Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα!  Στο παλιο pc που εχει μια 4870 ατι που θα βρω οδηγους για 10αρια χ64? παλια θυμαμαι ηταν οι omega drivers αλλα τωρα δεν βρισκω κατι. Εβαλα απο την amd για 8αρια win αλλα ειναι του 2013. Μηπως ειναι καλυτερα να αφησω αυτους που μπαινουν με windows update που δεν εχουν ccc?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για τη βοήθειααλλαγή γλώσσας σε αγγλικά γιατί απλά δεν παλευόταν αυτό το νταβατζιλίκι!

Στα των οδηγών, δεν ξέρω από επιδόσεις τι κάνουν, πάντως μου αρκεί που επιτέλους δουλεύει το fps cap μέσω οδηγών!Καιρός να σβήσουμε κανένα 3rd party πρόγραμμα. :X

δεν το επιασα αυτο, εχει κατι σαν το fraps δλδ???

χθες τους περασα, και σημερα εκαναν update, ακομα μια ερωτηση.

εχετε ιδεα πως απενεργοποιουμε τα αυτοματα update, μονο να εχουμε ενημερωση ποτε εχει νεο update

Μολις τα εβαλα κ τα εβγαλα γιατι δν εχει ή εστω δεν βρηκα την ενδειξη αν ειναι ενεργο ή οχι το crossfire απο οτι καταλαβα ειναι , εγω ιδα αρκετες διαφορες με τα win  10 θα τους αφησω αλλη μια εβδομαδα κ θα δω, 15.11.1 εχω πανω

Παιδιά αντιμετωπίζω ένα "προβληματάκι" με τον κατα τα άλλα εξαιρετικό Crimson.

Κάθε φορά που ξεκινάει το pc, οι ανεμιστήρες δουλεύουν στο τέρμα και πρέπει να ανοίξω τον crimson και να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Μόλις κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή ωστόσο ξανά τα ίδια... 

Καμιά ιδέα? 

Τους έβαλα χθές το βράδυ και μετά από επανακίνηση μαύρη η οθόνη οπότε τους έβγαλα και μπήκαν οι 15.11.1 που δεν έχω  κανένα πρόβλημα.Θα τους ξαναδοκιμάσω μήπως δεν έκατσαν καλά

Κάθε φορά που ξεκινάει το pc, οι ανεμιστήρες δουλεύουν στο τέρμα και πρέπει να ανοίξω τον crimson και να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Μόλις κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή ωστόσο ξανά τα ίδια... 

Καμιά ιδέα? 

Πρώτη φορά ακούω για τέτοιο θέμα...Μήπως τρέχεις παράλληλα κανα σχετικό πρόγραμμα settings/monitoring για την κάρτα γραφικών (πχ. MSI Afterburner) και κάπου υπάρχει conflict με το Crimson; Έκανες καθαρή εγκατάσταση του Crimson ή το πέρασες πάνω στους παλιούς;

Καμιά ιδέα? 

Μηπως κατα λαθος εχεις κανει save καποιο profile στο οποιο ειναι ετσι?

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Κι εμένα παράξενο μου φαίνεται. Εννοείται οτι έκανα καθαρή εγκατάσταση.Το θέμα δεν το είχα μέχρι που ενεργοποίησα το overdrive - το οποίο φυσικά το άνοιξα μονο για να βλεπω την θερμοκρασία και δεν πείραξα τιποτα.

Απλά με την εκκινηση του crimson για καποιο λογο απο το overdrive μου πάει τον ανεμιστήρα στο τέρμα ενω πριν την επανεκκίνηση είναι απενεργοποιημένη αυτή η λειτουργια (το έχω στο αυτόματο ας πουμε).

Το αστείο είναι τοι έκανα 20 φορές επαναφορά αλλα τίποτα.... Θα δω τώρα μήπως καταλάθος ενεργοποίησα κανενα προφιλ αν και δεν νομιζω... :/

δεν ξέρω από επιδόσεις τι κάνουν, πάντως μου αρκεί που επιτέλους δουλεύει το fps cap μέσω οδηγών!Καιρός να σβήσουμε κανένα 3rd party πρόγραμμα. :X

Το fps cap το εβαλα on στο Assassin's Creed Syndicate και δεν το εμφανιζει μεσα στο παιχνιδι.

Το fps cap το εβαλα on στο Assassin's Creed Syndicate και δεν το εμφανιζει μεσα στο παιχνιδι.

Τι εννοείς "δεν το εμφανίζει μέσα στο παιχνίδι"; Κόφτης fps είναι - δεν υποτίθεται ότι πρέπει να σου εμφανίζει κάτι μέσα στο παιχνίδι.

• Like 1

Saviola δες το ποστ του occultist για το fps cap που λέω.Κοντολογίς περιορίζει το μέγιστο αριθμό fps, δεν είναι μετρητής με ένδειξή τους.

Πάντως κι εγώ έφαγα κάτι μαζεμένες μαύρες οθόνες μετά το bootάρισμα, οπότε μάλλον δεν ήταν τυχαίο δικό μου θέμα.

Alldaynews, με 290 δεν είσαι κι εσύ αν δεν κάνω λάθος;

Σε γενικές γραμμές πάντως, αν και δεν είχα ποτέ παράπονο από τους drivers της amd, από εποχές ati ακόμα, ετούτοι μου φαίνεται ότι θα τα πάνε καλύτερα.Μένει να το δούμε κιόλας να βγαίνει στην πράξη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...