Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κυκλοφόρησε ο Catalyst Crimson Edition --> Download here!

Προσωπικά, έχω αρκετά υψηλές προσδοκίες για τον συγκεκριμένο.

Για να δούμε...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ξέρω αν ειναι καλό απο άποψη επίδοσης πάντως είναι αρκετά γρήγορο στο άνοιγμα και κομψό. Θα μου πείτε βέβαια αυτό μετράει σε ένα driver; 

Καλησπέρα, δυο ερωτήσεις, 

1. γιατί μου περασε στα ελληνικά, και αν μπορω να το κανω παλι αγγλικα,

δεν καταλαβαινω την ορολογια ''εικονικη υπερυψηλη αναλυση''

2. πειραζουμε τπτ στις ρυθμισεις???

Και εγώ ψάχνω πως μπορώ να αλλάξω γλώσσα ή, έστω, να επιλέξω κατά την εγκατάσταση. Μου το πέρασε στα Ελληνικά (αυτόματα), αλλά system language έχω Αγγλικά...

• Like 1

Για να αλλάξετε γλώσσα ,αρχικά από βρείτε το process Radeon settings:Host application και τερματίστε το.Μετά πηγαίνετε στον φάκελο Program Files/AMD/Cnext/Cnext/Localisation . Εκεί σβήστε τις γλώσσες που έχει και μετά θα είναι Αγγλικά.

• Like 2

Καλησπέρα, δυο ερωτήσεις, 

1. γιατί μου περασε στα ελληνικά, και αν μπορω να το κανω παλι αγγλικα,

δεν καταλαβαινω την ορολογια ''εικονικη υπερυψηλη αναλυση''

2. πειραζουμε τπτ στις ρυθμισεις???

Άμα έχουμε φτάσει στο σημείο να καταλαβαίνουμε καλύτερα τα αγγλικά...Virtual Super Resolution (VSR) σημαίνει.

Τιποτα το ιδιαιτερο.Αλλαξαν το interface και ποιος ξερει τι εγινε.Στο Batman AK δεν ειδα καμια διαφορα.Βρηκες παιχνιδι θα μου πειτε,θα δοκιμασω και σε αλλα παιχνιδια.Τουλαχιστον δεν παρατηρησα τιποτα χειροτερο,κατι ειναι και αυτο.Φαση εχουν τα κοντερακια στο overdrive,ανεβοκατεβαινουν ωραια.Το ZeroCore εξακολουθει να μην δουλευει και κατι που παρατηρησα ειναι οτι η καρτα,ακομα και idle,δεν ριχνει ρευμα κατω απο 1.000-1.008ν.Βεβαια αυτο το παρατηρησα απο 15.9 νομιζω αλλα τεσπα.Sapphire 290 TriX.

παιδια μετα την εγκατασταση των νεων drivers εχω αυτους τους φακελους μεσα στο C που δεν διαγραφονται με τπτ,ουτε σε safe mode Ουτε με το unlocker.τι κανουμε?

edit:το προβλημα λυθηκε με το take ownership!!ετσι εκανα delete στους φακελους! 

post-226136-0-79862400-1448400213_thumb.jpg

Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για τη βοήθειααλλαγή γλώσσας σε αγγλικά γιατί απλά δεν παλευόταν αυτό το νταβατζιλίκι!

Στα των οδηγών, δεν ξέρω από επιδόσεις τι κάνουν, πάντως μου αρκεί που επιτέλους δουλεύει το fps cap μέσω οδηγών!Καιρός να σβήσουμε κανένα 3rd party πρόγραμμα. :X

Οι crimson έχουν βελτιώσεις σε διάφορα παιχνίδια,έχουν προστεθεί features,έχουν διορθώσει bugs,έχει βελτιωθεί η κατανάλωση σε κάποια μοντέλα σε διάφορες χρήσεις κ.α  Πρόκειται για μεγάλο update γενικά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...