evabb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 το πολυ γαλα μεγαλωνει τα βυζια το πολυ γαλα ασπριζει το δερμα το πολυ γαλα ασπριζει τα δοντια το πολυ γαλα γεμιζει τα @@ κτλ το μονο σιγουρο ειναι οτι το πολυ το γαλα φουσκωνει ασχημα το στομαχι. 3 ωρες πρηξιμο μετα απο 2 μπαλες παγωτο (αληθινο οχι μαλακιες)
vk13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Παίζει να είναι και η μεγαλύτερη κοτσάνα που έχω ακούσει ποτέ. Μήπως ο γιατρός του έκανε πλάκα ή μήπως σου έκανε αυτός πλάκα; Καμία μα καμία σχέση. Γάλα πίνε, αλλά όχι για να σβήσει το τσιγάρο... Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή τη ζωή; Αυτό πάλι ποιος το είπε; lol. Άκου αναιμία το γάλα. Έλεος ρε παιδιά μη τα πετάμε έτσι χωρίς να ξέρουμε μόνο και μόνο επειδή μας το είπε ένας γνωστός μας...
-nick- Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω ακουσα οτι το σπερμα ειναι αντικαρκινογονο, ισχυει ?
Ntinaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω ακουσα οτι το σπερμα ειναι αντικαρκινογονο, ισχυει ? πιες και πες μας!
flo1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 το τσιγάρο ανεβάζει τη πίεση (και αυτό φαίνεται πολυ εύκολα) οπότε κοψτο από τώρα. Αυτο ειναι σιγουρο? Ειχα ρωτησει μια φαρμακοποιο και μου λεει "οχι οχι δεν ανεβαζει το τσιγαρο την πιεση"
-nick- Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι per os δεν κανει κατι. Αλλα κανει να το αλειφεις στο δερμα ως προστασια κατα του καρκινου του δερματος. Δεν το πιστευα αρχικα αλλα ρωτησα γιατρους που σεβομαι κ θεωρω αξιοπρεπεις και το επιβεβαιωσαν αλλα το κρυβουν οι φαρμακοβιομηχανις στο βωμο του κερδους.
FilipposMD Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι per os δεν κανει κατι. Αλλα κανει να το αλειφεις στο δερμα ως προστασια κατα του καρκινου του δερματος. Δεν το πιστευα αρχικα αλλα ρωτησα γιατρους που σεβομαι κ θεωρω αξιοπρεπεις και το επιβεβαιωσαν αλλα το κρυβουν οι φαρμακοβιομηχανις στο βωμο του κερδους. Γιατί, αν αποκαλυφθεί τι θα γίνει δηλαδή; Οι γυναίκες αντί να λένε "αγάπη μου, βάλε μου αντιηλιακό στην πλάτη" θα λένε "μωρό μου, τράβα μία παχιά στην πλάτη μου να μην με κάψει ο ήλιος";
-nick- Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί, αν αποκαλυφθεί τι θα γίνει δηλαδή; Οι γυναίκες αντί να λένε "αγάπη μου, βάλε μου αντιηλιακό στην πλάτη" θα λένε "μωρό μου, τράβα μία παχιά στην πλάτη μου να μην με κάψει ο ήλιος"; Μην εισαι αφελης Φιλιππε. Θα μπορουσαν να το κρατανε αφου ουτως η αλλως θα πηδιοντουσαν.
Arcanaloth Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Για τις αιματολογικές μην αγχώνεσαι. Δεν παίζει να φανεί κάτι, ειδικά από την στιγμή που δεν ψάχνουν συγκεκριμένα για αυτό. Περιστασιακός καπνιστής με 5 τσιγάρα την μέρα για 2 μήνες δεν πρόκειται να φανεί τίποτα. Στον οδοντίατρο για χρόνιο καπνιστή φαίνεται πιο εύκολα, αλλά και πάλι δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος. Παίζει να σου πει "καπνίζουμε ε; Βλέπω έχεις μαζέψει αρκετές χρωστικές" κτλ. αλλά και πάλι μπορείς να πουλήσεις παπά και να πεις ότι είναι από καφέδες, κρασιά κτλ. Για την δικιά σου περίπτωση συγκεκριμένα και πάλι δεν υπάρχει πιθανότητα να δει κάτι, μέσα σε 2 μήνες και με τόσο ελαφρύ κάπνισμα δεν θα έχει δημιουργηθεί τίποτα. Ακόμα και να σχολιάσει κάτι, περισσότερο ψάρεμα θα είναι, απλά αρνήσου το.
giorgos147 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Αν και αργά... Πολλά άτομα στις πρώτες σελίδες του θρεντ λέτε συνέχεια: Οι γονείς σου το έχουν καταλάβει, απλά δε το λένε. Για πείτε ρε σεις, πώς μπορεί να το καταλάβει κάποιος δηλαδή;.....
salliara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Αν και αργά... Πολλά άτομα στις πρώτες σελίδες του θρεντ λέτε συνέχεια: Οι γονείς σου το έχουν καταλάβει, απλά δε το λένε. Για πείτε ρε σεις, πώς μπορεί να το καταλάβει κάποιος δηλαδή;..... Εάν δεν είναι καπνιστές οι ίδιοι, με την όσφρηση. Όσο κι αν το παλεύεις, ο μη καπνιστής το μυρίζει, είτε απο ανάσα είτε απο ρούχα κτλ.
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Aυτο. Οσφρηση. Και το πακετο-που-στο-εδωσε-ενας-φιλος-να-του-το-φυλαξεις αλλα δεν πειθει κανεναν.
athlios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Aυτο. Οσφρηση. Και το πακετο-που-στο-εδωσε-ενας-φιλος-να-του-το-φυλαξεις αλλα δεν πειθει κανεναν. Και αμα λες αληθεια για το παρταλι-φιλο που ξεχναει τα πακετα του παντου ειναι το καλυτερο. Θυμαμαι ειχα εναν συμμαθητη που μου την ελεγε καθε επειδη λεει μυριζα τσιγαριλα[ καπνιζουν 3 ατομα στο σπιτι ].
mightymighter Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 lol. Άκου αναιμία το γάλα. Έλεος ρε παιδιά μη τα πετάμε έτσι χωρίς να ξέρουμε μόνο και μόνο επειδή μας το είπε ένας γνωστός μας... κοιτα φιλε, το γαλα απορροφα σιδηρο. αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην υπαρχει στο αιμα. μακροπροθεσμα και με υπερβολικη καταναλωση, μπορει το ατομο να εμφανισει συμπτωματα σιδηροπαινικης αναιμιας! δεν ειναι μαλακιες
doctorkostis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 κοιτα φιλε, το γαλα απορροφα σιδηρο. αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην υπαρχει στο αιμα. μακροπροθεσμα και με υπερβολικη καταναλωση, μπορει το ατομο να εμφανισει συμπτωματα σιδηροπαινικης αναιμιας! δεν ειναι μαλακιες Οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.