Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είπα ότι είναι κάτι τραγικό. Απλά θα δούμε μεγάλη βελτίωση στην κάρτα μας. Όταν βγούνε σωστοί drivers καθώς και είναι πολύ καινούργια κάρτα. Δεν τα λέω εγώ. Διαβάστε τα fix σε 15.8 και 15.9 δεν δίνουν σημασία σε directx 11. Καλά κάνουν :ρ

• Like 1
Δημοσ.

Καλά - σιγά! Ένας-ένας! :P

Λοιπόν : Όπως διάβασα διάσπαρτα σε μερικά fora (στα Αγγλικά) και μπόρεσα και επιβεβαίωσα και ο ίδιος, στο rig μου, οι 15.9 έχουν πρόβλημα memory leak...

Σε οποιαδήποτε χρήση, συμπεριλαμβανομένου του desktop και web browsing, μετά από αρκετή ώρα, γεμίζει η μνήμη της κάρτας γραφικών (άγνωστο με τι...), μέχρι του σημείου του να μην ανταποκρίνεται το σύστημα - σαν να έχει κολλήσει από κάποιο loop σε flash, φανταστείτε. Αν έχετε λίγη υπομονή, με τα πολλά alt-tab, νιώθει, κάποια στιγμή και μπορείτε να κάνετε restart! :P

Από ότι λένε, αυτήν η κατάσταση προκαλείται με τα πολλά resize-minimize-restore παραθύρων και φαίνεται να ισχύει...

Κουβάς, λοιπόν, ο 15.9 (ελπίζω να βγάλουν κανα revision με fix...) και επιστροφή στον 15.7.1, ο οποίος φαίνεται να αποτελεί την καλύτερη λύση για συνδυασμούς 3xx και Win 10, τουλάχιστον...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν : Όπως διάβασα διάσπαρτα σε μερικά fora (στα Αγγλικά) και μπόρεσα και επιβεβαίωσα και ο ίδιος, στο rig μου, οι 15.9 έχουν πρόβλημα memory leak...

Σε οποιαδήποτε χρήση, συμπεριλαμβανομένου του desktop και web browsing, μετά από αρκετή ώρα, γεμίζει η μνήμη της κάρτας γραφικών (άγνωστο με τι...), μέχρι του σημείου του να μην ανταποκρίνεται το σύστημα - σαν να έχει κολλήσει από κάποιο loop σε flash, φανταστείτε. Αν έχετε λίγη υπομονή, με τα πολλά alt-tab, νιώθει, κάποια στιγμή και μπορείτε να κάνετε restart! :P

Από ότι λένε, αυτήν η κατάσταση προκαλείται με τα πολλά resize-minimize-restore παραθύρων και φαίνεται να ισχύει...

Κουβάς, λοιπόν, ο 15.9 (ελπίζω να βγάλουν κανα revision με fix...) και επιστροφή στον 15.7.1, ο οποίος φαίνεται να αποτελεί την καλύτερη λύση για συνδυασμούς 3xx και Win 10, τουλάχιστον...

Μα πραγματικά τι πήγα και τους έβαλα...... Μόλις τα έβαλα γανηθηκα να τρώω μαύρη οθόνη... Μέχρι και μπλε έφαγα... Έλεος.... 15.7.1....tragic ο 15.9

sorry grafw apo to kinito..

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/3mtc6v/warning_big_gpu_memory_leak_bug_in_159_beta_on/

Επεξ/σία από galanos
Δημοσ.

Μαλιστα,παλι καλα δλδ που δεν εκανα καμια μλκια να τους βαλω,οι 15.7 σε εμενα τουλαχιστον ειχαν θεμα με το hardware acceleration.Σερφαριζα με μια το πολυ 2 καρτελες και επιανε τερμα ρολογια και πολυ υψηλο usage με αποτελεσμα να εχω πολυ υψηλες θερμοκρασιες,με προφιλ στο ab και εφτανε 58 βαθμους.Με τους 15.7.1 ηρεμισε η καρτα.Τωρα στους 15.9 βλεπω αλλο bug.Ενταξει beta ειναι βεβαια αλλα τεσπα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί δε μου ζήτησε επιβεβαίωση στο setup για το πέρασμα beta display driver - όπως ίσχυε μέχρι τώρα. Εσάς τι έκανε;

Είναι σωστά αυτά τα νούμερα στις εκδόσεις για 15.9.1 ;

Screenshot_1_zpsoe765gjr.png

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασες τπτ;

το memory leak διορθωθηκε  καποια παιχνιδακια επαιξα δε ειδα κατι μεχρι στιγμης στραβο !!

Δεν ξέρω γιατί δε μου ζήτησε επιβεβαίωση στο setup για το πέρασμα beta display driver - όπως ίσχυε μέχρι τώρα. Εσάς τι έκανε;

Είναι σωστά αυτά τα νούμερα στις εκδόσεις για 15.9.1 ;

Screenshot_1_zpsoe765gjr.png

δε υπαρχει θεμα και σε μενα τα ιδια δειχνει και επισης δε μου ζητησε  επιβεβαιωση !!!

• Like 1
Δημοσ.

Άγνωστο. Ελπίζουν να κάνουν καλή δουλειά και να αργούν δικαιολογημένα. Έχω να δω καλούς perfomance drivers από τον OMEGA.

Εχεις κάποιο πρόβλημα με τους beta αυτή τη στιγμή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...