Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μετά από το πόσο σάπιοι αποδείχτηκαν οι Crimson σε πρώτη κυκλοφορία, με βλέπω να περιμένω κανα τρίμηνο και αφού διαβάσω αναλυτικά reviews, να δοκιμάζω νεότερο driver.

Έτσι και αλλιώς, μόνο Fallout 4 παίζω και πάει αέρα με τους 15.11.1, οι οποίοι δεν έχουν πουθενά πρόβλημα...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως νομίζω δεν είναι η πρώτη φορά που beta drivers είναι καλύτεροι απο "τελική" έκδοση.

Προσωπικά μόνο beta περνάω τελευταία και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

• Like 1

Δε βλέπω "resolved", για το αισχρό performance που είχε ο πρώτος Crimson - σε 390 series, τουλάχιστον.

Pass, από εμένα... :wacko:

Btw. Δε θα βρούνε, καμια φορά, ένα naming scheme για τους drivers, από εδώ και πέρα, για να ξέρει ο καθένας τι έχει εγκατεστημένο και να συνεννοούμαστε;! Το "update, του update, στο 15.11.1", υποτίθεται βγάζει νόημα και είναι searchable;

Ότι να 'ναι, η AMD στους drivers, όμως... :mad:

Δε βλέπω "resolved", για το αισχρό performance που είχε ο πρώτος Crimson - σε 390 series, τουλάχιστον.

Pass, από εμένα... :wacko:

Btw. Δε θα βρούνε, καμια φορά, ένα naming scheme για τους drivers, από εδώ και πέρα, για να ξέρει ο καθένας τι έχει εγκατεστημένο και να συνεννοούμαστε;! Το "update, του update, στο 15.11.1", υποτίθεται βγάζει νόημα και είναι searchable;

Ότι να 'ναι, η AMD στους drivers, όμως... :mad:

What the fuck έχουν πάθει ρε?????

Αυτήν την στιγμή (και μάλλον για αρκετό καιρό ακόμα) η καλύτερη επιλογή που έχω σε AMD driver, με βάση το rig μου, τα αποδιδόμενα χαρακτηριστικά του σαν σύνολο και τα παιχνίδια που παίζω, είναι ο 15.11.1.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως το φτιαξαν το θεμα του ανεμιστηρα στον Crimson 15.11.1,απο θεμα επιδοσεων δεν ξερω.Μονο Batman παιζω αυτο το διαστημα και αποδιδει το ιδιο (χαλια) με οποιον οδηγο και να δοκιμασα.

Λοιπον,γραψτε λαθος.Η αποδοση στο Arkham Knight εχει ανεβει κατακορυφα.Τρεχει νερο πλεον.

Επεξ/σία από LouCi4er
  • Like 1

Μήπως δοκίμασε κανείς από εδώ τους νεότερους Crimson (version:whatever), για να μας πει πως πάνε γενικότερα, αλλά και ειδικότερα; Fallout 4? - με τον πρώτο Crimson, πάντως, είχε κακές επιδόσεις...Με 15.11.1, πάει καλά (όσο καλά μπορεί να πάει στο gpu κομμάτι. Το χοντρό και αδικαιολόγητο cpu overhead, δε λύνεται από τη vga...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...