fernadezzz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 μια χαρα καθαρισε! θα την αφησω κ λιγο να στεγνωσει.
karmen1983 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Οκ απλά ώρες ώρες απορώ, για ποιο λόγο ρωτάτε γνώμες, αφού κάνετε τελικά του κεφαλιού σας...
fernadezzz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω και παλι για την συμβουλη αλα δεν μπορω να βρω πινελακι αυτη τη στιγμη και το βιαζομαι! με τις ινες στο καλαι τι ακριβως εννοεις?
kostisstam Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Εννοεί ότι οι ίνες του πανιού θα γαντζώνουν πάνω στην καλάι που υπάρχει στην κάρτα γραφικών.
trivium Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τα καθαρίζω με πατενταρισμένο βουρτσάκι που κουμπώνει πάνω στο πιστολάκι για τα μαλλιά.
Atakas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Όποιος πρόκειται να ανοίξει το PC και να κάτσει να το καθαρίσει, θα πρότεινα να βάλει κάποια φίλτρα μία και καλή.. Εγώ συνήθως χρησιμοποιώ τις παρακάτω λύσεις και έχω ξεχάσει τί θα πεί καθάρισμα σκόνης: - Ρολό φίλτρου κλιματιστικού (ειδικά εαν πρόκειται κουτιά-σουρωτήρια) Η τοποθέτηση θέλει λίγη σκέψη γιατί σκοπός είναι 1 φορά το μήνα να βγαίνει για να βραχεί, να στεγνώσει και να ξαναμπεί.. - Τετράγωνα φίλτρα με πλαστική θήκη, με αντίστοιχα mounts με 12άρι ανεμιστήρα (τέλεια λύση ειδικά για DIY κατασκευές / θήκες) Πολύ φτηνά στο ebay και τρομερά βολικά.. Ακόμα και τα καλά κουτιά που έχουν φίλτρα δεν κάνουν σοβαρή δουλειά πάντως
fernadezzz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Εννοεί ότι οι ίνες του πανιού θα γαντζώνουν πάνω στην καλάι που υπάρχει στην κάρτα γραφικών. εγω ηθελα να διαβασω την ετικετα δεν εχει κολλησεις εκει οποτε νερο κ πανι εκανε δουλεια!τωρα για το δικο μου pc δοκιμασα το πινελο κ ειναι ευκολο στο καθαρισμα! thnx κ παλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα