galanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Άγνωστο. Ελπίζουν να κάνουν καλή δουλειά και να αργούν δικαιολογημένα. Έχω να δω καλούς perfomance drivers από τον OMEGA. Εχεις κάποιο πρόβλημα με τους beta αυτή τη στιγμή; οι 15.9 είναι Αρκετά καλοί... Αλλά γιατί να μην γίνουν καλύτεροι :ρ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Κυκλοφόρησαν οι 15.10 Beta --> Download here! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ψάχνω να βρω mod drivers HD4850 CF για windows 10 64bit μια που η AMD δεν υποστηρίζει τις κάρτες μου Ως τώρα δεν βρήκα κάτι που να υποστηρίζει CF . Άμα γνωρίζεται τίποτα γράψτε το link Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ψάχνω να βρω mod drivers HD4850 CF για windows 10 64bit μια που η AMD δεν υποστηρίζει τις κάρτες μου Ως τώρα δεν βρήκα κάτι που να υποστηρίζει CF . Άμα γνωρίζεται τίποτα γράψτε το link Ευχαριστώ Άμα έχεις φτάσει σε φάση που, από την παλαιότητα των καρτών, δε βγαίνουν καν drivers για το λειτουργικό που χρησιμοποιείς, είναι, σχεδόν, σίγουρο ότι : α) Και να λειτουργούσαν πχ. με κανα mod, θα ήταν υποτυπώδες το όποιο χρηστικό τους όφελος, β) Είναι καιρός να τις ξεφορτωθείς και να κάνεις μια, μικρή ή μεγάλη, επένδυση, σε κάτι που δεν θα είναι μουσειακό κομμάτι, πλέον. Ακόμα και κάρτα των 120 € να πάρεις καινούρια, στην πράξη, θα αποδίδει πολύ καλύτερα από τα συρραμμένα απολιθώματα... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Με τους 15.10" είδε κανείς καλύτερη θερμοκρασία? Η απλά είναι επειδή άλλαξα κουτί? Και είναι η ιδέα μ :ρρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Έρχονται οι νέοι OMEGA http://www.fudzilla.com/news/graphics/39120-amd-preparing-new-catalyst-omega-like-drivers-update-for-november. Πιστεύω ότι θα πάρουν τα πάνω τους οι fury/fury-x για τα καλά. Στους πρώτους OMEGA είχαν κάνει σπουδαία δουλειά (είχα την R9 280X). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Και μαζί τους θα παρασύρουν και τις 290 ελπίζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Κατά πάσα πιθανότητα, επειδή περιθώριο δουλειάς υπήρχε, κυρίως, για τις 290-390 (οι πιο κάτω έχουν λίγο-πολύ εξαντλήσει τα περιθώρια βελτίωσης), οι διαφορές που θα δούμε θα αφορούν κυρίως αυτές. Κάποιο βήμα ωριμότητας θα δούμε και για Fury, αλλά είναι πολύ λίγο καιρό στην αγορά για να έχουν καταγραφεί όλες οι αδυναμίες και να έχουν δουλευτεί πολύ οι δυνατότητες βελτίωσης - σε επόμενα βήματα η σειρά τους. Τουλάχιστον, έτσι μου φαίνεται πιθανότερο, με τα όσα έχω δει στο χώρο τα τελευταία χρόνια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 omega είναι και καλά μεγάλο update ??? είμαι καινούργιος στη AMD :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ναι ειναι μεγάλο update χωρις???και ειμαι παλιος στην AMD :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 omega είναι και καλά μεγάλο update ??? είμαι καινούργιος στη AMD :/ Οι omega drivers ειναι custom drivers μιας συγκεκριμενης ομαδας και βγαινουν πανω απο μια δεκαετια τωρα για τις gpu της AMD. Δεν ειναι official drivers αλλα modded και θεωρουνται πιο optimized απο τους official drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Οι omega drivers ειναι custom drivers μιας συγκεκριμενης ομαδας και βγαινουν πανω απο μια δεκαετια τωρα για τις gpu της AMD. Δεν ειναι official drivers αλλα modded και θεωρουνται πιο optimized απο τους official drivers. To έχει δανειστεί το όνομα και η AMD, από πέρυσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μακαρι να ειναι σαν τους 14.12,απο τον Νοεμβριο του '14 που πηρα την 290,οι Omega ηταν οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε drivers μεχρι στιγμης.Οχι οτι ειχα κανα σπουδαιο προβλημα με τους υπολοιπους αλλα ψιλοθεματακια ειχαν-εχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 παει το catalyst !!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καλή η αλλαγή στο UI αλλα να έχει και ουσιαστικές αλλαγές οχι μονο το περίβλημα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα