Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@spyros007 και @t3llis κι εγώ αυτό ελπίζω ! Εγώ δεν πείραξα καθόλου τα ρολόγια και τα σχετικά. Ούτε overclocking έχω κάνει ποτέ. Απλά σε κάθε επανεκκίνηση κρατάει οτι ρυθμίσεις θέλει ο crimson και φυσικά κατα τον τερματισμό μου πετάει αυτο το παλιο σφάλμα.... Να δω πότε και ποσο γρήγορα θα το φτιάξουν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσοι έχετε θέμα με το Fallout...δοκιμάστε αυτή τη λύση:

http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=5196597&postcount=564

Είναι ασφαλές, btw.

Really? :P Σε καινούργιο παιχνίδι τέτοιο θέμα?

Η μοναδική φορά που το πέτυχα τόσα χρόνια, ηταν με το LoTR War in the North που έβαλα να παίξω μέσα στο καλοκαίρι.

Good to know!

Εγώ ποτε δεν κάνω unistall με ddu όταν πρόκειται για update, απεγκατασταση απο πίνακα ελέγχου restart και εγκατάσταση νεου. Ddu μονο απο αλλαγή amd σε nvidia η το αναποδο η όταν υπάρχει πρόβλημα.

Ποτε δεν είχα κάποιο θέμα με τον παραπανω τρόπο.

Δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιείς DDU , απλά σου εξασφαλίζει πως δεν θα υπάρξουν τυχόν προβλήματα με τη διαδικασία. Μπορείς κάλλιστα να κάνεις update και αν σου τύχει κάτι κάποια στιγμή , να χρησιμοποιήσεις τότε το DDU.

Οπότε, όσοι δεν κάνουμε rollback driver για ένα game, θα πρέπει να περιμένουμε κανα μήνα για να συνεχίσουμε το Fallout 4 χωρίς προβλήματα.

Great...

Εγω παντος μετα την εγκατασταση των crimson drivers μου εριξε αρκετα τα fps στο Battleifield 4 ενω ειχα σταθερα συνεχεια 60 τωρα δεν ξεπερναω τα 40 fps ..Η καρτα μου ειναι η MSI r9 390 8gb

Crimson @ Fallout 4 : Χωρίς να είμαι σίγουρος, έχω μια αίσθηση ότι έχει πιο συχνά drops σε εσωτερικούς χώρους για κάποιο λόγο. Και compass glitch υπάρχει παντού και πάντα και το κάνει unplayable για εμένα.

Rolling back --> 15.11.1

Crimson @ Fallout 4 : Χωρίς να είμαι σίγουρος, έχω μια αίσθηση ότι έχει πιο συχνά drops σε εσωτερικούς χώρους για κάποιο λόγο. Και compass glitch υπάρχει παντού και πάντα και το κάνει unplayable για εμένα.

Rolling back --> 15.11.1

Πως γυρναμε του παλιους του catalyst..?Εχεις συνδεσμο?

Πως γυρναμε του παλιους του catalyst..?Εχεις συνδεσμο?

Χειροκίνητα. Uninstall από Catalyst Manager στο add/remove programs των Windows (ή με DDU - αλλά δεν ξέρω πόσο καλά λειτουργεί για Crimson, ακόμα). Και μετά install όποια έκδοση θέλεις - για Fallout 4, προτείνω 15.11.1.

Παρεμπιπτόντως, πέρα από το γενικευμένο compass bug, τσέκαρα με συγκεκριμένο save και ίδιες επαναλήψεις κινήσεων in-game και είδα ότι ο Crimson είναι ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ, σε performance για Fallout 4 (πχ. σε ένα συγκεκριμένο bar στη Diamond City, όταν κάθομαι και σηκώνομαι, μετά από μερικά δευτερόλεπτα, σε ένα συγκεκριμένο τραπέζι, με τους 15.11.1 έχω σταθερά 60 fps (σε εκείνη την σκηνή), ενώ με Crimson πέφτει στα 35 fps, μέχρι να κεντράρει πάλι η κάμερα και να φτάσει πάλι τα 60 fps. Αυτά, με τα ίδια settings, φυσικά και με πάνω από 5 επαναλήψεις, σε κάθε driver, το ίδιο sequence. Εκεί στην AMD, δε γνωρίζω τι πίνουνε και κυκλοφορούν σουπερ-ντουπερ νέο driver, χωρίς να τσεκάρουν και να κάνουν optimization για φρέσκο ΑΑΑ παιχνίδι που πουλάει εκατομμύρια και πάσχει...Ήμαρτον...

Οι drivers γενικά έχουνε ένα θέμα με το fan speed σε πολλούς(σε εμένα προσωπικά δεν παρουσιάστηκε κανένα θέμα ενώ τρέχω και afterburner παράλληλα). Πιθανόν όσοι είδατε μεγάλη διαφορά προς τα κάτω στα frames να είναι λόγω overheating. Αύριο αναμένουμε hotfix . Κάτι που ήλπιζα να είχε διορθωθεί είναι το ότι η κάρτα όταν τρέχει εφαρμογή με hardware acceleration , γυρνάει στο UVD profile και όχι στο 3d, με αποτέλεσμα να τρέχει στα stock clocks αντί για τα overclocked. Κάπου είχα διαβάσει πως συμβαίνει μόνο στις tahiti πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...