alldaynews Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά λινκ για 15.11.1 non crimson??Eίμαι με 15.7.1 ακόμη αν και μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρει κάνεις τι απέγιναν οι Omega;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 15.11.1 non Crimson έχω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Με τις μπούρδες που βλέπω τελευταία στο driver team AMD, μάλλον θα κάνω καιρό να τους ξανατιμήσω...Όντως, του 15.11.1 εννοούσα κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά λινκ για 15.11.1 non crimson??Eίμαι με 15.7.1 ακόμη αν και μια χαρά Site: driver ορίστε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά λινκ για 15.11.1 non crimson??Eίμαι με 15.7.1 ακόμη αν και μια χαρά R9 290 και είσαι ευχαριστημένος με τον απαράδεκτο 15.7.1;! Ίσως επειδή είσαι σε Win 7...Έχω να δω χειρότερο του 15.7.1 Win10 driver, πάνω από δέκα χρόνια στην Κόκκινη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά, έκανα την υπέρβαση να δοκιμάσω τον Crimson 15.12...Το χαλασμένο compass (corrupt-flicker) στο Fallout 4, που το έχουν και στα resolved issues (στις 390 series) των release notes, υπάρχει ακόμα (ddu - μπλα, μπλα, ναι)! Απλώς τραγικοί οι τύποι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregvibe Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μολις κοτσαρα την καινουργια r9 390 και εβαλα κι εγω τους τελευταιους 15.12.. Μεχρι στιγμης τα βλεπω πολυ θετικα τα πραγματα, να δουμε οταν ξεκινησω και φαρ κραϊ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 15.11.1 <σκέτο> - μακράν η βέλτιστη επιλογή για 390 series, μέχρι στιγμής...Από το 16 ξανασχολούμαστε - αν δεν βγάλουν και 6η έκδοση του 15.11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά, έκανα την υπέρβαση να δοκιμάσω τον Crimson 15.12...Το χαλασμένο compass (corrupt-flicker) στο Fallout 4, που το έχουν και στα resolved issues (στις 390 series) των release notes, υπάρχει ακόμα (ddu - μπλα, μπλα, ναι)! Απλώς τραγικοί οι τύποι... Να φανταστώ γύρισες πάλι στους 15.11.1?? Μακράν οι πιο σταθεροί αυτήν τη στιγμή.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 εχω μια hd5850 παλια αλλα κανει την δουλεια της...μετα απο το update windows 10 ειχα 8εμα με το switch οθονη του υπολογιστη με την τηλεοραση και μου crashare τους drivers και την εβγαλα γιατι δεν επεζα games τωρα ομως την χρειαζομαι αλλα δεν ξερω ποιον driver να βαλω για να ειναι σταθερος.Τι λετε ποιον να δοκιμασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Να φανταστώ γύρισες πάλι στους 15.11.1?? Μακράν οι πιο σταθεροί αυτήν τη στιγμή.. Ε, γύρισα, γιατί δυστυχώς είχα δίκιο για τις επόμενες εκδόσεις so far - όλες προβληματικές και με οφθαλμοφανή τρόπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Κρίμα πάντως τόσο δυνατές κάρτες οι AMD και να μην αξιοποιούνται σωστά λόγω λογισμικού... Και αυτό το catalyst καθόλου βολικό.. Το geforce experience από την πράσινη πολύ πιο λειτουργικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ε, γύρισα, γιατί δυστυχώς είχα δίκιο για τις επόμενες εκδόσεις so far - όλες προβληματικές και με οφθαλμοφανή τρόπο... Δεν καταλαβαίνω πού πας και βρίσκεις τις τοοοσες εκδόσεις μεταξύ 15.11.1 beta και 15.12, αλλά επίσημα αυτές οι δύο έχουν βγεί και o display driver και στα δύο πακέτα είναι το ίδιο ακριβώς build (15.30.1025.1001). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 εχω μια hd5850 παλια αλλα κανει την δουλεια της...μετα απο το update windows 10 ειχα 8εμα με το switch οθονη του υπολογιστη με την τηλεοραση και μου crashare τους drivers και την εβγαλα γιατι δεν επεζα games τωρα ομως την χρειαζομαι αλλα δεν ξερω ποιον driver να βαλω για να ειναι σταθερος.Τι λετε ποιον να δοκιμασω? Δεν ξέρω αν εννοείς το ίδιο αλλά εμένα δε μου αναγνωριζε την ανάλυση η τηλεόραση και έπρεπε να βγάλω και να βάλω το hdmi για να δείξει εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Πρεπει να την ειχα παθει ιδια περιπτωση και εγω με την αναλυση.Εμένα δε μου αναγνωριζε την ανάλυση η τηλεόραση και έπρεπε να βγάλω και να βάλω το hdmi για να δείξει εικόνα Εχω συνδεσει το pc monutor me dvi και την τηλεόραση με hdmi.Σtα windows 8.1 δεν ειχα κανενα πρόβλημα στην εναλλαγή τηλεοράσεων.Μετα τα win 10 άρχιζε και εκανε τα δικα του μετα απο εναλλαγή μερικες φωρες μαυρη οθονη οταν ανοιγα τον υπολογιστη μαυρη οθονη,υπόψιν μαυρη οθονη οχι οτι δεν στελνει σημα η γραφικών...μόλις εκανα φορματ αυτο κατεβαζε μαλλον τους τελευταιους drivers μονο του και παλι τα ιδια μαυρη οθονη.Μετα έβαλα κατι αλλους drivers εγω κάπως καλύτερα αλλα μετά crusharane πανω στην εναλλαγη απο το μονιτορ στην τηλεόραση....θεμα καρτας γραφικών δεν ειναι γιατι οσο την εχω ζορισει δεν μου κανει τπτ...τι να πω ειναι οτι νανε η κατασταση...ποιοι ειναι οι ποιο σταθερή drivers προς το παρόν γενικα να δοκιμασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα