poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 αφου γινεται και για την τιμη που εχει δεν το συζητω.who cares for the logo.
lelos1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Για να μην ανοίγω καινούργιο topic θέλω να πάρω ένα ασύρματο router επειδή υπάρχουν 2 υπολογιστές στο σπίτι μακριά μεταξύ τους έχετε να μου προτείνετε κάποιο? Αυτό που έχω τώρα USRobotics 9106 Attenuation: 15 και συνδέομαι στα 16200
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 μια χαρα γραμμη.ποσα λεφτα θες να δωσεις?φτηνο Netgear λιγο πιο ακριβο zyxel λιγο πιο ακριβο vigor.
lelos1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 μια χαρα γραμμη.ποσα λεφτα θες να δωσεις?φτηνο Netgear λιγο πιο ακριβο zyxel λιγο πιο ακριβο vigor. μέχρι 50 euro να έχει firewall και ethernet το ένα το pc θα το συνδέσω μεσώ ethernet. αυτό που linkare κάποιος πιο πάνω αξίζει? annex Α για pstn είναι έτσι? DrayTek Router Annex A Vigor 2700VG 25euro
gio@ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 μήπως επειδή είναι παλιό είναι φτηνό? αλλά αξίζει? γιατί με το cellpipe 7130 έχω πρόβλημα(δεν μπαίνει στη σελίδα του μόντεμ και όταν μπαίνει μπορείς να πιεις ένα καφέ κ μετά να κάνεις τη δουλειά σου ) edit: το παράγγειλα και γω
Chief90 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 μέχρι 50 euro να έχει firewall και ethernet το ένα το pc θα το συνδέσω μεσώ ethernet. αυτό που linkare κάποιος πιο πάνω αξίζει? annex Α για pstn είναι έτσι? DrayTek Router Annex A Vigor 2700VG 25euro αξιζει με 1000 για τα λεφτά του . ειχε μπει και στις προσφορές του forum πριν από κανέναν μηνά . είναι απο default σε annex A(pstn) άλλα αν του αλλάξεις firmware αλλάζει και σε b. εγώ προτείνω να αλλάξετε firmware(να βάλετε το μαμά . έχει της altec) όσοι το πάρετε αλλα και με το altec δούλεψε μια χαρά .αν δεν βρίσκετε πως ρίξτε ένα pm.
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Draytek Vigor και απο εμένα οτι καλύτερο εχω δοκιμάσει.Είναι λίγο ακριβή η draytek αλλα ειναι αυτο που λένε οτι πλήρωσεις παίρνεις.
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 αξιζει να το παρεις.απλα το δινουν φτηνα επειδη εχει το λογοτυπο altec πανω μαλλον.κατα τα αλλα ειναι οκ λιγο previous μοντελο αλλα δεν εχει σημασια.για την τιμη του ειναι απλα τρελη φαση.και το βασικο ειναι οτι αφου αλλαζει το firmware εισαι μια χαρα.
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 ειναι σαν να ρωτας τι εχει η cisco και τα ρουτερ της κανουν τοσα λεφτα.περα απο ενα ονομα πολλα feautures για καποιον που θελει πολλα πραγματα γιατι για καποιον απλο χρηστη δεν εχει και πολυ νοημα.ρουτερ για ολα τα γουστα.3g,vpn,gigabit ,802.11n και παει λεγοντας.και ποιοτικο σαν hardware για ωραια 24 ωρη λειτουργεια./
LuNaTiC Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Επειδή είμαι λίγο αρχαίος... ναι καταλαβαίνω το όνομα CISCO.... Τα Vigor δεν τα ξέρω γι αυτό ρώτησα. Για 24/7 Σκληρή χρήση NET / Torrents / Stream /online Gaming ... πιο μοντέλο της Vigor είναι κατάλληλο? Αν δουλεύει και Annex M είναι big plus thanx
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Και εγώ πριν 4 χρόνια περίπου ανακάλυψα την draytek που βγάζει τα vigor οταν έψαχνα για καλό router μετα το zyxel. Απο όσα reviews ειχα διαβάσει μπορεί σαν εταιρία να μην ηταν γνωστή στο ευρύ κοινό οπως η cisco αλλα σε αυτους που ασχολούνταν στο κλάδο των δικτύων ειναι αρκετά γνωστή εταιρία. (διορθώστε με αν κάνω λάθος) Εν ολιγεις το vigor 2710 το είχα για περίπου 2 χρόνια πρίν πας σε καινούργιο μοντέλο στο 2820n που ήθελα μερικές απο τις λειτουργίες του. Γενικά οσο καιρό το είχα είμουν ευχαριστημένος απο θέμα απόδοσης downloads torrents online gaming κτλπ. Πολύ συμαντικό για εμένα επίσης οτι ησύχασε το κεφάλι μου με τις αποσυνδέσεις που ειχα καθε λίγο και λιγάκι και επιπλέον για αυτο που ρώτησες υποστηρίζει και annex m vigor 2710 Απο τα μείον του η τιμή του αλλα κατα την γνώμη μου αξίζει το κάθε euro που θα δώσεις
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Επειδή είμαι λίγο αρχαίος... ναι καταλαβαίνω το όνομα CISCO.... Τα Vigor δεν τα ξέρω γι αυτό ρώτησα. Για 24/7 Σκληρή χρήση NET / Torrents / Stream /online Gaming ... πιο μοντέλο της Vigor είναι κατάλληλο? Αν δουλεύει και Annex M είναι big plus thanx http://www.draytek.co.uk/products/vigor2820.html Και εγώ πριν 4 χρόνια περίπου ανακάλυψα την draytek που βγάζει τα vigor οταν έψαχνα για καλό router μετα το zyxel. Απο όσα reviews ειχα διαβάσει μπορεί σαν εταιρία να μην ηταν γνωστή στο ευρύ κοινό οπως η cisco αλλα σε αυτους που ασχολούνταν στο κλάδο των δικτύων ειναι αρκετά γνωστή εταιρία. (διορθώστε με αν κάνω λάθος) Πραγματι δεν το ξερουν πολλοι. και λιγα καταστηματα πουλανε Φαίνεται καλό πάντως... το σκέφτομαι !!! take it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.