black_widow Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Πίστεψε με οι γονείς σου το έχουν καταλάβει απλά κάνουν τους κινέζους ... Όταν πιάσεις τα 20 εάν καπνίζεις ακόμα θα σου κάνουν και τράκα. Ναι ξέρω αρωματίζεσαι , μασάς ένα τόνο τσίχλες κ.λ.π.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Αφαιρέθηκαν δεκαοκτώ (18) ανούσια, προσβλητικά και άσχετα μηνύματα. Προς γνώση και συμμόρφωση: εάν δεν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο θέμα ή να απαντήσετε, κανείς δεν σας υποχρεώνει να το κάνετε. Επίσης, κανείς, ΚΑΝΕΙΣ, δεν ζήτησε τη γνώμη σας για το εάν κάποιος πρέπει να κόψει ή όχι το τσιγάρο ή για τις βλαβερές επιπτώσεις του στον οργανισμό.
Sellers Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ρίξε μια ματιά κι εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/398307-κάπνισμα-και-εξετάσεις-ούρων/page__p__3851672__hl__τσιγάρο__fromsearch__1#entry3851672
evabb Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 παιδια το σημαντικο ειναι οτι δεν πρεπει να μαθευτει επειδη ειμαι μονο 15 δεν χρειαζοταν να το πεις. το καταλαβαμε απο το πρωτο ποστ
tsifotis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μονο εμενα μου κανει ο νεος τιτλος για κουβεντα περι αγχους εξεταστικης και καπνισματος; Τεσπα, νομιζω ο,τι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε... και εδω και στο deja vu θρεντ. Αν θελει κανεις να βρει σε ειδικες εξετασεις οτι καπνισες προσφατα μπορει (αιματολογικες για κοτινινη κλπ), το θεμα ειναι θελει; Ναι, μπορει να φανει πχ σε καποιον θεριακλη απο ακτινογραφια θωρακος. Οι γιατροι οφειλουνε να σεβαστουνε το ιατρικο απορρητο. Οι γονεις πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ! Το καπνισμα βλαπτει και κοστιζει. Κοβεται ευκολοτερα οσο πιο νωρις. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ - σεβαστο. Στο καπνισμα πουρων δεν κατεβαζεις καπνο, στα τσιγαρα το να κανεις το ιδιο ομως, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ. Ενα σχολιο ακομη: Δεν ειμαστε καλυτεροι ωστε να κρινουμε αλλους. Ενα ανηλικο παιδι καπνιζει - ουτε πρωτο ειναι ουτε τελευταιο. Δεν επικροτω (προσωπικα στο σχολειο δεν καπνισα ουτε ενα τσιγαρο απο αντιδραση στους κλισε φιλους) αλλα ας μην βγαλουμε ψυχογραφημα στο ποδι περι ανασφαλειας / επιδειξης μαγκιας κλπ. Τι αλλο μπορει να γραφτει αληθεια;
tsifotis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Στο κάπνισμα πούρων δεν κατεβάζεις καπνό; =/ τσου! (αναφερθηκε επειδη η τς ειπε οτι καπνιζει τσιγαρα αλλα δεν κατεβαζει)
Nikosgiann Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 +1000 paredwse αλλα -1 γιατι δεν προλαβα να τα διαβασω.. εχω ακουσει πως εαν πινεις γαλα,δεν φαινεται στις αιματολογικες. επισης εαν πλενεις τα δοντια σου καθε μερα,δεν θα εχεις κ προβλημα με τον οδοντιατρο.. αυτα cheers
RedPanda Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 +1000 paredwse αλλα -1 γιατι δεν προλαβα να τα διαβασω.. ναι, θα μπορούσε να είναι σαν το youtube που τα άσχετα / προσβλητικά post γίνονται visible μόνο αν τα κλικάρεις (top of page uber fail)
mightymighter Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ειμαι 16 χρονων και δοκιμασα τσιγαρο πριν απο 6 και κατι μηνες. απο τοτε εκανα 4-5 το μηνα, με ε3αιρεση τον ιουλιο που δεν εκανα κανενα, και τον αυγουστο που εκανα 1. 9α χρειαστει στις επομενες εβδομαδες να με ε3ετασει πα9ολογος. 9α καταλαβει οτι εχω καπνισει?
mightymighter Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 απλα δεν πρεπει να μα9ευτει. γι'αυτο εχω αγχω9ει. μου ειπαν οτι οσο περισσοτερο γαλα πινω, τοσο δεν 9α φανει. αλλα δεν 3ερω. .
evabb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 και να μαθευτει τι νομιζεις οτι θα γινει; θα γκρεμιστει ο ουρανος; θα πεσουν οι 7 πληγες του φαραω πανω σου; αντε να σου ριξουν μια κατσαδα. αλλωστε υπαρχει και το ιατρικο απορητο.
mightymighter Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 συμφωνω, αλλα ο γιατρος γνωριζει χρονια και εμενα και τους δικους μου. και δεν ειναι οτι εχω ε3αρτη9ει απο αυτο και δεν μπορω να το κοψω. οπως ειπα δεν εχω κανει πολλα. αντε 1μισι πακετο. φοβαμαι στην ακροαση των πνευμονων, γι'αυτο ζηταω αποψεις . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.