alldaynews Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Saviola δες το ποστ του occultist για το fps cap που λέω.Κοντολογίς περιορίζει το μέγιστο αριθμό fps, δεν είναι μετρητής με ένδειξή τους. Πάντως κι εγώ έφαγα κάτι μαζεμένες μαύρες οθόνες μετά το bootάρισμα, οπότε μάλλον δεν ήταν τυχαίο δικό μου θέμα. Alldaynews, με 290 δεν είσαι κι εσύ αν δεν κάνω λάθος; Σε γενικές γραμμές πάντως, αν και δεν είχα ποτέ παράπονο από τους drivers της amd, από εποχές ati ακόμα, ετούτοι μου φαίνεται ότι θα τα πάνε καλύτερα.Μένει να το δούμε κιόλας να βγαίνει στην πράξη. Ναι 290.Τελικά τους ξαναπέρασα από το επίσημο site της Amd και όλα οκ.Την προηγούμενη φορά ήταν από Guru 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ναι 290.Τελικά τους ξαναπέρασα από το επίσημο site της Amd και όλα οκ.Την προηγούμενη φορά ήταν από Guru Αυτά τα "beta-prealpha-leaked" και δε συμμαζεύεται, που κυκλοφορούν νωρίτερα σε τρίτα sites, συχνά έχουν μεγάλες διαφορές από αυτό για το οποίο διαφημίζονται και είναι κοινό να έχουν διάφορα glitches ή/και άλλα προβλήματα - σαν τις μαύρες οθόνες που αναφέρεις. Δε νομίζω ότι υπάρχει σοβαρός λόγος να μην κατεβάζουμε drivers μόνο από το site της AMD... Κατά τα άλλα, βρίσκω πολύ λειτουργικούς, με επιπλέον features, λίγη επιπλέον ταχύτητα και απροβλημάτιστους τους Crimson. Το μόνο που θα ήθελα, επιπλέον, για την ώρα, είναι να βγάλουν hotfix για το Fallout 4 (compass glitch) και να σου δίνουν δυνατότητα αλλαγής γλώσσας του interface - κατά προτίμηση και μετά το setup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν παιδιά, σχετικά με το θεματάκι που αναφέρω με τον ανεμιστήρα προφανώς είναι κάποιο bug του crimson. Βρήκα λύση ως εξης: πήγα στο overdrive, έβγαλα απο το auto δηλαδή το "απενεργοποίηση" τον ανεμιστήρα της GPU , το ενεργοποίησα και το ξανα απενεργοποίησα. ϊδια τιμές και ρυθμίσες, δεν πείραξα τίποτα. Έπειτα έκανα "εφαρμογή" και το πρόβλημα φαίνεται να έχει λυθεί. Απο ενα πρόχειρο ψάξιμο στο google και κάποιοι άλλοι χρήστες αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα όπως και αυτό που θα αναφέρω παρακάτω το οποίο δεν γνωρίζω αν το έχει πάρει και κανείς άλλος και πραγματικά δεν μπορώ να βρω λύση. Σχεδόν κάθε φορά λοιπόν που κάνω επανεκκίνηση ή τερματισμό τον υπολογιστή μου μου πετάει cnext.exe error και συγκεκριμένα αυτό: Έχει κανείς καμια ιδέα για το πως θα το λύσουμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Αυτό μου το έχει βγάλει μόνο όταν τρέχω το DDU και κάνω το restart για να μπει σε safe mode. Μου το έκανε και όταν είχα τους 15.11.1 μέσα δηλαδή και πήγα να τους καθαρίσω για να βάλω τους crimson. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν παιδιά, σχετικά με το θεματάκι που αναφέρω με τον ανεμιστήρα προφανώς είναι κάποιο bug του crimson. Βρήκα λύση ως εξης: πήγα στο overdrive, έβγαλα απο το auto δηλαδή το "απενεργοποίηση" τον ανεμιστήρα της GPU , το ενεργοποίησα και το ξανα απενεργοποίησα. ϊδια τιμές και ρυθμίσες, δεν πείραξα τίποτα. Έπειτα έκανα "εφαρμογή" και το πρόβλημα φαίνεται να έχει λυθεί. Απο ενα πρόχειρο ψάξιμο στο google και κάποιοι άλλοι χρήστες αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα όπως και αυτό που θα αναφέρω παρακάτω το οποίο δεν γνωρίζω αν το έχει πάρει και κανείς άλλος και πραγματικά δεν μπορώ να βρω λύση. Σχεδόν κάθε φορά λοιπόν που κάνω επανεκκίνηση ή τερματισμό τον υπολογιστή μου μου πετάει cnext.exe error και συγκεκριμένα αυτό: Έχει κανείς καμια ιδέα για το πως θα το λύσουμε ; Αυτό μου το έχει βγάλει μόνο όταν τρέχω το DDU και κάνω το restart για να μπει σε safe mode. Μου το έκανε και όταν είχα τους 15.11.1 μέσα δηλαδή και πήγα να τους καθαρίσω για να βάλω τους crimson. Έτσι που τα περιγράφετε, φαίνεται ή ότι χρειάζεστε format/clean install, ή ότι κλοκάρετε ασταθώς - βεβαίως, βεβαίως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δε νομίζω , αφενός δεν μου το ξανα έκανε , αφετέρου σιγά μην κάνω format για τέτοιο ασήμαντο λόγο . Άσε που η εγκατάσταση ούτως η άλλως είναι φρέσκια , μόνο τους 15.11.1 είχα βάλει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εγώ απορώ : AAA τίτλος που έχει και πρόβλημα, λόγω παπατζο-works - ΔΕΝ τους πέρασε από το μυαλό να κάνουν playtest το Fallout 4 με Crimson - τουλάχιστον να δουλεύει;;! Τη μα#$%ία είναι αυτή με τη χαλασμένη πυξίδα σε όλους;! Είναι unplayable - όχι τίποτα άλλο και το έχω στο γύψο μέχρι να βγει κανα fix... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν παιδιά, σχετικά με το θεματάκι που αναφέρω με τον ανεμιστήρα προφανώς είναι κάποιο bug του crimson. Βρήκα λύση ως εξης: πήγα στο overdrive, έβγαλα απο το auto δηλαδή το "απενεργοποίηση" τον ανεμιστήρα της GPU , το ενεργοποίησα και το ξανα απενεργοποίησα. ϊδια τιμές και ρυθμίσες, δεν πείραξα τίποτα. Έπειτα έκανα "εφαρμογή" και το πρόβλημα φαίνεται να έχει λυθεί. Απο ενα πρόχειρο ψάξιμο στο google και κάποιοι άλλοι χρήστες αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα όπως και αυτό που θα αναφέρω παρακάτω το οποίο δεν γνωρίζω αν το έχει πάρει και κανείς άλλος και πραγματικά δεν μπορώ να βρω λύση. Σχεδόν κάθε φορά λοιπόν που κάνω επανεκκίνηση ή τερματισμό τον υπολογιστή μου μου πετάει cnext.exe error και συγκεκριμένα αυτό: Έχει κανείς καμια ιδέα για το πως θα το λύσουμε ; Ακριβώς τα ιδια βασανα με 280χ σε καθαρη εγατασταση 15 ημερων.Οταν κανω καθολικο υπερχρονισμο αν πειραξω και την μνημη τοτε κολαει τα ρολογια στο 500-1500 απο 300-150.Αν πειρταξω μονο τον πυρηνα δεν το κανει αλλα στον τερματισμο βγαζει το ιδιο μήνυμα και οταν ξαναξεκινησει ο υπολογιστης τα ρολογια εχουν επιστρεψει στα στοκ.Επισεις εχω κρασαριματα και μαυρες οθονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ακριβώς τα ιδια βασανα με 280χ σε καθαρη εγατασταση 15 ημερων.Οταν κανω καθολικο υπερχρονισμο αν πειραξω και την μνημη τοτε κολαει τα ρολογια στο 500-1500 απο 300-150.Αν πειρταξω μονο τον πυρηνα δεν το κανει αλλα στον τερματισμο βγαζει το ιδιο μήνυμα και οταν ξαναξεκινησει ο υπολογιστης τα ρολογια εχουν επιστρεψει στα στοκ.Επισεις εχω κρασαριματα και μαυρες οθονες. Τι να πω...δεν είχα καθόλου τέτοια θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν παιδιά, σχετικά με το θεματάκι που αναφέρω με τον ανεμιστήρα προφανώς είναι κάποιο bug του crimson. Βρήκα λύση ως εξης: πήγα στο overdrive, έβγαλα απο το auto δηλαδή το "απενεργοποίηση" τον ανεμιστήρα της GPU , το ενεργοποίησα και το ξανα απενεργοποίησα. ϊδια τιμές και ρυθμίσες, δεν πείραξα τίποτα. Έπειτα έκανα "εφαρμογή" και το πρόβλημα φαίνεται να έχει λυθεί. Απο ενα πρόχειρο ψάξιμο στο google και κάποιοι άλλοι χρήστες αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα όπως και αυτό που θα αναφέρω παρακάτω το οποίο δεν γνωρίζω αν το έχει πάρει και κανείς άλλος και πραγματικά δεν μπορώ να βρω λύση. Σχεδόν κάθε φορά λοιπόν που κάνω επανεκκίνηση ή τερματισμό τον υπολογιστή μου μου πετάει cnext.exe error και συγκεκριμένα αυτό: Έχει κανείς καμια ιδέα για το πως θα το λύσουμε ; Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα με μια 280x. Ελπίζω να λυθεί σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Όσοι έχετε θέμα με το Fallout...δοκιμάστε αυτή τη λύση: http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=5196597&postcount=564 Είναι ασφαλές, btw. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Όσοι έχετε θέμα με το Fallout...δοκιμάστε αυτή τη λύση: http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=5196597&postcount=564 Είναι ασφαλές, btw. Ναι, εν ολίγοις, σαν να το τρέχουμε με τον 15.11.1 - με μόντα για το συγκεκριμένο game, μόνο. Αυτά είναι γνωστά, αλλά το θέμα είναι να δουλέψει σωστά με τον crimson και όχι με τον 15.11.1... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulismc21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Παντως με τους καινουργιους λυθηκε και το θεμα με το memory clock speed οταν ειχες πανω απο 1 monitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Είναι δυνατόν να παίζει video στο youtube και να έχω 38 βαθμούς στην κάρτα με νερό???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Έχει κανείς θέμα με τους drivers σε starwars? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα