Anaisthitos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 μπορει κανεις να με βοηθεισει με το jailbreak? λοιπον εχω ενα ipod touch 4g το οποιο στο version γραφει 4.3(8F190) και model MC540LL μπορει κανεις να μου πει πως και να μου δωσει λινκ για να τα κατεβασω κιολας? επισης μπορω με καποιο τροπο να το παω σε version 4.1??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 ζητάς στο insomnia κάτι που είναι παράνομο (μαλλον)? <_< Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 ελα ρε συ, google αν ψαξεις εχει τοσα θεματα! Μηπως δε γνωριζεις καλά αγγλικα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 ζητάς στο insomnia που είναι παράνομο (μαλλον)? <_< Μαλλον! 2ον και το jb για το ps3 δεν ειναι ε? αλλα ολο και κατι τετοια ειδα στο forum! Τεσπα οκ εγω ενα help ζητησα μην δαγκατε ελα ρε συ, google αν ψαξεις εχει τοσα θεματα! Μηπως δε γνωριζεις καλά αγγλικα ;;; Οχι ρε συ αλλα μετα δεν μπορω να βαλω apps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 οπως ειπε και αλλος insomniac ειναι νεφελώδης η κατασταση για το αν ειναι παρανομο ή οχι γιατι δε μπορεις να βαλεις app?? Εγω παντως στο 2G i pod το κανα πανευκολα με το προγραμμα spirit .... Το κατεβασα , το ανοιξα,συνδεσα το ipod, περιμενα και μετα ετοιμος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 οπως ειπε και αλλος insomniac ειναι νεφελώδης η κατασταση για το αν ειναι παρανομο ή οχι γιατι δε μπορεις να βαλεις app?? Εγω παντως στο 2G i pod το κανα πανευκολα με το προγραμμα spirit .... Το κατεβασα , το ανοιξα,συνδεσα το ipod, περιμενα και μετα ετοιμος ! μεχρι να παρεμβει καποιος και να με κραξει που εβαλα το θεμα μωρε....σιγα :P πλακα κανω εχω κατεβασει apps στο pc και δεν μπορω να τα περασω στο pc...οταν τα βαζω οπως μου ειπαν απο τα itunes με βγαζει error....το προγραμμα που ανεφερες ειναι για να τα βαζεις απο το pc οχι μεσο itunes ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 οχι το spirit ειναι το προγραμμα που μου εκανε jailbreak το ipod 2G μου. Μετα βαζεις μεσω Cydia , μια εφαρμογη που λεγεται Installous και περνας απο κει τις εφαρμογες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 οχι το spirit ειναι το προγραμμα που μου εκανε jailbreak το ipod 2G μου. Μετα βαζεις μεσω Cydia , μια εφαρμογη που λεγεται Installous και περνας απο κει τις εφαρμογες. ααααααααααααα οκ θα το παλεψω και θα δω thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 να σαι καλα! Αλλα δε ξερω τι ισχυει στα επομενης γενιας ,οπως σου πα εχω το ipod touch 2G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpana_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεν έχει βγει ακόμα jailbreak για την 4.3 και στο 4G iPod Touch. Τώρα για downgrade δεν γίνετε εύκολα. Ψάξε στο google και θα βρείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.