Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άγνωστο. Ελπίζουν να κάνουν καλή δουλειά και να αργούν δικαιολογημένα. Έχω να δω καλούς perfomance drivers από τον OMEGA.

Εχεις κάποιο πρόβλημα με τους beta αυτή τη στιγμή;

οι 15.9 είναι Αρκετά καλοί... Αλλά γιατί να μην γίνουν καλύτεροι :ρ
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψάχνω να βρω mod drivers HD4850 CF για windows 10 64bit μια που η AMD δεν υποστηρίζει τις κάρτες μου :mad: 

Ως τώρα δεν βρήκα κάτι που να υποστηρίζει CF .

Άμα γνωρίζεται τίποτα γράψτε το link 

Ευχαριστώ  

Ψάχνω να βρω mod drivers HD4850 CF για windows 10 64bit μια που η AMD δεν υποστηρίζει τις κάρτες μου :mad:

Ως τώρα δεν βρήκα κάτι που να υποστηρίζει CF .

Άμα γνωρίζεται τίποτα γράψτε το link 

Ευχαριστώ  

Άμα έχεις φτάσει σε φάση που, από την παλαιότητα των καρτών, δε βγαίνουν καν drivers για το λειτουργικό που χρησιμοποιείς, είναι, σχεδόν, σίγουρο ότι : α) Και να λειτουργούσαν πχ. με κανα mod, θα ήταν υποτυπώδες το όποιο χρηστικό τους όφελος, β) Είναι καιρός να τις ξεφορτωθείς και να κάνεις μια, μικρή ή μεγάλη, επένδυση, σε κάτι που δεν θα είναι μουσειακό κομμάτι, πλέον.

Ακόμα και κάρτα των 120 € να πάρεις καινούρια, στην πράξη, θα αποδίδει πολύ καλύτερα από τα συρραμμένα απολιθώματα...

• Like 5

Έρχονται οι νέοι OMEGA http://www.fudzilla.com/news/graphics/39120-amd-preparing-new-catalyst-omega-like-drivers-update-for-november. Πιστεύω ότι θα πάρουν τα πάνω τους οι fury/fury-x για τα καλά. :) Στους πρώτους OMEGA είχαν κάνει σπουδαία δουλειά (είχα την R9 280X).

• Like 1

Κατά πάσα πιθανότητα, επειδή περιθώριο δουλειάς υπήρχε, κυρίως, για τις 290-390 (οι πιο κάτω έχουν λίγο-πολύ εξαντλήσει τα περιθώρια βελτίωσης), οι διαφορές που θα δούμε θα αφορούν κυρίως αυτές. Κάποιο βήμα ωριμότητας θα δούμε και για Fury, αλλά είναι πολύ λίγο καιρό στην αγορά για να έχουν καταγραφεί όλες οι αδυναμίες και να έχουν δουλευτεί πολύ οι δυνατότητες βελτίωσης - σε επόμενα βήματα η σειρά τους.

Τουλάχιστον, έτσι μου φαίνεται πιθανότερο, με τα όσα έχω δει στο χώρο τα τελευταία χρόνια...

• Like 1

omega είναι και καλά μεγάλο update ??? είμαι καινούργιος στη AMD :/

Οι omega drivers ειναι custom drivers μιας συγκεκριμενης ομαδας και βγαινουν πανω απο μια δεκαετια τωρα για τις gpu της AMD. Δεν ειναι official drivers αλλα modded και θεωρουνται πιο optimized απο τους official drivers.

Οι omega drivers ειναι custom drivers μιας συγκεκριμενης ομαδας και βγαινουν πανω απο μια δεκαετια τωρα για τις gpu της AMD. Δεν ειναι official drivers αλλα modded και θεωρουνται πιο optimized απο τους official drivers.

To έχει δανειστεί το όνομα και η AMD, από πέρυσι :P

Μακαρι να ειναι σαν τους 14.12,απο τον Νοεμβριο του '14 που πηρα την 290,οι Omega ηταν οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε drivers μεχρι στιγμης.Οχι οτι ειχα κανα σπουδαιο προβλημα με τους υπολοιπους αλλα ψιλοθεματακια ειχαν-εχουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...