Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούριου Modem

bydj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα κατά την γνώμη σας να μου προτείνετε κάποιο καλό modem να πάρω γιατί αυτά του ΟΤΕ είναι για πέταμα...24άρα γραμμή έχω... (Ευχαριστώ)

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν εχεις χαλια γραμμη Thomson 585.

αν εχεις καλη γραμμη και λιγα λεφτα:netgear dgn 200 dgn2200 60-70

αν εχεις παραπανω zyxel 660hw τα καινουρια κοντα στα 110

αν εχεις ακομα παραπανω vigor 2710 150+

Δημοσ.

οτι αλλο χρειαστεις μας λες.αντε καλη αγορα.εκτος αν ψαχνεις κατι συγκεκριμενο σε ρουτερ και οχι κατι γενικα.

Δημοσ.

Παιδια θελω και εγω να παρω ενα modem\router. Θελω να ειναι ενσυρματο και να μην ειναι ακριβο, απλα να κανει σωστα την δουλεια του!

Δημοσ.

παρε ασυρματο και κλειστο το ασυρματο γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου χρειαστει.

β.παρε καποιο Netgear dgn 2000 η καποιο zyxel 660hw τα καινουρια αμα δεν θες κατι πολυ ακριβο.

στατιστικα γραμμης?ελπιζω να μην εχεις καμια χαλια γραμμη.??

Δημοσ.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!

2mb dsl εχω! Και κατεβαζω με 220kb το δευτερολεπτο, το μαξιμουμ!

Εαν θα το εχω κλειστο το ασυρματο το δικτυο, θα εχω ακτινοβολια;

Δημοσ.

απο σενα δεν θα εχεις ακτινοβολια.θα εχεις απο αλλα 5-10 δικτυα γυρω σου απο τους αλλους.επισης θα εχεις μεγαλυτερη ακτινοβολια απο ολα τα dect τηλεφωνα που ειναι στον χωρο σου και σε αποσταση 100 μετρα ανετα μια και παιζουν πιο δυνατα απο το wi fi.επισης θα εχεις ακτινοβολια απο τα κινητα ολως οσων ειναι στο σπιτι σου για να μην πω και τις μισης γειτονιας.οποτε οπωςκαταλαβες ενα wifi δε ν κανει τιποτα.σβησε τα κινητα για αρχη και μιλα με bluetooth.

Δημοσ.

εγω προτείνω αυτο!

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7631/DrayTek-Router-Annex-A-Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem-%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-router-firewall-VoIP-Gateway-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Wireless-Access-Po

vigor 2700

το αγορασα πριν λιγες μερες και τα σπαει !!για την τιμη του ειναι ευκαιρια !!

Δημοσ.

αν πραγματι κανει 27 ευρω τοτε δαγκωτο.ναι ολα τα νεα ρουτερ υποστηριζουν μεχρι 24mbps οποτε δεν εχεις θεμα με την γραμμη σου.αρκει να μην ειναι μεταχειρισμενο η χωρις εγγυηση αυτο που δινουν.

Δημοσ.

αν πραγματι κανει 27 ευρω τοτε δαγκωτο.ναι ολα τα νεα ρουτερ υποστηριζουν μεχρι 24mbps οποτε δεν εχεις θεμα με την γραμμη σου.αρκει να μην ειναι μεταχειρισμενο η χωρις εγγυηση αυτο που δινουν.

καινούριο είναι . άπλα έχει τα αυτοκόλλητα της altec .

πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος ... ήταν να δώσω 80 e και την δουλειά μ την έκανα με 30 ( με μεταφορικά )

Δημοσ.

που τα βρηκαν αυτοι με το αυτοκολλητο της altec δεν ξερω.μαλλον τα αγορασαν οταν εκλεισε η εταιρεια.σκοπος ειναι να μπορεις να αλλαξεις firmware και να βαλεις generic και οχι να ειναι κλειδωμενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...