Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως και εγώ δεν θα άλλαζα το iphone καθώς η εμπειρία που έχω με το vodafone joy είναι τραυματική. Εντελώς πληροφορικά και με καλή διάθεση θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις προσωπική άποψη για τις δυνατότητες του iphone.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως και εγώ δεν θα άλλαζα το iphone καθώς η εμπειρία που έχω με το vodafone joy είναι τραυματική. Εντελώς πληροφορικά και με καλή διάθεση θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις προσωπική άποψη για τις δυνατότητες του iphone.

Εντάξει δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα κινητό των 100 ευρώ με ένα των 650...Αλλά γενικά συμφωνώ μαζί σου και θέλω να προσθέσω ότι με το ipad χαίρεσαι τη συσκευή σου δεν τρώς το χρόνο σου να ασχολείσαι με ρομ επειδή βαριούνται οι εταιρείες. Ενα jailbreak κάνεις ( που είναι πανεύκολο ) και καθάρισες μετά απλά απολαμβάνεις.

Δημοσ.

Μα γιατί πηδ...ε to νήμα που αφορά το XOOM το οποίο είναι ένα tablet και μιλάτε για το Iphone και τις πωλήσεις του android στα κινητά????

Δημοσ.

Έχω "παίξει" λίγο με ένα 3GS αλλά δεν είχα κάποιο στην κατοχή μου. Και όπως ανέφερε και ο φίλος παραπάνω, συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Είχα πιάσει και εγώ στα χέρια μου το Sony Ericcson X8 και μου είχε φανεί κάπως... Καμία σχέση με τη συσκευή μου, αλλά το Galaxy στοιχίζει και 2.5 φορές πάνω...

Δημοσ.

Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το iphone αφού δεν βρίσκεις διαφορετικά μοντέλα (δεν μιλάω για την διαθέσιμη μνήμη) αλλά εχουν την ίδια υψηλή ποιότητα σε όλες τις συσκευές. Αντίθετα οι android συσκευές ανταγωνίζονται η μια την άλλη.

Δημοσ.

Αλίμονο αν συζητάμε για θέμα ποιότητας κατασκευής σε μία συσκευή που στοιχίζει minimum 650 ευρώ...

Δημοσ.

Εγώ πάντως παίδες εχτές παρήγγειλα το motorolla xoom από το amazon de την εκδοση 3g wifi στα 730 ευρώ. Λέτε να έχω πρόβλημα με την λειτουργία 3G εδώ στην Ελλάδα; Φένεται φοβερό μηχανάκι πάντως και ελπίζω να μην το μετανιώσω

Δημοσ.

Μα γιατί πηδ...ε to νήμα που αφορά το XOOM το οποίο είναι ένα tablet και μιλάτε για το Iphone και τις πωλήσεις του android στα κινητά????

Και να ήταν μόνο αυτό το νήμα :lol:

Δημοσ.

Εγώ πάντως παίδες εχτές παρήγγειλα το motorolla xoom από το amazon de την εκδοση 3g wifi στα 730 ευρώ. Λέτε να έχω πρόβλημα με την λειτουργία 3G εδώ στην Ελλάδα; Φένεται φοβερό μηχανάκι πάντως και ελπίζω να μην το μετανιώσω

lol στο amazon.de λέει 699 το 3g και 629 το wifi-only...ακριβότερο κατά 30 το wifi-only και φτηνότερο κατά 100 το 3g...

Δημοσ.

lol στο amazon.de λέει 699 το 3g και 629 το wifi-only...ακριβότερο κατά 30 το wifi-only και φτηνότερο κατά 100 το 3g...

Ναι 699 λέει αλλά με μεταφορικά και με κάποιες άλλες κρατήσεις πάει στα 730

Δημοσ.

Ναι 699 λέει αλλά με μεταφορικά και με κάποιες άλλες κρατήσεις πάει στα 730

Ναι το ξέρω δεν το είπα για αυτό, αλλά για το ότι δεν είναι 799 όπως ακουγόταν.

Δημοσ.

Εγω παντως ακομα δεν κατάλαβα τι καλύτερο έχει απο το eepad transformer που αναμένεται στα 400€. Γιατι να δώσω 50% παραπάνω χρήματα; Οποίος μου το απαντήσει, θα με κάνει σοφοτερο..

Δημοσ.

Εγω παντως ακομα δεν κατάλαβα τι καλύτερο έχει απο το eepad transformer που αναμένεται στα 400€. Γιατι να δώσω 50% παραπάνω χρήματα; Οποίος μου το απαντήσει, θα με κάνει σοφοτερο..

Κοίτα +50% δεν δικαιολογείται με τίποτα, ειδικά όταν μιλάμε για τέτοια νούμερα. Αλλά στο λίγο που έψαξα το eepad transformer, δεν έχει βγάλει τελικά specs ούτε υπάρχει κάποιο hands on με Honeycomb (εδώ διόρθωσε με δεν ξέρω). Πάντως δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε για το xoom ή οτιδήποτε από την στιγμή που υπάρχουν πολλές "υποσχέσεις" για tablets στο άμεσο μέλλον.

Δημοσ.

Κοίτα +50% δεν δικαιολογείται με τίποτα, ειδικά όταν μιλάμε για τέτοια νούμερα. Αλλά στο λίγο που έψαξα το eepad transformer, δεν έχει βγάλει τελικά specs ούτε υπάρχει κάποιο hands on με Honeycomb (εδώ διόρθωσε με δεν ξέρω). Πάντως δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε για το xoom ή οτιδήποτε από την στιγμή που υπάρχουν πολλές "υποσχέσεις" για tablets στο άμεσο μέλλον.

Ούτε και εγω το έχω ψάξει πολυ, αλλα και το asus με honeycomb θα βγει. Hardware έχουν όχι παρόμοιο αλλα μαλλον σχεδον το ίδιο! 2πυρινα nvidia 1giga μνήμη, αν ξεχναω κάτι διορθωστε με. Και οθόνη με καλο πάνελ (το asus) , ips, το λένε; Αν θυμάμαι. Με λίγα λόγια ίδια bench θα έχουν. Μη σου πω ότι το asus είναι καλύτερο γιατι γίνεται και laptop αν θες..

Αλλος κανένας να με πείσει γιατι να πάρω το motorola ? :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...