Djole_7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Προς το παρον γυρισα στους 15.11.1. Το fan της καρτας δουλευε πανω απο 20% μονο οταν εκανα ξεχωριστο profile για καθε παιχνιδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μετά από το πόσο σάπιοι αποδείχτηκαν οι Crimson σε πρώτη κυκλοφορία, με βλέπω να περιμένω κανα τρίμηνο και αφού διαβάσω αναλυτικά reviews, να δοκιμάζω νεότερο driver. Έτσι και αλλιώς, μόνο Fallout 4 παίζω και πάει αέρα με τους 15.11.1, οι οποίοι δεν έχουν πουθενά πρόβλημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Πάντως νομίζω δεν είναι η πρώτη φορά που beta drivers είναι καλύτεροι απο "τελική" έκδοση. Προσωπικά μόνο beta περνάω τελευταία και δεν έχω κανένα πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Σε 15.11 γύρισα και εγώ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο μιας και μου έκανε πάλι κόλπα με μαύρες οθόνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/November-30-hotfix.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 All aboard the beta train! Και το Just Cause 3 τρέχει καλύτερα με την beta. http://www.rockpapershotgun.com/2015/12/01/just-cause-3-amd-drivers/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReadOrDead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Αιντε να τους δοκιμασουμε και εμεις τους καινουριους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ας ελπίσουμε να μην έχουμε προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δε βλέπω "resolved", για το αισχρό performance που είχε ο πρώτος Crimson - σε 390 series, τουλάχιστον. Pass, από εμένα... Btw. Δε θα βρούνε, καμια φορά, ένα naming scheme για τους drivers, από εδώ και πέρα, για να ξέρει ο καθένας τι έχει εγκατεστημένο και να συνεννοούμαστε;! Το "update, του update, στο 15.11.1", υποτίθεται βγάζει νόημα και είναι searchable; Ότι να 'ναι, η AMD στους drivers, όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δε βλέπω "resolved", για το αισχρό performance που είχε ο πρώτος Crimson - σε 390 series, τουλάχιστον. Pass, από εμένα... Btw. Δε θα βρούνε, καμια φορά, ένα naming scheme για τους drivers, από εδώ και πέρα, για να ξέρει ο καθένας τι έχει εγκατεστημένο και να συνεννοούμαστε;! Το "update, του update, στο 15.11.1", υποτίθεται βγάζει νόημα και είναι searchable; Ότι να 'ναι, η AMD στους drivers, όμως... What the fuck έχουν πάθει ρε????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Θέλουν να διώξουν τον κόσμο προς nvidia να ασχοληθούν με τα apu και τις κονσόλες τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Αυτήν την στιγμή (και μάλλον για αρκετό καιρό ακόμα) η καλύτερη επιλογή που έχω σε AMD driver, με βάση το rig μου, τα αποδιδόμενα χαρακτηριστικά του σαν σύνολο και τα παιχνίδια που παίζω, είναι ο 15.11.1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παντως το φτιαξαν το θεμα του ανεμιστηρα στον Crimson 15.11.1,απο θεμα επιδοσεων δεν ξερω.Μονο Batman παιζω αυτο το διαστημα και αποδιδει το ιδιο (χαλια) με οποιον οδηγο και να δοκιμασα. Λοιπον,γραψτε λαθος.Η αποδοση στο Arkham Knight εχει ανεβει κατακορυφα.Τρεχει νερο πλεον. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2015 από LouCi4er 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μήπως δοκίμασε κανείς από εδώ τους νεότερους Crimson (version:whatever), για να μας πει πως πάνε γενικότερα, αλλά και ειδικότερα; Fallout 4? - με τον πρώτο Crimson, πάντως, είχε κακές επιδόσεις...Με 15.11.1, πάει καλά (όσο καλά μπορεί να πάει στο gpu κομμάτι. Το χοντρό και αδικαιολόγητο cpu overhead, δε λύνεται από τη vga...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι η "κρυφή μνήμη σκίασης" και αν πρεπει να την έχουμε ενεργοποιημένη;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα