Προς το περιεχόμενο

Να παρω SSD???

AnatoliGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ε δεν θα βάλει και XP στον SSD, δεν υποστηρίζουν trim καταρχάς και γενικότερα δεν είναι για SSD...

Δημοσ.

Είναι όντως 100% αθόρυβοι οι SSD's;

Το ρωτάω γιατί στο παρελθόν, είχα μια 6600GT fanless κάρτα γραφικών που θεωρητικά ήταν 100% αθόρυβη.

Στην πράξη, όταν ζοριζόταν(σε ορισμένα games) έβγαζε ένα πρίμο ήχο σαν αυτό των πυκνωτών.

Επομένως δεν ήταν 100% αθόρυβη και ήταν και ενοχλητικός ο θόρυβος αυτός! :)

Δημοσ.

Κάποιοι έχουν κάνει λόγο για κάτι παρόμοιο, αλλά ανεπαίσθητο, σε βαθμό που πρέπει να κολλήσεις το αυτί σου στο δίσκο για να το αντιληφθείς.

Δημοσ.

Είναι όντως 100% αθόρυβοι οι SSD's;

Το ρωτάω γιατί στο παρελθόν, είχα μια 6600GT fanless κάρτα γραφικών που θεωρητικά ήταν 100% αθόρυβη.

Στην πράξη, όταν ζοριζόταν(σε ορισμένα games) έβγαζε ένα πρίμο ήχο σαν αυτό των πυκνωτών.

Επομένως δεν ήταν 100% αθόρυβη και ήταν και ενοχλητικός ο θόρυβος αυτός! :)

Ο δικός μου είμαι 99% σίγουρος ότι δεν ακούγεται καθόλου αλλά δεν έχω κάνει ενδελεχή έρευνα. Δεν ακούγεται/ενοχλεί/τον καταλαβαίνεις όταν δουλεύεις

Δημοσ.

εχω ακουσει τα απιστευτα για τους ssd δισκους,οτι πανε διπλασια ταχυτητα κτλ

τελικα αξιζει να παρω,να περιμενω λιγο?

αν ναι πιο προτεινετε μεχρι 200 ευρο

Απλά περιμένεις κανα 2 μήνες και παίρνεις "Δαγκωτό" τον OCZ Vertex 3 στα 120GB ο οποίος είναι έτη φωτός καλύτερος απο τους υπόλοιπους SSD.θα σου βγεί κανένα 60ρι-80ρι ευρώ παραπάνω(Δηλαδή 260-280Ε) αλλα τα αξίζει με 1000 τα λεφτά του....

Δημοσ.

Απλά περιμένεις κανα 2 μήνες και παίρνεις "Δαγκωτό" τον OCZ Vertex 3 στα 120GB ο οποίος είναι έτη φωτός καλύτερος απο τους υπόλοιπους SSD.θα σου βγεί κανένα 60ρι-80ρι ευρώ παραπάνω(Δηλαδή 260-280Ε) αλλα τα αξίζει με 1000 τα λεφτά του....

Ορίστε ο vertex 3 : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-Vertex-3-Series-120GB-SSD-2-5-Sata-6Gb-s-VTX3-25SAT3-120G.htm

Δημοσ.

μαλιστα!!!εγω ελεγα οτι θα βγουν μεχρι τελος του μηνα...το πλαισιο τοτε τι βαζει αναμενεται συντομα!!αν ειναι δυνατον...τι να κανω να περιμενω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...