LuNaTiC Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Λες για το 2820 καλύτερα Poulinos? Μήπως έχει αρκετά πραγματάκια που δεν χρειάζομαι ?
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 και το 2710 και το 2820 κτλ ειναι μια χαρα.δες τι δινει το καθενα και αποφασισε γιατι το θες τι το θες και ποσα δινεις.πχ τι να το κανεις το N με 3 κεραιες αν δεν σε νοιαζει το N.η τις θυρες voip αν δεν εχεις .η το gigabit Κτλ.γιατι ειναι και ακριβα δεν ειναι 10 ευρω παραπανω και λες οκ δινω 10 ευρω παραπανω και το παιρνω και τι εγινε αν δεν τα κανω use τα εξτρα πραγματα.
akis_supernatural Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 εγω παντως εχω το netgear dgn1000 πολυ φθηνο και πολυ αξιοπιστο. στο προτεινω
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 εγω παντως εχω το netgear dgn1000 πολυ φθηνο και πολυ αξιοπιστο. στο προτεινω ειναι διαφορετικες κατηγοριες το ενα με το αλλο.το ενα ειναι κορυφη το αλλο ειναι best buy για τα λεφτα του
akis_supernatural Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 ναι αλλα τι διαφορα να δει? δεν μπορω να καταλαβω γτ να δωσει τοσα λεφτα ενω με 50 ευρω παιρνεις το netgear
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 πιο καλο Hardware Ποιο πολλα feautures κτλ κτλ.λιγοτερα προβληματικα.οτι πληρωνεις παιρνεις.το ιδιο βεβαια και με cisco.σε ενα απλο ματι ολα φαινονται ιδια .καποιος μπορει να μην θελει τα πραγματα που εχει το cisco πανω .αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ισαξιο με ενα vigor Η ενα Netgear.και εγω αν ειχα 150+ θα πηγαινα για το vigor και οχι για το Thomson που εχω.εχω ηδη σταθερη γραμμη οποτε το Thomson δεν μου ειναι τοσο απαραιτητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.