Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει παρατηρησει κανεις να τρεμοπαιζουν τα γραφικα και συγκεκριμενα σε "Euro Fishing" & "Wolfenstein The Old Blood" ;;;;

Οτι driver και να αλλαξα τα ιδια.

Δημοσ.

Εχει παρατηρησει κανεις να τρεμοπαιζουν τα γραφικα και συγκεκριμενα σε "Euro Fishing" & "Wolfenstein The Old Blood" ;;;;

Οτι driver και να αλλαξα τα ιδια.

Το Wolfenstein δε μου έχει καθόλου τέτοιο θέμα. Το άλλο game, δεν το έχω.

Μπορεί να φταίει καμια ρύθμιση στο driver, αλλά δε θα μου έκανε εντύπωση να τρέχει με κανα υποτυπώδες set παραμέτρων, εσωτερικά, στο driver και να αποδίδει ψιλο-χάλια, μιας και είναι, μάλλον, ακατάλληλη η κάρτα αυτή για gaming (κακά τα ψέματα)...

Δημοσ.

Στο Wolfenstein The Old Blood το έχω συναντήσει εγώ αυτό που λες...

Αν θυμάμαι καλά (δεν παίρνω κι όρκο ε) δεν μπόρεσα να το λύσω κάπως.

• Like 1
Δημοσ.

ακατάλληλη η κάρτα αυτή για gaming (κακά τα ψέματα)...

Στις οθονες που εχω εχουν χαμηλες αναλυσεις μια χαρα ειναι. 1280x 1024-1360x768.

Δημοσ.

Στις οθονες που εχω εχουν χαμηλες αναλυσεις μια χαρα ειναι. 1280x 1024-1360x768.

Το "μια χαρά είναι", σημαίνει, τουλάχιστον, MAX details όλα και minfps>60. Σε πρόσφατους τίτλους (όχι του 2007...), πολύ το αμφιβάλλω με αυτήν την κάρτα, ακόμα και για τις χαμηλές αναλύσεις που αναφέρεις...

Δημοσ.

Το "μια χαρά είναι", σημαίνει, τουλάχιστον, MAX details όλα και minfps>60.

Μάλιστα. Και το «πολύ καλά» ή το «άψογα» τι σημαίνει;

• Like 2
Δημοσ.

Μάλιστα. Και το «πολύ καλά» ή το «άψογα» τι σημαίνει;

Σημαίνει τα ίδια με το "μια χαρά είναι" + minimum full hd ανάλυση (1440 για "άψογα") + τουλάχιστον 4xMSAA/8xAF και min fps κανά 80ρι - κοινώς, να μη νιώθει. Τώρα, δικαιολογίες και συγκρίσεις με το playstation, πάντα θα υπάρχουν για αυτούς που θέλουν μόνο "να κάνουν τη δουλειά τους" - έχω δει και άτομο να βγάζει RTS εποχής με σκαλώματα 15-18 fps μονίμως και loading στη μέση του χάρτη. Be my guest...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mια χαρά κάρτα είναι για gaming μέχρι 1680x1050 το συγκρίσιμο μέγεθος δεν είναι ούτε εγώ που παίζω παιχνίδια του gog ούτε ο entusistisc gamer που θέλει να τρέχει τα πάντα στο full.  Άν δεν σε ενδιαφέρει να τρέχεις ''benchmark'' games η κάρτα σου είναι ανώτερη απο του μέσου gamer σύμφωνα με έρευνα του steam http://mygaming.co.za/news/features/73459-does-your-pc-beat-the-steam-average-2.html

Επεξ/σία από sakekosan
Δημοσ.

Κανα hotfix driver για Fallout 4, θα δούμε, άραγε; Το χρειάζεται...

εμενα μου εκανε restarting το pc στο fallout 4 μετα απο λιγα λεπτα..ειχα τους 15.7

περασα τους τελευταιους beta και εστρωσε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...