν εχει κανενα προβλημα.Τι να πω..θα με τρελανει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

georsev:Υπαρχει καποια εκδοση driver για την καρτα σου που να δουλευει καλα στα 10αρια?Αν ναι,βαλτον και μην ασχολησε παραπανω.Μην ψαχνεις να βρεις γιατι δουλευει σε καποιον αλλο και οχι σε σενα,αλλωστε δεν εχεις να κερδισεις το παραμικρο με αλλαγες οδηγων στην συγκεκριμενη καρτα.

Επεξ/σία από SPANK

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παράξενα μου ακούγονται αυτά που γράφεται, κάτοχος μίας PowerColor 5850 σε Ελληνικά Windows 10 x64 μιά χαρά δουλεύει με τους τελευταίους οδηγούς (προτιμώ τους τελευταίους non Crimson) απο AMD.

Επεξ/σία από dhmak

Αυτές τις άγιες ημέρες χαλαρώστε ορισμένοι και αφήστες τους διαξιφισμούς , επειδή άρχισε και δημιουργείται ένταση και περίεργες λέξεις σβήστηκαν τα μυνήματα εδώ το θέμα μας ειναι οι amd drivers για οτιδήποτε αλλο αναβαθμίσεις κτλπ ανοίγουμε καινούργιο θέμα στην κατάλληλη ενότητα πάντα σε ήρεμους τόνους αν έχουμε διαφορετική άποψη ή αλλιώς σε pm.

Οτιδήποτε offtopic εκτος της ουσίας της ενότητας που ειναι οι amd drivers θα σβήνεται

Ευχαριστώ

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...