Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά 42 και παίζω παιχνιδάκια. Και με iPod 4th gen και με PS3, Wii, 360, PC.... :) :) Και, ναι, δουλεύω από τα 12, τρελαίνομαι για gaming και στη δική μου εταιρεία σκάω κάθε μέρα με μπλούζες της Nintendo. :) :)

Ipad II for me την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Το HTC Desire με Android είναι μονίμως στο κουτί του. Τέλος το Android για μένα. IOS και άγιος ο Θε(i)ός.

Όσο για τη τιμή, το Xoom έπρεπε να είναι max στα 350 και 450 το 3G και πάλι, χλωμό το κόβω..........

+10000!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά 42 και παίζω παιχνιδάκια. Και με iPod 4th gen και με PS3, Wii, 360, PC.... :) :) Και, ναι, δουλεύω από τα 12, τρελαίνομαι για gaming και στη δική μου εταιρεία σκάω κάθε μέρα με μπλούζες της Nintendo. :) :)

Ipad II for me την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Το HTC Desire με Android είναι μονίμως στο κουτί του. Τέλος το Android για μένα. IOS και άγιος ο Θε(i)ός.

Όσο για τη τιμή, το Xoom έπρεπε να είναι max στα 350 και 450 το 3G και πάλι, χλωμό το κόβω..........

άρα έχουμε ένα γνησιότατο (που να πληρεί όλα τα αμερικανικα πρότυπα) Geek!!!!! :P

Αν έχεις και συλλογή με μινιατούρες και κούκλες από star wars είσαι the king geek :P

Geek the Greek ή αλλιώς GG 0χαχ0α0χα0χ0αχ0α :D

Δημοσ.

Αμαν πια με ενα iPad2. Ελεος...Τι εισαστε 10 χρονων για να παιζετε παιχνιδακια ;

Παιδάκια με 150 euro πανέμορφο china tablet me android και 10,2" και άντε γεια ...

Δημοσ.

Αμαν πια με ενα iPad2. Ελεος...Τι εισαστε 10 χρονων για να παιζετε παιχνιδακια ;

Μπορω να σου πω ότι στο IPad μου έχω και την Barbie σε game.

Δημοσ.

Ακριβώς ίδια τιμή με το αντίστοιχο iPad 2, ενώ στην έκδοση με 3G το Xoom είναι ακριβότερο.

Έναντι μιας συσκευής που ήδη έχει εδραιωθεί στην αγορά, η οποία μάλιστα στηρίζεται σε μια πιο «σίγουρη» πλατφόρμα... θα ΄θελα να ΄ξερα πως σκέφτονται και κάνουν τέτοια τιμολόγηση.

Συμφωνώ με το σχόλιό σου, αλλά...

1ον: είναι πολύ δύσκολο να χτυπήσουν την Apple τιμολογιακά, γιατί η ίδια η Apple, στην περίπτωση του ipad και σε αντίθεση με άλλα προϊόντα της, έχει ακολουθήσει πολύ επιθετική πολιτική, προφανώς γιατί θέλησε να δημιουργήσει μία νέα αγορά και έχει βρει και τα παίρνει σιγά σιγά μέσω των εφαρμογών. Την τιμή λοιπόν της Motorola τη θεωρώ "λογική" με βάση τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Είμαι περίεργος να δω την τιμή του Samsung tab 10.1.

2ον: δεν καταλαβαίνω απόλυτα τη λογική με την οποία η αγορά ενός ipad2 είναι μονόδρομος ή έστω προφανής επιλογή. Ναι, έχει περισσότερες εφαρμογές, αλλά τι ακριβώς σκοπεύεις να κάνεις με μία τέτοια συσκευή; Προσωπικά δεν πρόκειται να παίξω παιχνίδια. Επομένως... Browsing? Λειψό, χωρίς flash (αν και θεωρητικά πιο γρήγορο όταν δε χρειάζεται να φορτώσουν οι flash απεικονίσεις μίας ιστοσελίδας). Multimedia? Να το βράσω αν για να περάσω μία ταινία divx και να την πάρω μαζί μου να τη δω στο αεροπλάνο στο ταξίδι που έχω πχ αύριο πρέπει να βάλω τον υπολογιστή μου να κάνει μετατροπή του αρχείου όλη νύχτα (που λέει ο λόγος, συνήθως χρειάζεται τουλάχιστον 1.5-2 ώρες για ένα αρχείο 1.5 GB). Θέλω να κάτσω στον καναπέ μου και να δω από το livemovies.gr το τελευταίο επεισόδιο του Λαζόπουλου ή "το νησί". Μπορώ; Φυσικά όχι, αφού δεν παίζει flash... Αν θέλω να διαβάσω ένα ebook μπορώ να το κάνω θαυμάσια με το ipad, αλλά το ίδιο και με μία οποιαδήποτε άλλη (συνήθως φθηνότερη) συσκευή.

Οπότε βρε παίδες για εξηγήστε μου, εγώ, που πιστεύω ότι αντιπροσωπεύω ένα μέσο χρήστη, και που σε καμία φάση δεν πείστηκα ότι το ipad κάλυπτε κάποια πραγματική μου ανάγκη, αν θελήσω να κάνω μία τέτοια αγορά κάποια στιγμή, για ποιον ακριβώς λόγο να προτιμήσω το προϊόν της μηλοεταιρείας;

Καλοπροαίρετα πάντα,

Δημοσ.

Παιδάκια με 150 euro πανέμορφο china tablet me android και 10,2" και άντε γεια ...

Πραγματικά το πιστεύεις αυτό που λες;

Δημοσ.

Συμφωνώ με το σχόλιό σου, αλλά...

1ον: είναι πολύ δύσκολο να χτυπήσουν την Apple τιμολογιακά, γιατί η ίδια η Apple, στην περίπτωση του ipad και σε αντίθεση με άλλα προϊόντα της, έχει ακολουθήσει πολύ επιθετική πολιτική, προφανώς γιατί θέλησε να δημιουργήσει μία νέα αγορά και έχει βρει και τα παίρνει σιγά σιγά μέσω των εφαρμογών. Την τιμή λοιπόν της Motorola τη θεωρώ "λογική" με βάση τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Είμαι περίεργος να δω την τιμή του Samsung tab 10.1.

2ον: δεν καταλαβαίνω απόλυτα τη λογική με την οποία η αγορά ενός ipad2 είναι μονόδρομος ή έστω προφανής επιλογή. Ναι, έχει περισσότερες εφαρμογές, αλλά τι ακριβώς σκοπεύεις να κάνεις με μία τέτοια συσκευή; Προσωπικά δεν πρόκειται να παίξω παιχνίδια. Επομένως... Browsing? Λειψό, χωρίς flash (αν και θεωρητικά πιο γρήγορο όταν δε χρειάζεται να φορτώσουν οι flash απεικονίσεις μίας ιστοσελίδας). Multimedia? Να το βράσω αν για να περάσω μία ταινία divx και να την πάρω μαζί μου να τη δω στο αεροπλάνο στο ταξίδι που έχω πχ αύριο πρέπει να βάλω τον υπολογιστή μου να κάνει μετατροπή του αρχείου όλη νύχτα (που λέει ο λόγος, συνήθως χρειάζεται τουλάχιστον 1.5-2 ώρες για ένα αρχείο 1.5 GB). Θέλω να κάτσω στον καναπέ μου και να δω από το livemovies.gr το τελευταίο επεισόδιο του Λαζόπουλου ή "το νησί". Μπορώ; Φυσικά όχι, αφού δεν παίζει flash... Αν θέλω να διαβάσω ένα ebook μπορώ να το κάνω θαυμάσια με το ipad, αλλά το ίδιο και με μία οποιαδήποτε άλλη (συνήθως φθηνότερη) συσκευή.

Οπότε βρε παίδες για εξηγήστε μου, εγώ, που πιστεύω ότι αντιπροσωπεύω ένα μέσο χρήστη, και που σε καμία φάση δεν πείστηκα ότι το ipad κάλυπτε κάποια πραγματική μου ανάγκη, αν θελήσω να κάνω μία τέτοια αγορά κάποια στιγμή, για ποιον ακριβώς λόγο να προτιμήσω το προϊόν της μηλοεταιρείας;

Καλοπροαίρετα πάντα,

Για το flash συμφωνώ μαζί σου. Είναι ο ΜΟΝΟΣ λόγος που δεν το έχω πάρει και κοιτάζω και τα android tablet. Όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται με jb, και απο δυνατότητες, εφαρμογές κλπ στην παρούσα φάση, παίζει σε άλλο επίπεδο.

Δημοσ.

Για το flash συμφωνώ μαζί σου. Είναι ο ΜΟΝΟΣ λόγος που δεν το έχω πάρει και κοιτάζω και τα android tablet. Όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται με jb, και απο δυνατότητες, εφαρμογές κλπ στην παρούσα φάση, παίζει σε άλλο επίπεδο.

Με συγχωρείς αλλά η υποστήριξη divx πως διορθώνεται με jb? Γιατί από ότι είδα στο application store υπάρχουν 1-2 εφαρμογές (φυσικά επί πληρωμή!) που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν όλους του codecs και επομένως αναπαραγωγή αρχείων avi αλλά πρακτικά διάβασα πάρα πολλά αρνητικά σχόλια από κάτω. Με jb τι παραπάνω κερδίζεις (ποια εφαρμογή εγκαθιστάς που διορθώνει το πρόβλημα);

Δημοσ.

Με συγχωρείς αλλά η υποστήριξη divx πως διορθώνεται με jb? Γιατί από ότι είδα στο application store υπάρχουν 1-2 εφαρμογές (φυσικά επί πληρωμή!) που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν όλους του codecs και επομένως αναπαραγωγή αρχείων avi αλλά πρακτικά διάβασα πάρα πολλά αρνητικά σχόλια από κάτω. Με jb τι παραπάνω κερδίζεις (ποια εφαρμογή εγκαθιστάς που διορθώνει το πρόβλημα);

Ασε το apple store. Γι αυτο κανείς jb για να αποκτήσεις 2ο store το Cydia. Εκει θα βρεις player για divx.

Δημοσ.

άρα έχουμε ένα γνησιότατο (που να πληρεί όλα τα αμερικανικα πρότυπα) Geek!!!!! :P

Αν έχεις και συλλογή με μινιατούρες και κούκλες από star wars είσαι the king geek :P

Geek the Greek ή αλλιώς GG 0χαχ0α0χα0χ0αχ0α :D

Α, ναι!

Έχω τα άπαντα από Lego Star Wars. Μιλάμε για πάνω από 25 πακέτα, τα οποία και συναρμολόγησα με τον ανηψιό μου! Τα έχει στο δωμάτιό του γιατί στο δικό μου σπίτι δεν χώραγαν, η γυναίκα μου ανέχεται ένα computer room και ένα σωρό ρετρό κονσόλες δεν θέλω να πιέσω τη τύχη μου κι άλλο!

Όσο για το geek, ήμουν είμαι και θα είμαι! Θεωρώ τιμή να με αποκαλεί κάποιος με αυτό το χαρακτηρισμό, χωρίς πλάκα! Πάντα μου άρεσε.

Καλοπροαίρετα πάντα,

Θα σου απαντήσω αλλά θα ήθελα να λάβεις την απάντησή μου καλοπροαίρετη, όπως θες κι εσύ. Δεν έχω να χωρίσω τίποτε με κανέναν και δεν με ενδιαφέρει καμία αντιπαράθεση στη τελική.,

Για τον ίδιο λόγο που αγοράζεις μια Mustang Shelby αντί για ένα Chevrolet Spark. Το Spark (που το υπεραγαπώ γιατί είναι το νέο Matiz και έχω τρέλα με τα Matiz.... ) σε πάει όπου θες, καίει λίγο, παρκάρει εύκολα, έχει χαμηλή ασφάλεια, χαμηλή συντήρηση και χαμηλή τιμή. Η Shelby σου βγάζει τη παναγία στο δρόμο γιατί είναι κτήνος, καίει 29 λίτρα τα 100 χιλιόμετρα, η ασφάλεια κοστίζει όσο ένα Spark στα 2 χρόνια, δεν παρκάρει εύκολα, δεν έχει χαμηλή συντήρηση.

Παρόλα αυτά η Shelby είναι ορόσημο, cult, must, dream machine. Για τον ίδιο λόγο και το iPad.

Αυτά τα ολίγα.

Δημοσ.

λοιπόν μόνο που συγκρίνεται το ipad με τα άλλα φτάνει. το ipad2 είναι δεύτερη γενιά ενώ το άλλα είναι ακόμα στην πρώτη γενιά. και ένα ακόμα που πρέπει να αναφερθεί, είναι ότι αν δεν ήταν οι τιμές του ipad2 τέτοιες, τα άλλα θα κάνανε πάνω από 700 ευρώ.

λοιπόν ότι και να λέτε για να το ρίξετε το ipad(με flash και μπλα μπλα) πάντα μέσα σας θα θέλετε το ipad2 τέλος. απλά πιάστε το πρώτα,και καθήστε μαζί του καμιά βδομάδα, και αν γυρίσετε πίσω στα άλλα να μου τρυπίσετε τη μύτη. λοιπόν σας το λέω εγώ που δεν μαρέσει καθόλου αυτό το μονοπώλιο της apple,και πραγματικά εύχομαι να βγάλει κάποιος κάτι που να το ξεπεράσει.και σε λειτουργικό,και σε χρηστικότητα. λοιπόν όταν βάλουν μυαλό οι άλλες εταιρίες και βγάλουν κάτι το τρομερό,το πρωτοποριακό και όχι κάτι που μιάζει με το ipad,(αν δεν υπήρχε το ipad δεν θα υπήρχε το xoom η κάτι άλλο να λέγεται αυτό) τότε ο κόσμος θα είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμος να αφήσει την apple.

Δημοσ.

Εντάξει, ίσως να γινόμαστε λίγο άδικοι... Συνέχεια λέμε ότι εκεί που κερδίζει η Apple είναι στο δια ταύτα... Αυτό όμως ακριβώς μας λείπει και από το εν λόγω προϊόν...

Δεν είναι δίκαιο να κάνουμε εικασίες και προβλέψεις χωρίς να έχει κανείς εμπειρία του Xoom...

Και θάβοντάς το έτσι ίσως να αποθαρρύνουμε και αυτούς που θα ήθελαν ή σκεφτόντουσαν να αγοράσουν ένα...

Μετά λοιπόν; Το μονοπώλιο δεν είναι καλό για κανέναν...

Συν ότι (κακία) συντελείτε στο να υπάρχουν πάλι προβλήματα διαθεσιμότητας, αυτή τη φορά με το iPad 2... (τέλος κακίας)...

Έ ρε και να έρθουν σε καμμιά συμφωνία Apple - Adobe... Θα κλάψουν μανούλες...

Δημοσ.

Γιατι δε βλέπω τους συνήθεις υπόπτους να ουρλιαζουν για τις τεράστιες τιμές της apple, και το android που θα μας σώσει; :)

Η moto πάει να βγάλει ίσες τιμές και να ανταγωνιστεί με την apple όσο γίνεται στην ίδια κλάση. Οι εταιρείες archos/zte/ θα πάνε για τα φθηνά μοντέλα...Εάν η μότο το έβαζε χαμηλότερα θα ανταγωνίζονταν με αυτές...Ακόμα έχουμε να δούμε lg/toshiba/samsung 8.9/archos/zte και παρόλα αυτά έχουμε ένα tablet με καλύτερα χαρακτηριστικά από το Ipad, πιο προσαρμοσμένο στο μεγάλο μέγεθος software από το Ipad και το 2.2 και με ίδια τιμή με το Ipad 32gb.Υπομονή και σε μερικούς μήνες θα υπάρχει ένα μεγάλο εύρος διακύμανσης της τιμής των tablets και θα μπορεί ο κάθε ένας να βρει από 200-800euro ότι μέγεθος και ότι μάρκα θέλει. Διαφωνείς?

p.s. Φυσικά όλοι οι συνήθης ύποπτοι το μόνο καλό που έχουν να πουν για το android είναι ότι θα μας σώσει από την apple στον τομέα των τιμών...Δεν έχουν γκρινιάξει για την τιμή του tab... ποτέ!

Δημοσ.

αυτό με το flash πάντως αρχίζει και ξεθωριάζει. Δηλαδή, άρχισαν πλέον οι ιστοσελίδες να μετατρέπουν τα περιεχόμενά τους σε html5.

επίσης καλό αυτό που γράφεται με το μονοπώλιο, αλλά δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα να πάρουμε και τα 2 τάμπλετ(στην συγκεκριμένη περίπτωση το ipad2/xoom), για να τα πέξουμε καμιά βδομάδα να δούμε πιο βολεύει. προσωπικά δεν με βολεύει το android γιατί το θεωρώ ακόμα σε beta φάση(ίσως honeycomp να είναι πιο καλό) αλλά το κόλλημα του ios με το iphone και το ipad απλά δεν υπάρχει. τέλος

όταν το android θα ωριμάσει αρκετά, ίσως μετά το honeycomp,τότε θα το σκεφτώ αν και πλέον, οι χρήστες που έχουν συνηθίσει τόσο καιρό με το ios,δύσκολα θα το γυρίσουν σε android.

το μονοπώλιο επίσης οφείλεται στο ότι η apple κοιτάζει να στοχεύσει στις ανάγκες του κοινού,και λιγότερο στα άλλα χαρακτηριστικά που κοιτάζει ένας τρελός gatzetakias.τι να τα κάνεις τα φρου φρου και αρώματα όταν τα έχεις για μόστρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...