Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπόν λοιπόν...

Νέοι WHQL με αρκετά χαρακτηριστικά (κυρίως για Win10) (15.7).

Πολλά και ωραία καλούδια, με "επίσημη" βούλα (VSR@HD7800-7900series, FRTC, FreeSync+CFX, κι άλλα κι άλλα στα 10ρια).

x64: http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64

x32: http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+32#

Για όλους: http://support.amd.com/en-us/download?utm_campaign=drivers-support&utm_medium=tile3&utm_source=amd&utm_content=ch20150421&utm_term=en-us

Stay Tuned!

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=400692

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόνο εγώ τους κατεβάζω με 15-20kbps?

Και εγώ τους κατέβασα με πολύ αργό ρυθμό...Μάλλον, ήμασταν στο κύμα που μπουκάραμε στο server όλοι μαζί :P

Καλημέρες!

Του εγκατέστησε κανείς να μας πεί διαφορες?

Τους εγκατέστησα στο σύστημα της υπογραφής και όλα καλά. Σταθεροί, γρήγοροι, καλό IQ και χωρίς bugs. Έχει και κάποια νέα καλούδια (πχ. VSR στην κάρτα μου...) που δε με χαλάνε καθόλου!

Επισκέπτης

καλησπερα, πειραζετε τιποτα μεσα στο Catalyst Control Center για καλυτερες επιδοσεις στα παιχνιδια ή οχι???

επισης το gaming evolved το χρησιμοποιειται για ρυθμισεις στα γραφικα ή οχι???

ευχαριστω προκαταβολικα

καλησπερα, πειραζετε τιποτα μεσα στο Catalyst Control Center για καλυτερες επιδοσεις στα παιχνιδια ή οχι???

επισης το gaming evolved το χρησιμοποιειται για ρυθμισεις στα γραφικα ή οχι???

ευχαριστω προκαταβολικα

Gaming Evolved, δεν το περνάω καν...το θεωρώ Bloatware...

Ρυθμίσεις στο CCC, κάνω μόνο custom profiles για κάποια παλιά games - Τα καινούρια έχουν ένα σωρό ρυθμίσεις ενσωματωμένες και καλύπτονται καλά από τα default του CCC.

Κάνω και κάποιες ρυθμίσεις για τις οθόνες...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bloatware που αν μαζέψεις αρκετούς πόντους, τσιμπάς τζαμπέ παιχνίδια. ;)

Εγώ πάντως ένα κλειδί του DiRT3 Complete Edition το πήρα.

υγ : 20ΜΒ ram, 200MB στον δίσκο δεν είναι τόσο τραγικά

Επεξ/σία από JohnVani18
  • Like 3

Καλησπερα.Εχω τον APU Α10-5800Κ με την ενσωματομενη καρτα γραφικων της 7660D ATI . Τωρα εχω την εκδοση 14.501 . Μπορω να βαλω την καινουργια εκδοση ή θα εχω προβληματα ? 

Παιδια καλημέρα!

Οι drivers κυριολεκτικα πετάνε σε σχέση με ο,τι προηγούμενο είχα δοκιμάσει και μιλάμε για αύξηση τουλάχιστον 10% και βάλε σε minimum fps, ειδικά δε στο shadow of mordor είδα κοντά στο 20% δλδ απο 47fps minimum τώρα έχω 55 και με τις ίδιες ρυθμίσεις!!!

Επίσης Project Cars επιτέλους παίζει butter smooth!

Δοκίμασα επίσης το VSR με κλειδωμένο FRTC στα 60hz σε : FIFA15 , Assetto Corsa , NBA 2K15 και Alien Isolation στα 2560 X 1440 χωρίς κανένα πρόβλημα!

Overall ένας ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλός driver!

Tzimaras πες μας μία το setup σου. GoldKingston εμένα σήμερα μου έβγαλε το catalyst ότι είναι διαθέσιμοι οι 15.7 για την κάρτα μου. Έχω τον a8 6600k και την 8570d, τους περνάω και θα πω εντυπώσεις.

Τότε είσαι κομπλέ. Λοιπόν, τους πέρασα τους 15.7 και παίζοντας λίγο gta iv παρατήρησα πως κουνώντας την κάμερα γύρω γύρω σταμάτησε το fps drop και επίσης έχω σταθερά fps. Σταθερά fps έχω και στις γέφυρες, όπου όταν πλησίαζα με το αυτοκίνητο προς την κίνηση είχα drop στα 25 fps, τώρα δεν έχω και τα fps είναι 45 avg. Με το msi afterburner έβλεπα στο παιχνίδι cpu1 97-100% και οι υπόλοιποι πυρήνες 70-80 % wtf :P, stuttering πουθενά το παιχνίδι νερό γάργαρο τρέχει. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...