becoming_I Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, paylidis είπε δε καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα τους; τους χαλανε τα 300€ που θα παρουν ως 2% για 15.000 ακινητο; βαριουνται; ή εχουν τόσα πολλα πιο αξιοπρεπη ακίνητα να ασχοληθούν; Θα σου βρουν ακίνητο 15.000€ ή καμιά υπόγα με 8000-10000€ και θα σου βάλουν καπέλο; Επειδή ψάχνω και εγώ μόνος μου είναι από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. ΥΓ. Θα ήταν αδιακρισία να ρωτήσω σε ποια περιοχή ψάχνεις;
AristidisZ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, xgol είπε Επι της ουσιας δεν απαντας σε κάτι απ οσα εγραψα. Και η ουσια ειναι, πως σε ενα επαγγελμα με ανεπαρκες νομικο πλαισιο για να ρυθμιστει η λειτουργια του, που δεν απαιτει καμια μορφωση/εξειδικευση για να το ασκησει καποιος, ειναι πολυ λογικό να δρα ο καθε τυχαρπαστος ανεξέλεγκτα. Οποτε μαλλον καπου βασιζεται η ασχημη γνωμη που εχουν αρκετοι για τους μεσιτες. Αυτό του λέμε τόση ώρα, αλλά όπως πολύ σωστά ανέφερες, φωνή βοώντος εν τη ερήμω...
Joshua21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 27 λεπτά πριν, scyther666 είπε O Joshua21 έγραψε, "μετά αναρωτιούνται γιατί το επάγγελμα του μεσίτη δεν έχει μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα". Ποιό επάγγελμα έχει απήχηση στην Ελλάδα ακριβώς???? Όλοι απατεώνες είναι όλοι ψάχνουν να μας φάνε τα λεφτουδάκια μας κλπκλπ. Σε φόρουμ τεχνολογίας είμαστε και το e-shop τρώει κράξιμο, το plaisio είναι "ποτέ ξανά", τα σκρουτζομάγαζα "ω καλά τώρα..." αλλά και γενικά μιλώντας, οι ταξιτζήδες κλέφτες, οι γιατροί κομπογιανήτες και φακελάκηδες, οι υδραυλικοί απατεώνες, οι δικηγόροι σπιούνοι, κλπκλπ. Ποιο επάγγελμα έχει απήχηση στην ελλάδα και δεν θα πεταχτούν 10-20 άτομα να το χαρακτηρίσουν απάτη? Ο παπάς της ενορίας μάλλον μόνο γιατί εκεί θα μας κάψει ο θεός. Για όλα τα άλλα όμως "εμείς ξέρουμε καλύτερα". Να σου εξηγήσω τι ακριβώς εννοούσα με αυτό που είπα γιατί δεν κατάλαβες. Το επάγγελμα του μεσίτη δεν έχει μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα σε σχέση με την απήχηση που έχει στις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη, όχι σε σχέση με τα υπόλοιπα επαγγέλματα στην Ελλάδα. Στις ΗΠΑ πχ δεν νοείται καν να γίνει αγοραπωλησία ακινήτου χωρίς τη μεσολάβηση μεσίτη, εκεί όμως δουλεύουν διαφορετικά... η αμοιβή τους έχει αντίκρυσμα, όχι όπως εδώ που είναι απλά αέρας. Κάτσε τώρα και συνέχισε το τσουβάλιασμα, συνέχισε να γράφεις για τα κακά των υπόλοιπων επαγγελμάτων μπας και το δικό σου φανεί καλύτερο, συνέχισε να παίζεις το χαρτί "εγώ είμαι μεσίτης και ξέρω, εσύ δεν ξέρεις τίποτα". 1
paylidis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 50 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ε έτσι όπως το περιγράφεις όντως είναι γαϊδουριά, εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Και μετά αναρωτιούνται γιατί το επάγγελμα του μεσίτη δεν έχει μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα... γιατι πολυ απλα δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους, για αυτό δεν εχει απηχηση... 9 λεπτά πριν, becoming_I είπε Θα σου βρουν ακίνητο 15.000€ ή καμιά υπόγα με 8000-10000€ και θα σου βάλουν καπέλο; Επειδή ψάχνω και εγώ μόνος μου είναι από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. ΥΓ. Θα ήταν αδιακρισία να ρωτήσω σε ποια περιοχή ψάχνεις; ξερω τι θέλω και πόσο αξιζει το κάθετι καπέλο δε μου εχει φορεσει ποτε και κανένας που εχω πληρωσει, εχω ήδη άλλο ενα σπιτι απο παρομοια αγορα και το νοικιάζω... κεντρο ψάχνω κατα βάση (και προς βορεια αλλα εκει ειναι λογικό να ειναι πιο ακριβα, σπανια βγαινει κατι φθηνό που να ειναι καθαρό) 1
christopher0016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 οτι δεν την κανουν σωστα δεν την κανουν εχω προσωπικη εμπειρια με μεσιτες που δεν ηταν καλη. αλλα δεν νομιζω να μην εχουν απηχηση σε ολες της αγγελιες ακινητων γεματο μεσιτες ειναι
AristidisZ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, christopher0016 είπε σε ολες της αγγελιες ακινητων γεματο μεσιτες ειναι Φυσικά και είναι, αφού πάνω από το 60-70% των αγγελιών είναι για μη διαθέσιμα ακίνητα Επειδή όμως αυτοί συντηρούν το μαγαζάκι (λέγε με ΧΕ), κατακλύζουν την ιστοσελίδα με "ψεύτικες" αγγελίες, τις οποίες φυσικά και δε μπορείς να κάνεις report... 2
scyther666 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, xgol είπε Επι της ουσιας δεν απαντας σε κάτι απ οσα εγραψα. Και η ουσια ειναι, πως σε ενα επαγγελμα με ανεπαρκες νομικο πλαισιο για να ρυθμιστει η λειτουργια του, που δεν απαιτει καμια μορφωση/εξειδικευση για να το ασκησει καποιος, ειναι πολυ λογικό να δρα ο καθε τυχαρπαστος ανεξέλεγκτα. Οποτε μαλλον καπου βασιζεται η ασχημη γνωμη που εχουν αρκετοι για τους μεσιτες. Δεν διαφωνώ σε κάτι απο όλα αυτά. Ουσιαστικά όμως τα έχεις βάλει με τους απατεώνες. Και δεν είναι όλοι απατεώνες. Αυτό είναι το θέμα μου. Επειδή εσύ έχεις κακή εμπειρία απο κάποιους που πετάνε χαρταετό, δεν σημαίνει οτι όλοι κάνουν το ίδιο και πως το επαγγελμα αυτό εξυπηρετεί τον σκοπό του πετάγματος του χαρταετού. 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Να σου εξηγήσω τι ακριβώς εννοούσα με αυτό που είπα γιατί δεν κατάλαβες. Το επάγγελμα του μεσίτη δεν έχει μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα σε σχέση με την απήχηση που έχει στις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη, όχι σε σχέση με τα υπόλοιπα επαγγέλματα στην Ελλάδα. Στις ΗΠΑ πχ δεν νοείται καν να γίνει αγοραπωλησία ακινήτου χωρίς τη μεσολάβηση μεσίτη, εκεί όμως δουλεύουν διαφορετικά... η αμοιβή τους έχει αντίκρυσμα, όχι όπως εδώ που είναι απλά αέρας. Κάτσε τώρα και συνέχισε το τσουβάλιασμα, συνέχισε να γράφεις για τα κακά των υπόλοιπων επαγγελμάτων μπας και το δικό σου φανεί καλύτερο, συνέχισε να παίζεις το χαρτί "εγώ είμαι μεσίτης και ξέρω, εσύ δεν ξέρεις τίποτα". Συγχώρα με αλλά μήπως το "21" είναι η ηλικία σου? Δεν νοείται να βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα απο αυτα που γράφω εκτός και αν γενικά δεν έχεις ιδέα τι σου συμβαίνει στη ζωή. Το νόημα αυτών που έγραψα πριν κάνεις το κοκοράκι, ήταν πως σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν απατεώνες και το οτι εγώ ή εσύ πέτυχαμε ορισμένους, αυτό δεν θα έπρεπε να ερμηνευτεί ως "το επάγγελμα αυτό εξυπηρετεί την ύπαρξη απατεώνων". Μόνο αυτοί που δεν βλέπουν πέρα απο τη μύτη τους βγάζουν τέτοια συμπεράσματα. Το επάγγελμα μου δεν έχει καμία άλλη διαφορά απο κάποιο άλλο. Ούτε καλύτερη, ούτε χειρότερη. Το χαρτί του "ειμαι μεσίτης" το έπαιξα, εξηγώντας πως δεν είναι λογικό να ισχυρίζεται οτι ξέρεις πως λειτουργεί το επάγγελμα που ΔΕΝ ασκεις. Πες μου εσύ τι δουλειά κάνεις να σου πω εγω οτι ξέρω πως λειτουργείς και για ποιον λόγο κάνεις οτι κάνεις.. Πως θα σου φαινόταν? Συνέχισε τώρα τα παιδιαρίσματα σου. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από scyther666
Diskimpex Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Yπαρχουν πολλοι δικηγοροι που ασχολουνται με ακινητα για συμβουλες .Τσεκαρει γνωμες σε καθε επαγγελμα και αποφασιζει κανεις Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Diskimpex
kirileman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 02/03/2018 στις 12:45 ΜΜ, Joshua21 είπε Κάτσε τώρα και συνέχισε το τσουβάλιασμα LOL Στις 02/03/2018 στις 4:52 ΜΜ, scyther666 είπε Πες μου εσύ τι δουλειά κάνεις να σου πω εγω οτι ξέρω πως λειτουργείς και για ποιον λόγο κάνεις οτι κάνεις.. Πως θα σου φαινόταν? Δεν θα σου πει, είναι γνωστός Σταυροφόρος του insomnia κατά των μεσιτών. Κο κο κο, απαντάει ο γιος μου όταν τον ρωτάω "Πώς κάνει η κοτούλα;"... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από kirileman
Joshua21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, kirileman είπε LOL Άργησες να εμφανιστείς, ανησύχησα...
kirileman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Άργησες να εμφανιστείς, ανησύχησα... Δεν θα λάβω μέρος, καθαρά για διασκέδαση μπήκα.
Joshua21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, kirileman είπε Δεν θα λάβω μέρος, καθαρά για διασκέδαση μπήκα. Α έτσι τη βρίσκεις εσύ? Νόμιζα πως όλοι τη βρίσκετε με το να σκίζετε πωλητήρια/ενοικιαστήρα. (αυτό είναι τσουβάλιασμα) 1
kirileman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Α έτσι τη βρίσκεις εσύ? Νόμιζα πως όλοι τη βρίσκετε με το να σκίζετε πωλητήρια/ενοικιαστήρα. (αυτό είναι τσουβάλιασμα) Ό,τι πεις Σταυροφόρε.
Tragic! Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 ο μόνος λόγος που δέχονται τόσο κράξιμο οι μεσίτες είναι ότι ο Ελληνάρας θεωρεί ότι δε πρέπει κανείς να του "παίρνει" λεφτά "έτσι". Όπως βγάζει φασαρία σε κάθε μηχανικό που δεν του χρεώνει μόνο τα λάστιχα αλλά και την αλλαγή, όπως σε κάθε ηλεκτρονικό που δεν του χρεώνει μόνο τα ανταλλακτικά αλλά του βάζει και εργασία, όπως τον κουζινά που θα του πάρει ακόμα 30ε να του βάλει την κουζίνα. Τζαμπατζιλίκι όσο δε πάει. Σίγουρα υπάρχουν και οι αετονύχηδες του κλάδου. Αλλά αυτοί υπάρχουν παντού. Απλά όποιος ιδιώτης εργάζεται σε παροχή υπηρεσιών είναι καταδικασμένος να κάθεται να τα ακούει. Και σε αυτό φταίει η νοοτροπία μας. Λυπάμαι.
kirileman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν έχω διάθεση, θα σας γράψω πώς κονομάνε οι νο 1 παραμεσίτες της χώρας, οι δικηγόροι!... Δεν πιστεύω να έχουμε κάνα δικηγόρο εδώ μέσα... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από kirileman 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις