vk13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 απλα δεν πρεπει να μα9ευτει. γι'αυτο εχω αγχω9ει. μου ειπαν οτι οσο περισσοτερο γαλα πινω, τοσο δεν 9α φανει. αλλα δεν 3ερω. . Ποιος στο είπε αυτό;;; Ο μόνος "επιφανειακός" τρόπος για να καταλάβει κάποιος ότι καπνίζεις είναι να μυρίσει την αναπνοή σου ή τα ρούχα σου. Και αφού καπνίζεις τόσο αραιά είναι εξαιρετικά δυσκολο να το καταλάβει. Για να είσαι 100% σίγουρος κοίτα να μη βάλεις καθόλου τσιγάρο αρκετές μερες πριν την εξέταση και πλένε τα δόντια σου καλά αν το κάνεις. Γιατί αν καπνίζεις και σε μυρίσει θα σε καταλάβει 100%. Πάντως ρε φίλαράκο κόφτο το άτιμο τι το βάζεις στο στόμα από τέτοια ηλικία.
evabb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 συμφωνω, αλλα ο γιατρος γνωριζει χρονια και εμενα και τους δικους μου. και δεν ειναι οτι εχω ε3αρτη9ει απο αυτο και δεν μπορω να το κοψω. οπως ειπα δεν εχω κανει πολλα. αντε 1μισι πακετο. φοβαμαι στην ακροαση των πνευμονων, γι'αυτο ζηταω αποψεις . . δεν θα καταλαβει κανεις τπτ, κουλαρε. αααχ σε 3 χρονακια να σε δω, που δεν θα σε νοιαζει καν.
mightymighter Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ναι εχεις δικιο. κανω αραια και που και αυτο λογω παρεας. γι'αυτο το λογο το δοκιμασα και αρχικα... δεν θα καταλαβει κανεις τπτ, κουλαρε. αααχ σε 3 χρονακια να σε δω, που δεν θα σε νοιαζει καν. αυτο περιμενω και γω!!! Ποιος στο είπε αυτό;;; Ο μόνος "επιφανειακός" τρόπος για να καταλάβει κάποιος ότι καπνίζεις είναι να μυρίσει την αναπνοή σου ή τα ρούχα σου. Και αφού καπνίζεις τόσο αραιά είναι εξαιρετικά δυσκολο να το καταλάβει. Για να είσαι 100% σίγουρος κοίτα να μη βάλεις καθόλου τσιγάρο αρκετές μερες πριν την εξέταση και πλένε τα δόντια σου καλά αν το κάνεις. Γιατί αν καπνίζεις και σε μυρίσει θα σε καταλάβει 100%. Πάντως ρε φίλαράκο κόφτο το άτιμο τι το βάζεις στο στόμα από τέτοια ηλικία. ο κολλητος μου κανει χρονια πρωτα9λητισμο και καπνιζε πιο πολυ απο εμενα. πηγε να κανει ε3ετασεις, μεχρι και ακτινογραφια 9ωρακα. φανηκαν πεντακα9αροι οι πνευμονες του, σαν να μην ηταν ουτε πα9ητικος. ειπε στον γιατρο οτι καπνιζει και ο γιατρος του ειπε πως εφοσον πινει γαλα ειναι σαν να μην καπνιζει. οτι 1λιτρο γαλα σβηνει 1 τσιγαρο απο τον οργανισμο του και κατι τετοια...
vk13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά δεν είμαι γιατρός για να γνωρίζω απλά μου έκανε εντύπωση αυτό. μπορεί και να ισχύει.
mightymighter Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ναι. και εγω σκαλωσα οταν μου το ειπε γι'αυτο και εχω αρχισει εδω και καιρο να πινω.
Mika Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ναι. και εγω σκαλωσα οταν μου το ειπε γι'αυτο και εχω αρχισει εδω και καιρο να πινω. αλλαξε το γαλα με τζιν τονικ και εισαι κομπλε.
krypton Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 το τσιγάρο ανεβάζει τη πίεση (και αυτό φαίνεται πολυ εύκολα) οπότε κοψτο από τώρα.
The_Judas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ο κολλητος μου κανει χρονια πρωτα9λητισμο και καπνιζε πιο πολυ απο εμενα. πηγε να κανει ε3ετασεις, μεχρι και ακτινογραφια 9ωρακα. φανηκαν πεντακα9αροι οι πνευμονες του, σαν να μην ηταν ουτε πα9ητικος. ειπε στον γιατρο οτι καπνιζει και ο γιατρος του ειπε πως εφοσον πινει γαλα ειναι σαν να μην καπνιζει. οτι 1λιτρο γαλα σβηνει 1 τσιγαρο απο τον οργανισμο του και κατι τετοια... Απλά πες μου ποιος ιατρός του το είπε αυτό, για να ξέρω και να μην παω σ'αυτόν
mightymighter Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 το τσιγάρο ανεβάζει τη πίεση (και αυτό φαίνεται πολυ εύκολα) οπότε κοψτο από τώρα. λεω οτι εδω κ εναν μηνα δεν εχω καπνισει κα9ολου. ουσιαστικα τ χω κοψει. 9 τ αρχισω μτα τα 18. να μαι και σε 9εση να κρινω κ μονος μου Απλά πες μου ποιος ιατρός του το είπε αυτό, για να ξέρω και να μην παω σ'αυτόν δεν εχω ιδεααα. τουλαχιστον ελπιζω ν ισχυει Απλά πες μου ποιος ιατρός του το είπε αυτό, για να ξέρω και να μην παω σ'αυτόν δεν εχω ιδεααα. τουλαχιστον ελπιζω ν ισχυει το πολυ γαλα ομως προκαλει αναιμια . .
subdee Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 λεω οτι εδω κ εναν μηνα δεν εχω καπνισει κα9ολου. ουσιαστικα τ χω κοψει. 9 τ αρχισω μτα τα 18. να μαι και σε 9εση να κρινω κ μονος μου Τι ρόλο βαράνε αυτά τα 9άρια στο κείμενό σου;
Mika Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 του χει μεινει κουσουρι απο το τσιγαρο τιπ: ειναι αναμεσα στο Υ και στο Ι
mightymighter Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Τι ρόλο βαράνε αυτά τα 9άρια στο κείμενό σου; αντι του Θ
FilipposMD Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ειπε στον γιατρο οτι καπνιζει και ο γιατρος του ειπε πως εφοσον πινει γαλα ειναι σαν να μην καπνιζει. οτι 1λιτρο γαλα σβηνει 1 τσιγαρο απο τον οργανισμο του και κατι τετοια... Παίζει να είναι και η μεγαλύτερη κοτσάνα που έχω ακούσει ποτέ. Μήπως ο γιατρός του έκανε πλάκα ή μήπως σου έκανε αυτός πλάκα; Καμία μα καμία σχέση. Γάλα πίνε, αλλά όχι για να σβήσει το τσιγάρο... Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή τη ζωή; το πολυ γαλα ομως προκαλει αναιμια . . Αυτό πάλι ποιος το είπε;
Ntinaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 το πολυ γαλα μεγαλωνει τα βυζια το πολυ γαλα ασπριζει το δερμα το πολυ γαλα ασπριζει τα δοντια το πολυ γαλα γεμιζει τα @@ κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.